Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Keşke Gelseydin" Dedim, Anlamadı... (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

"Keşke Gelseydin" Dedim, Anlamadı...

Gündelik sevinçlerim yenilince gündelik kederlerime, vazgeçtim en genç deminde sevinmekten, hüzünden.

”Renksizliğe alışmak kolay olmasa gerek” dedi bir dost. Gözlerinde ağladım, ıslanmadı yanakları. “Benim yatırımlarım hep sedasız kaldı” dedim, anlamadı.

Sevgiyi ararken nice akranım, ben istifa dilekçemi imzalıyordum. “İşsizlikten zordur sevgisizlik” dedi dostum. Feryat ettim yüreğinden, duyamadı... “Taşıyıcı olmak yeğdir” dedim, anlamadı...

Yalnızlık adında bir ev satın aldım. “tabut mu sandın onu, çık içinden” dedi dostum. Sarıl diye yalvardı gözlerim o an, saramadı bir türlü, soğumuş yüreğimi... “Vefası bu kadar büyük olan bırakılmıyor, bırakmıyor” dedim, anlamadı...

Yitik bir kahve ikram ettim. Acısı yüzünü burktu. Bir Yahudi çikolatası verdi. Acısı yüreğimi burktu. O içtikçe midesi yanıyordu... Ben yedikçe yüreğim..

“Ellerine sağlık” dedi. Oysa ellerim sızlıyordu, merhemi olamadı. “Yüreğin tabip olsun” dedim, anlamadı...

Konuşamıyorduk artık. Gözleri el olmuştu, dilleri hâlâ dost. “Ben gideyim artık” dedi. Göremiyordu kimsesizliği...

”Keşke gelseydin” dedim, anlamadı…

Alıntı...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm damlam.emeğine sağlık.çok güzeldi.Allaha emanet olasaın güzel yürekli kardeşim.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Konuşamıyorduk artık. Gözleri el olmuştu, dilleri hâlâ dost. “Ben gideyim artık” dedi. Göremiyordu kimsesizliği...
EYVALLAH GÖNÜLDAŞ-KARDEŞİM..Yüreğimizin pasını sildin...BESMELE...SELAM...DUA..

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık çoook güzeldi... beni hatıralarda öyle yerlere götürdü ki.... selametle..

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Etkilendim doğrusu,,,teşekkürler kardeşim...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm damlam.emeğine sağlık.çok güzeldi.Allaha emanet olasaın güzel yürekli kardeşim.

aleykum selam ablacım gözlerine yorumuna saglık
rabbimize emanetsin inşallah ablacım
selam ve dua ile
<<B)>>

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
EYVALLAH GÖNÜLDAŞ-KARDEŞİM..Yüreğimizin pasını sildin...BESMELE...SELAM...DUA..

gözlerinize saglık degerli abimiz
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt