Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kılıçdaroğlu'na hadis şoku (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Kılıçdaroğlu'na hadis şoku

Hadis uzmanları, CHP'lilerce vatandaşlara dağıtılan kartın üzerinde yer alan "Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır." ifadesinin kayıtlarda yer almadığını belirtiyor.​

Hadis-i şeriflerde adalet ve adaletli yöneticilerin önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Marmara Üniversitesi öğretim görevlilerinden ProfDr. İsmail Lütfü Çakan, bugüne kadar kayıtlarda böyle bir hadise
19109.jpg

rastlamadığını dile getiriyor. Hadis uzmanı Prof. Dr. İbrahim Canan da "Lafız olarak böyle bir hadis hatırlamıyorum." diyor. Uzmanlar, Peygamberimiz'in adalet ile ilgili "En faziletli cihat zalim bir idarecinin yanında ona adaleti söylemektir.", "Kıyamet gününde hiçbir gölgenin olmadığı bir günde Allah'ın gölgesinde gölgelenecek olan adil hükümdardır." sözlerinin bulunduğunu belirtiyor. Hz. Ömer'e ait "Adalet mülkün temelidir" sözüne de dikkat çeken hadisçiler, CHP'lilerin seçmene dağıttığı kartlarda yer alan ifadenin, bu sözlerden derlenmiş olabileceğini vurguluyor.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamunaleykum kardeşim

bir bu kalmıştı yapmadıkları
onu da yaptılar
ALLAH CC KORKUSU OLMAYANDAN KORKARIM BEN
KAYBEDECEK BİRŞEYİ YOKTUR ÇÜNKÜ O KİŞİNİN
VE BUNU ŞU ANDA DA GÖRÜYORUM
Allah'ım sen bizi koru

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
eee Allah korkusu olmayan insanlar herşeyi yapar
Allah akıl fikir versin...

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM ıslah etsin bunları selam ve dua ile kardeşim.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim

bir bu kalmıştı yapmadıkları
onu da yaptılar
ALLAH CC KORKUSU OLMAYANDAN KORKARIM BEN
KAYBEDECEK BİRŞEYİ YOKTUR ÇÜNKÜ O KİŞİNİN
VE BUNU ŞU ANDA DA GÖRÜYORUM
Allah'ım sen bizi koru

Vealeykümselam kardeşim.

Gelecek günlerde ne yapacaklar bakalım, ben gülerek izliyorum saçmalamalarını.

Amin.

Allaha emanet olun..

atris

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım sırf kılıctaroglunu degıl dıger hepsını ıslah etsın yılardır dıncılık adı altında bızlerı somurduler yuce allahı alet ettıler ben verdıgım oylardan aılemde cok pısman allah korkusu yok hıc bırınde benım en cok sınırlendıgım sey bu adam sunu sunu yaptınız dıyor heryerde soyluyor bızım oy verdıklerımız hesabını veremıyor cok acı bır tablo cokkkkkkkkk allah turk halkının yardımcısı olsun

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım sırf kılıctaroglunu degıl dıger hepsını ıslah etsın yılardır dıncılık adı altında bızlerı somurduler yuce allahı alet ettıler ben verdıgım oylardan aılemde cok pısman allah korkusu yok hıc bırınde benım en cok sınırlendıgım sey bu adam sunu sunu yaptınız dıyor heryerde soyluyor bızım oy verdıklerımız hesabını veremıyor cok acı bır tablo cokkkkkkkkk allah turk halkının yardımcısı olsun

Amin kardeşim......

mst2005

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm kalbimle buğz ediyorum.Allah ıslah etsin bunları

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun anlayamdığım insanları saf yerine koyuyolar bunun elbet çıkıcağını bilmeleri gerek..Rabbim yar ve yardımcımız olsun pazar gününden sonra bakalım daha neler olcak selametle....

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
işte burada koltuk ve nefs, ortaya çıkıyor,,mevki ve makamın verdiği rehavet, ve güven insana ,,haşa ALLAHI unutturuyor,,ayakkabılarına pırlanta takıp gezen ler,bizi ve mazlumları nasıl anlayabilir ve kkoruyabilir..Rabbim bizi hesabını veremeyeceğimiz durumlardan korusun,,severek başa getirdiğimiz insanlara ,aciz ve biçare olduklarını hatırlatsın ,,amiiin..

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
yazmayı unutmuşum, kılıçdaroğlu gibilerin eline bu milleti koymasın inşallah..bizimkileride karşılarında kuvvetli kılsın...

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
S A bu zihniyet ezanımızı türkçe okutturanlardır
yine bu zihniyet kuranımızı türkçe okutmak isteyenlerdir
normal zamanlarda islama, camiye, kurana, hocaya, hacıya, başörtüsüne dil uzatırlar, meclisten başörtülüyü atarlar, üniversiteye örtülüyü sokmazlar,her türlü yolsuzlukları yaparlar, bankaları hortumlarlar
seçim zamanı ne yazıkki göz boyayıp sade ve bilinçsiz vatandaşlarımızı kandırmaya çalışırlar.Yüce Mevlam bu güzel vatanımızı ve milletimizi kötülerden ve onların kötülüklerinden korusun amiinnn

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun anlayamdığım insanları saf yerine koyuyolar bunun elbet çıkıcağını bilmeleri gerek..Rabbim yar ve yardımcımız olsun pazar gününden sonra bakalım daha neler olcak selametle....

Cümlemizden razı olsun kardeşim.

Burda korkarımki yine onlar kazanacak.....:a20::a18:

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
işte burada koltuk ve nefs, ortaya çıkıyor,,mevki ve makamın verdiği rehavet, ve güven insana ,,haşa ALLAHI unutturuyor,,ayakkabılarına pırlanta takıp gezen ler,bizi ve mazlumları nasıl anlayabilir ve kkoruyabilir..Rabbim bizi hesabını veremeyeceğimiz durumlardan korusun,,severek başa getirdiğimiz insanlara ,aciz ve biçare olduklarını hatırlatsın ,,amiiin..

Amin kardeşim, gözlerineze sağlık.

Allaha emanet olun....

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
S A bu zihniyet ezanımızı türkçe okutturanlardır
yine bu zihniyet kuranımızı türkçe okutmak isteyenlerdir
normal zamanlarda islama, camiye, kurana, hocaya, hacıya, başörtüsüne dil uzatırlar, meclisten başörtülüyü atarlar, üniversiteye örtülüyü sokmazlar,her türlü yolsuzlukları yaparlar, bankaları hortumlarlar
seçim zamanı ne yazıkki göz boyayıp sade ve bilinçsiz vatandaşlarımızı kandırmaya çalışırlar.Yüce Mevlam bu güzel vatanımızı ve milletimizi kötülerden ve onların kötülüklerinden korusun amiinnn

Vealeykümselam kardeşim.

Koltuk sevdası herşeyi yaptırır.

Allaha emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt