Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kendinizi Tanıyormusunuz..Karakter Testi.. (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
KENDİNİZİ TANIYORMUSUNUZ?
Kendinizi başkalarının anlattığı kadar mı tanıyorsunuz? İşte size karakterinizi keşfetmek için bir fırsat… Aşağıdaki sorularda verilen üç seçenekten kendinize uygun olanı seçiniz. Doğru bir değerlendirme elde etmek için her soruda bir seçeneği işaretlemek zorundasınız.

1. SoruA.) değişken
B.) duygulu
C.) uyumlu

2. Soru

A.) bilgili
B.) gayretli
C.) tahammüllü

3. Soru

A.) kararsız
B.) tuttuğunu koparan
C.) popüler

4. Soru

A.) dirençli
B.) sabırlı
C.) dengeli

5. Soru

A.) utangaç
B.) sağlam
C.) gerçekçi

6. Soru

A.) deneysel
B.) sabit
C.) geleneksel

7. Soru

A.) dalgalı
B.) iradeli
C.) alışkanlık edinen

8. Soru

A.) açık
B.) konsantre
C.) tipik

9. Soru

A.) şüpheci
B.) doğrudan
C.) sıradan

10. Soru

A.) spekülatif
B.) kaya gibi sert
C.) nazik

11. Soru

A.) tartışmacı
B.) dayanıklı
C.) saygın

12. Soru

A.) oturaksız
B.) atak
C.) itibar eden

13. Soru

A.) huzursuz
B.) garantici
C.) saygın

14. Soru

A.) kıpır kıpır
B.) kesin
C.) yetkin

15. Soru

A.) sakin
B.) empatik
C.) güçlü

16. Soru

A.) sinirli
B.) azimli
C.) düzenli

17. Soru

A.) tedbirli
B.) çetin
C.) ılımlı

18. Soru

A.) heyecanlı
B.) ilerici
C.) saygın

19. Soru

A.) tahmin edilemeyen
B.) cesur
C.) tarafsız

20. Soru

A.) istikrarsız
B.) bağlı
C.) boyun eğen

21. Soru

A.) anlaşılması zor
B.) canlı
C.) becerikli

22. Soru

A.) duygulu
B.) yaşam dolu
C.) dakik

23. Soru

A.) hoşnut
B.) çoşkulu
C.) sadık

24. Soru

A.) mutsuz
B.) esnek
C.) eksiksiz

25. Soru

A.) kuşkulu
B.) kaygısız
C.) adil

DEĞERLENDİRME

Kendinizi her ‘a’ cevabı için 0 puan; her ‘b’ cevabı için 2 puan; her ‘c’ cevabı için 1 puanla ödüllendirin.

40-50 puan

Çok güçlü bir karakter.

Anahtar kelimeler: Zorlu, hırslı, iddialı.

Muhtemelen hayatta tam olarak ne istediğini bilen bir hedeflerine ulaşıncaya kadar rahata ermeyecek birisiniz. Sizin için başarıyı yakalamak her zaman için olasıdır. Ancak, amaçlarınızı gerçekleştiremediğinizde hayal kırıklığına uğramaya fazla yatkınsınız.

25-39 puan

Güç bakımından çok dengeli bir kişilik.

Anahtar kelimeler: düşünceli, hoşgörülü, kibar.

Aslında puanlarınız, kendi istekleriniz kadar başkalarınınkine de duyarlı olduğunu gösteriyor. Hem iyi bir takım oyuncusu, hem de hayattan ne istediğinizi biliyorsunuz. Kaçınılmaz inişlere de, rasgele çıkışlara da aynı hoşgörü içinde bakarak, olanları kabulleniyorsunuz.

25 puandan az

Pek güçlü bir karakter değil.

Anahtar kelimeler: Kararsız, tereddütlü, iradesiz.

Puanınız, kendi yeteneklerinizle ilgili bir güven eksikliği ve şüpheyi işaret ediyor. Dünyayla barışık ve kaderinizden memnun olsanız da, bu potansiyelinizi yeteri kadar değerlendirmediğiniz anlamına gelir. Daha yüksek hedefler koymak ve hayatta başarılı olmak için, en az diğer insanlar kadar başarılı olmak için, en az diğer insanlar kadar yetenekli ve becerikli olduğunuzu anlamak, hatta kabul etmek size avantaj sağlayabilir.

Kaan Erdem

Yönetici
40-50 puan

Çok güçlü bir karakter.

selamünaleyküm kardeşim.farklı bir paylaşım olmuş.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar kardeşim.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kendimi tanıyamıyorum kardeşim...ama bir eksiklik yok mu sorularda bu gibi durumlarda aşağıdakilerden hangisini takınırsınız...ne biliyim...

ALLAH razı olsun paylaşım için Hayırlı akşamlar...döndüğünüze tekrar sevindim..ALLAHa emanet olun...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
40-50 puan

Çok güçlü bir karakter.

selamünaleyküm kardeşim.farklı bir paylaşım olmuş.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı cumalar kardeşim.

Allah yar ve yardımcınız olsun Hayırlı cumalar kardeşim.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
kendimi tanıyamıyorum kardeşim...ama bir eksiklik yok mu sorularda bu gibi durumlarda aşağıdakilerden hangisini takınırsınız...ne biliyim...

ALLAH razı olsun paylaşım için Hayırlı akşamlar...döndüğünüze tekrar sevindim..ALLAHa emanet olun...

Özür dilerim kardeşim altına alıntıdır diye yazmayı unuttum. Haklısınız. Bu arada size teşekkürü bir borç biliyorum. Allah ne muradınız varsa versin. Burada kalmamı sağlayanladan biri sizsiniz. Siz bu sorulara bakmayın :) insanın iç dünyası o kadar geniştir ki bu gibi yüzeysel sorularla tabiiki bilinemez küçük bir test işte hepsi bu. Hayırlı cumalar.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Özür dilerim kardeşim altına alıntıdır diye yazmayı unuttum. Haklısınız. Bu arada size teşekkürü bir borç biliyorum. Allah ne muradınız varsa versin. Burada kalmamı sağlayanladan biri sizsiniz. Siz bu sorulara bakmayın :) insanın iç dünyası o kadar geniştir ki bu gibi yüzeysel sorularla tabiiki bilinemez küçük bir test işte hepsi bu. Hayırlı cumalar.

esteğfirullah kardeşim...çok haklısınız...ALLAH razı olsun siz ALLAH rızası için burdasınız biz sadece bir vesileyiz o kadar...selam ve dua ile...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
MUDİR´isimli üyeden Alıntı
Allahın selamı üzerinize olsun. Bak kardeşim sizin rüyalarınızı yazın yorumlayayım konunuza dün yazı yazdım. Bu yazıyı o yazdığım rüya için değil ondan daha önce yazılmış ve henüz cevaplanmamış onlarca rüya yazılmış. Bir işe kalkışırken ilerisine de göz atmak ve ona göre hazırlık yapmak gerek. Konunuzun çoğu yerinde tartışmalar dizboyu ki rüya tabirini bırakmışsınız. Bir de brisiyle uzun süre tutiye midir nedir tartışmaya girmiş birisiyle de uzun sure sohbette bulunmuşsun. Orada şuan online olmayan birsürü kardeşimin ismini gördüm. Ve sanırım şuan yoklar. Neden acaba. Birşey dikkatimi çekti. Mesaj adedi 1000 in üzerinde olanlar sanırım eski üyeler olsa gerek ve üzülerek söylemeliyim ki burada gurubçuluk sezdiriliyor. Ve insanların bu ortamda cevapsız bırakılması onların paylaşımdan uzaklaşmalarına yol açıyor. Lütfen siz ve sizin gibi onlarca kişi var durup bir düşünün. Doğal olarak tabiiki sevdiğiniz anlaştığınız tanıdığınız insanlara yaıcaksınız ama açılmış her konuya yazacağınız bir kelime sizin saygınızı arttıracaktır. Allaha emanet oun saygılarımla.

S A KARDEŞİM YALNIZ SİZİN YAKLAŞIMINIZ BİRAZ FARKLI GELDİ BANA
HATAM VAR İSE ÖZÜR DİLERİM SELAMETLE...YOLUN AÇIK OLSUN

Sayı kardeşim bu konunun buraya taşınmasının mantığını bana açıklarmısınız. Şuan cidden kırıcı olmaya başladınız.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
ben orada im muslim kardeşime yazıyordum. orada cevabı görebilirsiniz. Şunu bilmeniz gerekirdi. Bir başka konu diğer konulara teşşebbüste bulunursa o konunun kıymeti düşer. Konu kıymetlidir demiyorum. Bu konuyu bu şekilde yazıp kapatıyorum kardeşim. Hayırlı cumalar

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ben orada im muslim kardeşime yazıyordum. orada cevabı görebilirsiniz. Şunu bilmeniz gerekirdi. Bir başka konu diğer konulara teşşebbüste bulunursa o konunun kıymeti düşer. Konu kıymetlidir demiyorum. Bu konuyu bu şekilde yazıp kapatıyorum kardeşim. Hayırlı cumalar

KUSURUMA BAKMAYIN BEN BİRAZ CAHİL KALMIŞIM SİZLER KADAR BİLEMİYORUM SELAMETLE..

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı

düzeltme... kaan kardeşime yazıyordum.... Konu kapanmıştır. Hayırlı cumalar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt