Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kendim Bizzat Yaşadiğim Olay (1 Kullanıcı)

hakan162000

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle Selamin Aleykum Degerli Dostlar

Bundan 7- 8 ay önceleriydi güney doğu bölgesinde vatani görevimi yapıyordum yasadıgım hadise ise bir operasyonda gece mevzide nöbet tutarken hava sartlarının olumsuzluğu yüzünden yağmur ve aşırı derece sis vardı mevzimizin 2 metre önü zor gorunuyordu yağmurunda yağarken çıkardığı ses dolayısıyla göremediğimiz gibi dinlemede yapmak nerdeyse imkansızdı o an YÜCE RABBİME gece görüşlerimizi görünür hale kılması için dua ederek iki kez Fatiha süresini okudum ve bulunduğumuz tepenin üzerinden sisin bir anda kaybolup kalktığını ve o karanlık havada çıplak gözle bile cok net bir şekilde gözetleme yaptık.
Vatani görevim bitip geldiğimde bu hadise üzerine çok düşünüp RABBİMİN yüce ilmi sayesinde namaz kılmaya başladım ahiret hayatına daha da cok sarıldım. RABBİMİZ hepimizi doğru yoldan ayırmasın . saygılar

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
a.s amin kardeşim Allah razı olsunMevla tabiki her zaman kulunun yanındadır başımız belada olduğu zaman ondan başka kime sığınabiliriz ki yardım etmese bile onun için hayırlı olanı verir inşaallah öyle devam edersin s.a

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH bu vatanı bekleyen bütün askerlerimize yardım etsin,size ettiği gibi.Ondan başka kimimiz var ki aslında.Kendinden başkasına el açtırmasın RABBİM.(amin)

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Tüğlerim ürperdi. Bu anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Allah her daim aslında bizimle, içimizde, yüreğimizde! Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Amin...

mlty_1988_44

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH bu vatanı bekleyen bütün askerlerimize yardım etsin,size ettiği gibi.Ondan başka kimimiz var ki aslında.Kendinden başkasına el açtırmasın RABBİM.(amin)

Amin yüce rabbim bizlerede sağ salim askere gidip gelmeyi nasip eyler inşallah

selam ve dua ile

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
A.selam Kardeşim...

Rabbim Her Daim Yanimizda...

A.e.olun Dua Ile....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Allah kendisine dua eden kullarının duasını geri çevirmez. O merhametlidir, yücedir. Bir de duanızın kabul olması için çok içten gelerek dilemeniz gerekir. Demek ki sizde içten gelerek etmişsiniz duanızı. Bizimle paylaştığınız için Allah razı olsun.
Allah'a emanet olun.

hakan162000

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar

evet arkadaşlar

bu yaşadığım hadise haricinde daha cok yaşsadığımız olay var ama herşeyi anlatamam ama şunu bilin kardeslerim orada yaşadığım zorlukları görünce buralarda ne stres ne geçim sıkıntısı veya başka birşey şehir ve günlük yaşam ortamında ne olabilirki dedirttiriyor insana hayatımda bir zorlukla karşılaşsam hemen aklıma oraları getiriyor onun yanında devede kulaktan bile çok çok küçük olduğunu düşünüyor ve halime şükrediyorum. Askerlerimize herzman dua edelim gerçekten ihtiyaçları var.
Allah'a emanet olun.

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi..

Allah(c.c) her zman yanımızda...Askerlerimizinde Allah yardımcısı olsun....selametle

l_ahsen_l

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu ki sana bu sekilde imtihan edilip hayra yonlendirilmissin, hayrida serride veren Allah a binlerce sukurler olsun

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
yoktan var eden mevlamızın kudreti sonsuzdur...o isterse herşey olur..
her şerde bir hayır ve hayırda bir şer vardır...siz hayrını görmüşsünüz ne güzel..rabbim bizleri affetsin...günahedan hatadan uzak eylesin..selametle..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim gerçekten etkileyici bi durum allah sana senden daha yakındır ne güzel bu olay sayesinde namaza başlamışsın rabbim daim eylesin inşallah allah emanet ol

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
bu yaşadığım hadise haricinde daha cok yaşsadığımız olay var ama herşeyi anlatamam ama şunu bilin kardeslerim orada yaşadığım zorlukları görünce buralarda ne stres ne geçim sıkıntısı veya başka birşey şehir ve günlük yaşam ortamında ne olabilirki dedirttiriyor insana hayatımda bir zorlukla karşılaşsam hemen aklıma oraları getiriyor onun yanında devede kulaktan bile çok çok küçük olduğunu düşünüyor ve halime şükrediyorum. Askerlerimize herzman dua edelim gerçekten ihtiyaçları var.
Allah'a emanet olun.

askerlere ne kadar dua etsek azdır

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim, rabbimin yolunu bulmak mutluluk verici...

Rabbim yolundan ayırmasın inşaallah

hatice2

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim buyurduki ;dua edin duanıza icabet edeyim.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel ya askerden namaza başlama şevhetiye gelmişsiniz olay çok güzell

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim

Kardeşim

İnsanın maneviyata ne zaman erişeceği belli olmuyor,
ya yaşadığı güzel bir olay,
ya okuduğu güzel bir kitap,
ya seyrettiği güzel bir film,
ya dinlediği güzel bir nasihat,
ya katıldığı güzel bir sohbet,
ya almış olduğu güzel bir dua,
yada maalesef başına gelen bir musibet
siz ne güzel yaşadığınız harikulade bir olayla bulmuşsunuz yolu
mübarek olsun dua beklerim,RABBİME emanet olun.

iso-45

Kayıtlı Kullanıcı
hani rabbimiz kıyamet günü bazı kullarını kör haşredecekmiş.bakıpda görmeyenlere duyurulur...

Süreyyya

Kayıtlı Kullanıcı
Lise yıllarındaydım. Namaz kılmaya yeni başlamıştım. Abim de askerdeydi o dönem. Ankara da askerlik yapıyordu. Bi gece rüyama girdi. Çok bunaldığını askerliği bırakacağını söylüyordu rüyamda. Bana Bodruma arkadaşının yanına gideceğini söyledi rüyamda. Rüyamdan çok etkilenmiş sabah kalkınca önüme gelene rüyamı anlatmıştım. Babam hatta dalga geçerdi benimle uçacaksın diye. Akşam okuldan eve geldiğimde rüyamın gerçek olduğunu öğrendim. İzmir de en yakın arkadaşıyla irtibata geçmişler o arkadaşı da Bodrumda çalışıyormuş. Ve abimi Bodrumda onun yanında buldular. Benim için açıklanamaz bir olaydı. Ama abimde ne zaman ben sıkılsam hisseder . Hep derim keşke o yıllar gibi saf olarak kalabilseydim çünkü sonraki yıllar namaz kılmayı oruç tutmayı bırakmıştım. Şimdi tekrar özüme dönsemde o yıllar boş geçmiş yıllar olarak kaldı hayatımda.

Süreyyya

Kayıtlı Kullanıcı
Beni etkileyen bir rüyamı daha sizlerle paylaşmak istedim. Yeni evliydim ve birgün abim sabah evime geldi. O gece rüyamda kasaba gittiğimi kasaptan et aldığımı görmüştüm. Ve aldığım et kaburgaydı. Eti yedikten sonra dehşetle bu babamın kaburgasıydı ben onun etini yedim diyerek kalktım. Abim geldiğinde bana anlattığı ise babamın hasta olduğunu öğrenmişler akciğer kanseriydi. O yıllar babamı ve annemi çok üzmüştüm . Babam hastalık öncesi Allah a inanmıyorum demesede o tarz bir hayat tarzı yaşıyordu. Annemin namaz kılmasını dahi istemezdi. Ve hastalığı öğrenmeden önce içkiyi ve sigarayı bıraktı. O ay oruç tuttu ve oruç tuttuğu dönemde hastalığı ortaya çıktı. İnanarak dualar ederek son bir yılını geçirdi . Ölceği gün rüyamda bütün dişlerimin elime döküldüğünü gördüm rüyamı anlattığım insan en yakınının öleceğini insan nasılda hissediyor demişti ve babam o gün vefat etti. Allah rahmet eylesin. Böyle işte sizlerle paylaşmak istedim. Allah günahlarımızı affetsin rahmetinden bizi esirgemesin inşallah.
Sonraki yıllarımız nasıl geçiyor annem kaza namazlarını kıldı bitirdi , düzenli beş vakit namazını kılıyor. Bende namazlarımı eda ediyorum . Allah(c.c.) kabul eder inşallah. Geçen sene annem umreye de gitti. Daha önce ben Hacca gidemem diyordum çok kalabalık çok yorucu utanarak söylüyorum korkutucu geliyordu o kalabalık bana ama şimdi öle çok istiyorum ki bende hac görevimi yapmayı inananların o aşkını gördükçe insanların o kutsal topraklarda ölümü istediklerini annemin o topraklara ayak attığında ki gözyaşlarını duyduktan sonra bende istiyorum o topraklara gitsem dolu dolu ağlasam geçmişim için Allah benide affeder mi boşa geçen yıllarım için diyorum. İnşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt