Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle; (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim

elimizde topraklarımız vardı.

bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...

gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,

onların elinde topraklarımız vardı..."

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
dua esnasında gözlerimizi kapatmamalıyız. tamam. bitti.tıp.

Kenya'dan dünyaya yayılmış ibret verici bir cümle;

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim

elimizde topraklarımız vardı.

bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. ...

gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil,

onların elinde topraklarımız vardı..."

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
nerede okudun açıkla göster nerede yazıyor dua esnasında göz kapatılmaz diye.. uyduruk şeyler yazma illede yorum yapıcam diye.müslümansan ona göre davran haddini aşma..

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Haha gulmekten karnim agridi orucu basina vurmus biri ciddiye alip cevaplamis )) Hocam sakin , relax ; sadece saka olsun die yazdim. Yahu hocam bu ne celal ne ofke, az biraz cool pls...

konuşma tarzına bak ukalalık etme efendi ol çok şükür orucum gayet yerinde başımada vurmadı senin gibiler için ne dense boş yazma açtığım yoruma yürü git terbiyesizlik etme.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı

şakaymış dediğine bak insanların açlığı sömürülmesi şaka konusu olmuş yazık ya asıl burada acınacak insanlar varmış.. bunuda gördük allah ıslah etsin tabi onada layıksa..

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
sen önce bi türkçeyi düzgün konuş mahalle ağzıyla oradan buradan duyduğun kelimelerle yarım yamalak konuşma da düzgün konuşta ozaman insan derim sana oda belki..

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam birazcik dusunme yetisi olan biri zaten ne demek istediginizi anlar. Ben sadece joke yapmak istedim. Az biraz blog okuyan bunuda anlar! ! Neyse lutfen hakkinizi helal edin. Yanlis anlasilmis belki maksadini asan bir cumle yazdim. Ama dedigim gibi dikkate alinacak bisi degildi. Ve biraz relax pls.

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Hocam birazcik dusunme yetisi olan biri zaten ne demek istediginizi anlar. Ben sadece joke yapmak istedim. Az biraz blog okuyan bunuda anlar! ! Neyse lutfen hakkinizi helal edin. Yanlis anlasilmis belki maksadini asan bir cumle yazdim. Ama dedigim gibi dikkate alinacak bisi degildi. Ve biraz relax pls.

bu konularda çok hassas olunması gerektiğini düşünüyorum.merak etmeyin az biraz değil çokk bilog okudum forum sitelerine göz atıyorum.siz yazdıklarınızın muhasebesini kendi içinizde yapmış olsaydınız çok daha iyi anlıyacaktınız ama yinede birazda olsa anlamış olmalısınki helallik istemişsin.benim amacım oradaki sömürülmüş insanların duygularını anlatan bir kaç cümleyi paylaşmaktı onlar hatalı yada değil bunu yargılamak bize düşmez inançlı bir insan zulüm altında olanlar için hiçbişey yapamıyorsa bile enazından duacı olur duyarlı olur ama asla ön yargılı olmaz.birde son olarak söyleyeyim hocam falan laflarında hiç hoş değil

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
Haklisiniz dedigim gibi hakkinizi helal edin lutfen. Hocam da kampusten kalan bir aliskanlik.

Bu arada forumda herkes gece mesaisinde nafileler mi kiliniyor nedir:) masallah, masallah. Avusturyali bir arkadasimin sozu aklima geldi " ramadan muslims":))

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Haklisiniz dedigim gibi hakkinizi helal edin lutfen. Hocam da kampusten kalan bir aliskanlik.

Bu arada forumda herkes gece mesaisinde nafileler mi kiliniyor nedir:) masallah, masallah. Avusturyali bir arkadasimin sozu aklima geldi " ramadan muslims":))

tamam dua edin ramazan neyse helal olsun tamam siz bu konuları kavrayın yeter.anlamanıza sevindim beklemiyodum tavrınız değişti ramazanın hikmeti:) yada benim sözlerimin sanırım:) öyle pek kimse yok uyuyolardır sahur var size iyi geceler

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar cahilllik
cok güzel bi paylaşım acıkcası
saol ablacım
selam ve dua ile:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt