Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kendini daha ne kadar gizleyeceksin.... (2 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
s a ben okudum ve çok beğendim demekki sevgilerde yalanlar üzerine kurulabiliyormuş inşallah böyle hatalara düşmeyiz..

"evet size soruyorum daha ne kadar gerçek kişiliğinizi saklayacaksın burada.sanıyormusunki ben bu değilim beni tanımazlar oysaki yanılıyorsun seni ilk geldiğin günden beri seni sen olduğunu biliyorum .belki bir şans belki bir fırsat olacaktı orada gelip görüşmemiz sanki uyanacaktı o çok kuvvetli olan sevgimiz evet yanlış okumadın oraqlara kadar gelmen inan beni çok etkilemişti neden olmasın demiştim nede olsa seviyor ve seviliyordum.sen bana sordun ben değilim dedim ben sana sordum sende ben değilim dedin.inanmıştım ama çok yanılmışım yine yapmıştın yapacağını olsun ne yapalım kader denen buymuş demekki şimdi düşünüyorumda nasıl güvenirdim ben sana çok şükürki böyle oldu sende kurtuldun bende..."

sevgi dağarcığından alıntıdır..

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
bu sözler kime

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
dikkat ederseniz alıntıydı kardeşim çok önemli bir yaşamdan alıntıdır....selametle..

mustafa kardeşim açık konuşucam.açıkca bu lafları üstüme alındım.lütfen ne demek istiyosanız açık konuşun,yazdıklarınızı anlayacak kadar zeki değilim sanırım

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
mustafa kardeşim açık konuşucam.açıkca bu lafları üstüme alındım.lütfen ne demek istiyosanız açık konuşun,yazdıklarınızı anlayacak kadar zeki değilim sanırım

s a kardeşim neden alındınız anlayamadım ben bunu sevgi dağarcığından adlı kitaptan alıntı yaptım.lütfen üzerinize alınmayın yoksa sizdemi böyle bir olay yaşadınız....

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s a kardeşim neden alındınız anlayamadım ben bunu sevgi dağarcığından adlı kitaptan alıntı yaptım.lütfen üzerinize alınmayın yoksa sizdemi böyle bir olay yaşadınız....

hani daha önce sizinle buna benzer konuşmalarımız oldu.burda yazdıklarınızda o konuştuklarımızla bağlantılı gibi geldi.açıkcası sizi görmek veye konuşmak isterim ama burda bu imkanıız yok.beni tanıyomusunuz

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
hani daha önce sizinle buna benzer konuşmalarımız oldu.burda yazdıklarınızda o konuştuklarımızla bağlantılı gibi geldi.açıkcası sizi görmek veye konuşmak isterim ama burda bu imkanıız yok.beni tanıyomusunuz

s a kardeşim hayır onlarla bir ilgisi olamaz nedeni ise bizler elhamdülillahi müslümanız denilene inanırız ve öyle biliriz..içiniz rahat olsun....çünkü ben size sormuştum sizde bana cevap vermiştiniz......

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s a kardeşim hayır onlarla bir ilgisi olamaz nedeni ise bizler elhamdülillahi müslümanız denilene inanırız ve öyle biliriz..içiniz rahat olsun....çünkü ben size sormuştum sizde bana cevap vermiştiniz......

birbirimizi tanımıyoruz.burda tanıştık.nedense sizin yazdığınız bazı şeyleri üzerime alıyorum.mesela karı kocayla ilgili yazılarınız sanki bana taş atıyormuşsunuz gibi geliyor.
siz 45 yaşındasınız ve istanbul dasınız demi

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
lütfen daha fazla konulara girmeyelim daha sonra olayların boyutları değişiyor onun için siz yolunuza devam edin ve burada noktayı koyalım .allah yolunuzu açık eylesin......

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
yolumuza devam edelim ama lütfen soruma cevap verin

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
yolumuza devam edelim ama lütfen soruma cevap verin

benim başkaları gibi yalan cevap verme lüksüm olamaz ...evet 45 yaşında ve istanbuldayım cevabı verdim ve artık lütfen kapatalım bu konuyu.....benim tarafımdan bu konumuz kapanmıştır artık cevap yazmayacağım hayırlı geceler.............

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
cevabınızı bekliyorum

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
son bişey daha.bu formda yazdıklarımızı silelim mi,ikimizde

e.s.s.s.y

Kayıtlı Kullanıcı
s a kardeşim güzel bir paylaşım.......

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
sadece soru sormuştum neyse.