Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim bu D E N S İ Z (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
ZAMAN GAZETESİ

Göçmen karşıtı söylemiyle tanınan Hollandalı milletvekili, İslamiyet hakkında tepki toplayacak açıklamalar yaptı.

Göçmen karşıtı söylemiyle tanınan Hollandalı milletvekili Geert Wilders, İslamiyet hakkında tepki toplayacak açıklamalar yaptı. Wilders, Müslümanların zararlı söylemler içeren Kuran-ı Kerim’in bu bölümlerini yırtıp atması gerektiğini söyledi.

Bir Hollanda gazetesine demeç veren Wilders, Hazreti Muhammed hayatta olsaydı ve Hollanda’da yaşasaydı onu Hollanda’dan kovacağını da belirtti.

Bir islam tsunamasi ile karşı karşıyayız diyen Wilders, başörtüsünün yasaklanmasını, Hollandaya göçmen kabul edilmemesini ve yeni camiiler yapılmasına izin verilmemesini de savunuyor.

Kuranı okuduğunu belirten Wilders, Eğer Müslümanlar Hollandada yaşamak istiyorlarsa, Kuranın yarısını yırtıp atmalılar, imamları dinlememeliler, çünkü Kuranda korkunç şeyler söylendiğini biliyorum ifadesini kullandı.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kim bu D E N S İ Z

AAA !!! Gerçektende densiz, aşağılık herifin tekiymiş
KAHROLSUN ALLAH'IN DİNİ OLAN İSLAM A KARŞI GELENLER :****
ALLAH ISLAH EYLESİN
Kitap Ehlinden olan kafirler ve müşrikler, Rabbinizden üzerinize bir hayrın indirilmesini arzu etmezler. Allah ise, dilediğine rahmetini tahsis eder. Allah büyük fazl sahibidir. (BAKARA SURESİ / 105)
Şüphesiz, inkâr edip kafir olarak ölenler, Allah'ın, meleklerin ve bütün insanların laneti bunların üzerinedir. (BAKARA SURESİ / 161)
aMİN...
Allahaısmarladık... B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim bizlere sabır versin kardeşlerim bu köpeklere karşı

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

s.a maşaallah insanoğlu fevkaladenin fevkinde ilerliyo başına bela almak konusunda..hak bela yasacak kul azıyo..allah sonumuzu hayretsin...iice zıvanadan çıktılar...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

HEEEE BENDE GİTTİM HOLLANDADA YAŞAYACAĞIM.CAN ATIYORUM.RABBİM BİZİ MUHTAÇ ETMESİN.O KUR'AN'I KERİMİN SAYFALARINA DOKUNACAK OLAN ELLERİ RABBİM KIRAR ALLAHIN İZNİYLE.ONA HİÇBİR DİNSİZ EL UZATAMAZ.DİNİNİ ÜSTÜN TUTAN ALLAHTIR.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

BEN KENDİMİ KONTROL EDEMEDİM VE BAŞLIĞI KİM BU K Ö P E K DİYE AÇTIM.AMA DÜZELTİLMİŞ.İNSAN BİR İŞE BAŞLARKEN AKLI SELİMLE BAŞLAMALI.ÖFKE İLE BAŞLAYINCA BÖYLE OLUYOR.SAĞOLSUNLAR YÖNETİCİLER BU DURUMU DÜZELTMİŞLER ANLAŞILAN.KUSURA BAKMAYIN KARDEŞLERİM.O DENSİZİ ALLAHIN YARATTIĞI BİR MAHLUKATA BENZETEREK DAHİ O MAHLUKATA HAKSIZLIK ETMİŞ OLDUM.
İNSAN VARDIR MELEKTEN ÜSTÜN ,İNSAN VARDIR HAYVANDAN AŞAĞI.BU DENSİZ KENDİ YERİNİ BELLİ ETMİŞ.
YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM.O ONLAR İÇİN İÇİNDEN ASLA ÇIKAMAYACAKLARI BİR KONAKTIR.VE BU SÖZLERİNİN HESABINI ORADA VERECKTİR.

ALLAH (c.c) KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE ONLARA YETER.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

s.a aslında mk5834 kardeşim insan daha neler söylemek neler yazmak istiyoda... neyse...

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

:****:****:**** bizleri nasıl sinir edeceklerini bilemedi bu densizler.hesap zamanı geldiğinde bunların cezasını kat be kat alacaklar inşallah.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
HEEEE BENDE GİTTİM HOLLANDADA YAŞAYACAĞIM.CAN ATIYORUM.RABBİM BİZİ MUHTAÇ ETMESİN.O KUR'AN'I KERİMİN SAYFALARINA DOKUNACAK OLAN ELLERİ RABBİM KIRAR ALLAHIN İZNİYLE.ONA HİÇBİR DİNSİZ EL UZATAMAZ.DİNİNİ ÜSTÜN TUTAN ALLAHTIR.

S.A
İNŞAALLAH KARDEŞİM NERESİ HAYIRLI İSE RABBİM SİZLERE ORADA KAPI AÇAR.ORADA YAŞAYACAĞIM DİYE ŞARLANMAYIN.HAYIRLISI OLSUN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

tuba07 yazdı:
s.a aslında mk5834 kardeşim insan daha neler söylemek neler yazmak istiyoda... neyse...

S.A
ÇOK KONUŞULDU.ÇOK SÖYLENDİ.ARTIK İCRAAT ZAMANI .HİÇ BİRŞEY YAPILAMIYORSA BOYKOT EDİLMELİ BU ZAVALLILAR.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

deren75 yazdı:
:****:****:**** bizleri nasıl sinir edeceklerini bilemedi bu densizler.hesap zamanı geldiğinde bunların cezasını kat be kat alacaklar inşallah.

AMAÇTA BU ZATEN BİZLERİ KAŞIYARAK İSTEDİKLERİ PLATFORMA ÇEKEBİLMEK.GEVŞEMEDEN DİNİMİZE VE KURANIMIZA DAHA SIKI SARILARAK CEVAP VERİLMELİ

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm abi. hem şaşırdım hemde şaşırmadım aslında..
neler olduğunu biliyoruz değlmi son zamanlarda..
Rabbim ıslah etsin başka ne diyelim..

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
ben bu gibilere sadece acıyorum yaptığını ve söylediğini bilmeyen akıl yoksunları RABBİM HABİBİBE KELAM I na dil uzatan bu rahatsıza cezasını verecektir mk5834 abi köpek diye açmışsın ya başilığı köpeklere yazık be abim bunlar boykotdan falan anlamazlar akıl yoksunları ya o açıdan onları ilahi ceza paklar a.e.o. selametle

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

yakalzey yazdı:
rabbim bizlere sabır versin kardeşlerim bu köpeklere karşı

AMİN KARDEŞİM.SABIR VE BU GÜZEL DİNE MENSUP OLDUĞUMUZUN BİLİNCİ İÇİNDE ŞÜKREDEBİLMEYİ NASİP ETSİN

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Sağolasın kardeşim Allah senden razı olsun bilgilendirdiğin için fakar
ne derler bilirsin
Delidir ne yapsa yeridir. Onun için sadece tebessüm ediyorum :)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

mustafa_xtar yazdı:
Sağolasın kardeşim Allah senden razı olsun bilgilendirdiğin için fakar
ne derler bilirsin
Delidir ne yapsa yeridir. Onun için sadece tebessüm ediyorum :)

EVET TEBESSÜMDE GEREK AMA AYNI ANDA DÜĞMEYE BASILMIŞ GİBİ BİRÇOK KESİMDEN BU TARZ İĞRENÇ AÇIKLAMALAR GELMESİ NORMALMİ.KARİKATÜRLER.DEMEÇLER.PAPANIN BEYANLARI.BUŞHUN İSLAM YORUMLARI,FRANSADAKİ DEMEÇLER,VS.VS. NE OLUYOR KİM BU KUKLALARIN İPLERİNİ OYNATIYOR.BU KADAR ÜSTÜNE GELİNİRSE İSLAMIN SONUNDA NELER OLACAĞINI BİLİRLER.AMA BUNU İSTYOR GİBİLER.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ISLAH ETSİN MAHŞERDE ATEŞİ GÖRÜNCE O SÖZLER HATIRLATILINCA ONLAR İÇİN ÇOK GEÇ OLACAK

gule tutsak

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHım bızlerı hz MUHAMMET (sas)yuzu suyu hurmetıne bagışla,bızlere merhamet et.çunku sen merhamet edenlerın en merhametlısısın...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:**** YARATAN MEVLAM BU DENSİZİ VE BUNUNGİBİLERİ İSLAH EYLESİN

YÜCE MEVLAM KURANDA ( KURANI BİZ İNDİRDİB BİZ MUHAFAZA EDERİZ ) BUYURUYOR BUNDAN ÖNCE KITABIMIZA SALDIRANLAR OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA OLACAK ONU İNDİREN ONU KIYAMET SABAHINA KADAR KORUR.
BİZLER ONUN EMİR VE YASAKLARINI TUTALIN ONU OKUYUP SAHİP ÇIKALIM B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt