Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KEŞKE DAHA ÖNCEDEN YAPSAYDIM (1 Kullanıcı)

hasann

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE SİZLERE BUGUN ÇOK MUTLU OLDUGUMU DİLE GETİRMEK İSTİYORUM.BEN SABAH VE YATSI NAMAZLARINI RAHAT BİR ŞEKİLDE KILIYORUM AMA ÖTEKİ VAKİTLERİ ÇALIŞTIGIM İŞ YERİ ENGEL OLUYOR DAHA DOGRUSU İZİN VERİLMİYOR HEP KAFAMA TAKILIRDI KILARSAM NOLUR DİE AMA BUGUN EVDEN SECCADE,TESBİH VE TAKKEMİ ALDIM VE İŞ YERİNDE BİRER BİRER VAKİTLER KILMAYA BAŞLADIM İKİNDİ NAMAZIMI KILDIM NAMAZ KILDIGIMI GORENLER OLDUGUNU FARKETTIM UMRUMDA DEĞİLDİ ZATEN İBADET GİZLİ YAPILMAZ SONRASINDA MÜDÜR ODASINA ÇAĞIRDI VE SENİNLE ARTIK ÇALIŞAMAYACAĞIZ DEDİ BEN GAYET RAHATTIM NEDEN DEDİM İZİN OLMAYAN YERDE NAMAZ KILMISSIN DEDİ VE BEN GULUMSEDİM EEE DEDİM BUMU YANI EVET BU DEDİ VE OKADAR RAHATIMKI BEN KAZANDIM SEN KAYBETTİN DEDİM ADAM 'da dedi ki: SEN GİDERSİN Bİ BAŞKASI GELİR DEDİ BİZ KAYBETMEYİS DEDİ HEY ALLAHIM ELİMDE TESBİH VARDI ÖNUNE BIRAKTIM VE DEDİMKİ ONU BAHSETMEDİM ÖTEKİ DÜNYAYI DEDİM VE HİÇ BİŞE DEMEDİ BEN DE AYRILDIM ORDAN SEVİNÇTEN HAVALARA UCACAKTIM OKADAR MUTLU OLDUM YANİ.ŞİMDİ GERİYE TEK BİŞE KALDI KILAMADIGIM NAMAZLARI KAZA YAPMAKB)SELAM VE DUA İLE

not:sayın üyelerimiz lütfen yazılarımızda ,hakaret içerikli yahut,insanları inciitecek tarzda kelimeler kullanmayalım ...selam ve dua ile(Güler)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KEŞKE DAHA ÖNCEDEN YAPSAYDIM

Rabbim razıdır sizden.Allah size daha hayırlı bir iş versin inşallah.gönlünüz bu kadar rahat olması gözlerimi yaşarttı.selamun aleykum..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

cenabı allah size daha iyi bir iş imkanı sunar inşallah. Allah'a emanet olun. dediğiniz gibi onlar kaybetti siz kazandınız..B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim bende aynı sebepten ayrılmıştım...unutma dünya bir sınav yeridir,nerede ne durumda karşlacagımız belli olmaz.inşaallah kazananlardan oluruz l
selametle....B)B)

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

inanın gözlerim yaşardı okurken.Hiç merak etmeyin Rabbim size daha iyi bir iş verir,böyle davrandığınız için O'nun rızasını kazanmışsınızdır mutlaka.Buda herşeyden önemli.
Bende uzun bir süre namazımı kılmadım iş yerinde sorun çıkar belki diye ama bende bigün sizin gibi seccademi alıp geldim ve o gün başladım namaza.Ama benim patronlarım hiç sorun çıkarmadılar aksine çok yardımcı oluyorlar.Odamda kılıyordum şimdiye kadar ama odam biraz ortada bir yer olduğu için ve bayan olduğum için rahat rahat kılayım diye bana ayrı bir bölüm yaptırıyorlar şimdi.İş ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka kılıyorum namazımı ve bu yoğunlukta kılma diyen bile olmadı şimdiye kadar.Sen yeterki kıl dediler her zaman..Bende her namazımda onlar içinde dua ediyorum namaza başlamaları için.
İnşallah Rabbim yardım ederde seninde karşına benim patronlarım gibi düşünen insanları çıkarır karşına..

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

S.A GÜLER HANIM UYARILARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN SELAM VE DUA İLEB)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

a.s kardeşim.helal olsun kardeşim..
tugba_m ve hasann kardeşlerim,çok sevindim adınıza.şüphesiz bizler Rahmanın Rızasını Kazanmaya niyetlenelim.O ki yerin göğün ,bugünun, dünün,yarının her şeyin sahibi bizlerin yardımcısı olur inşAllah.
selam ve dua ile.

zahara

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel kardeşim en önemli ibadetlerimizden birisidir namaz kur anı kerimimizde 70 kez emrediliyor efendimiz gözümün nuru diyor namaz icin kılabiliyorsanız ne güzel iş dolayısıyla ne yazıkki kılamıyorum:(((

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM AYNI SORUN BENİM İŞ YERİMDE DE VAR AMA TOPLANTI ODASINDA KILIYORUM SAĞOLSUN ARKADAŞIM İDARE EDİYOR.BENİ SORAN OLURSA MUHASEBEYE ÇIKTI LAVABOYA GİTTİ FALAN DİYOR.VE HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIK ŞU ANA KADAR.ARKADAŞIM ALLAH SANA DAHA İYİ BİR İŞ VERİR.HELAL OLSUN SANA YA...

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

zahara yazdı:
ne güzel kardeşim en önemli ibadetlerimizden birisidir namaz kur anı kerimimizde 70 kez emrediliyor efendimiz gözümün nuru diyor namaz icin kılabiliyorsanız ne güzel iş dolayısıyla ne yazıkki kılamıyorum:(((
GEL KARDEŞİM SENDE BİZE KATIL DESEM?:)allah yardımcın olsun selam ve dua ile

hasann

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM AYNI SORUN BENİM İŞ YERİMDE DE VAR AMA TOPLANTI ODASINDA KILIYORUM SAĞOLSUN ARKADAŞIM İDARE EDİYOR.BENİ SORAN OLURSA MUHASEBEYE ÇIKTI LAVABOYA GİTTİ FALAN DİYOR.VE HİÇ Bİ SORUN YAŞAMADIK ŞU ANA KADAR.ARKADAŞIM ALLAH SANA DAHA İYİ BİR İŞ VERİR.HELAL OLSUN SANA YA...
İNŞ KARDEŞİM ZATEN RISKIMIZI VERENDE ŞÜPHESİZ ALLAH DIR
SELAM VE DUA İLEB)

faden

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm paylaşımın için Alah razı olsunB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt