Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kendi cenazenizi düşündünüz mü hiç? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm kardeşim.Sanırım bir konu eklemek istediniz ama ortada bir şey yok...Selam ve dua ile kalın selametle.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,
Ben çok düşünürüm ölümü kendim içinde hayat bakalım nasıl bi ölüm beni bekliyor. İnşallah Allah(c.c.) herkese hayırlı ölümler nasip eder

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim yazınızı okuyunca bende dile getireyim.Bende en çok düşündüren ve korkutan...Acaba cenazem olacak mı,yoksa mezarım olmayacak mı,bedenim yıkanacak mı,namazım kılınacak mı.Hayırlı yada hayırsız gaflet içinde mi?

Allah cc cümle müslüman kardeşlerime hayırlı imanlı ölümler nasip etsin...

Düşünmesi bile ne acı ve kötü...Rabbim bizleri afeylesin selam ve dua ile kalın selametle kalın....

Selamün Aleyküm,
Ben çok düşünürüm ölümü kendim içinde hayat bakalım nasıl bi ölüm beni bekliyor. İnşallah Allah(c.c.) herkese hayırlı ölümler nasip eder

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

AKİBETİMİZİ HAYREYLE YA RABBİ!

SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ben De çok Düşünürüm ölümü Acaba Son Nefeste Iman Ile Rabbimin Huzuruna Vamak Nasib Olacakmi? Bunun Için Hayirli Ameller Işlemeyi Rabbim Cümlemize Nasip Etsin

gül29

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Allah'ım hayırlı imanlı ölümler nasip etsin inş. cümlemize
Allah yar ve yardımcımız olsun..

Goksel_80

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

AKİBETİMİZİ HAYREYLE YA RABBİ!

SON NEFESİMİZDE "EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH VEEŞHEDÜ ENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"DEMEYİ NASİP EYLE:gulegule

Insaallah bunu nasip eder Rabbim cumlemize....

Bahar17

Kayıtlı Kullanıcı
Nasil yasaniliyosa galiba oyle canini veriyosun. Ben o ruyamdan once dinimi takip etmiyodum dolayisiyla olumumude dusunmezdim. Ruyamda onunla ilgili oldugundan kendi olumumu gordumm ruyamda, nasil yasadiysam ozamana kdar oyle verdim canimi. Cok zordu. Allahim ruyamda gostrdigi kabir azabini bana gercekte cektirmesin insallah

ebuesad

Kayıtlı Kullanıcı
Ölüm herkes için en güzel nasihattir

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
A.S ölümü düşünmek insan nasıhat bunu zaman içerisin de yapmak lazım ölümü gün 1 kere düşüm buda nefsi terbiye eder A E O

(((imam_hatip)))

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im ömürün hayırlı olanından versin inş.Diğer kardeşlerimin de söylediği gibi son dk mızda kelimeyi şahadet getirebilmek dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt