Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

keltepe (hülya abla)nerelerdesin... (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm....hülya ablamdan yaklaşık 10 gündür ses yok...sitede rastlamadım kendisine...msne de gelmiyor..merak ediyorum bişeymi oldu....yakın zamnda onunla görüşen varmı sitemizde.....ablacım inşallah burayı görüp iyi olduğunu yazarsın.....seni çok özledim ....siteye girmek istemiyor olabilirsin ama seni seven bizleri habersiz bırakma....ya öyle bişeyki gerçekten sizi hep tanıyormuşum gibi...bikaç gün görmedimi insan merak ediyor...bunu ebruda hep birlikte yaşadık....inşallah bi haber çıkar senden....RABBİME EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER..

Kaan Erdem

Yönetici
benim de aklımda olan bir arayış keltepe ablamı.inşaALLAH bir sorun yoktur.sağlığın sıhhatin ve keyfin yerindedir abla.en kısa zamanda hayırlı haberlerin ile bekliyoruz.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.selametle.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
benim de aklımda olan bir arayış keltepe ablamı.inşaALLAH bir sorun yoktur.sağlığın sıhhatin ve keyfin yerindedir abla.en kısa zamanda hayırlı haberlerin ile bekliyoruz.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.selametle.

SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM...PC Sİ BOZULMUŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....10 GÜNÜ GEÇTİ HİÇ GÖRMEDİM SİTEYE GELMESEDE MSNE GELİRDİ..ACABA SİTEYE GELDİDE BENİ GÖRMEDİM GÖREN VARMI DİYE AÇTIM BURAYI....HAYIRLI AKŞAMLAR ..RABBİME EMANET OLUN..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.bende sizin söylediğiniz süre zarfında görmedim.inşaALLAH en kötüsü bu olsun pc'si bozulmuş olarak.buradan da size t.ederim konuyu açtığınız için.önemsenmek ve değer verilmek,hatırlanmak ve anılmak güzeldir.mevlam razı olsun.ablamızın hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.hayırlı akşmalar mevlam vakit edanızı ve duanızı sizin ve cümlemizinkini kabul eylesin inşaALLAH.selametle....

SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM...PC Sİ BOZULMUŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....10 GÜNÜ GEÇTİ HİÇ GÖRMEDİM SİTEYE GELMESEDE MSNE GELİRDİ..ACABA SİTEYE GELDİDE BENİ GÖRMEDİM GÖREN VARMI DİYE AÇTIM BURAYI....HAYIRLI AKŞAMLAR ..RABBİME EMANET OLUN..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
hülya ablacımdan haber aldım sonunda ALLAHA ŞÜKÜR PC Sİ BOZUKMUŞ TAHMİN ETTİĞİM GİBİ...HOŞGELDİN ABLACIM..RABBİME EMANET OL

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm fatmacım,sağol canım benim...

önemsenmek ,değer verilmek çok güzel bir duygu tşk.ederim..
bilgisayarım bozuktu o yüzden bir süredir aranızda yoktum..ama hep aklımda idiniz...
rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı geceler ablacım..

Kaan Erdem

Yönetici
:evethadi gözümüz aydın olsun.selam ve dua ile inşaALLAH.....:H:B

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı

sağol ablacım,beni gözlerinizin araması çok mutlu etti...
sana fatmaya çok tşk.ederim....ablacım..
rabbim ikinizdende razı olsun inşaallah..

rabbime emanet ol du aile.. hayırlı geceler..

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc rızası için siz büyüklerimizi,yaşlarının olgunluğunu taşıyan ablalarımızı seviyor,sayıyor ve hürmet ediyoruz.selam ve dua ile abla.mevlama emanet olun tekrardan hayırlı geceler inşaALLAH....:evet:H

sağol ablacım,beni gözlerinizin araması çok mutlu etti...
sana fatmaya çok tşk.ederim....ablacım..
rabbim ikinizdende razı olsun inşaallah..

rabbime emanet ol du aile.. hayırlı geceler..

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin ablacığım bende merak ettim seni yoksun kaç haftadır bide bi şey söyleyecektim
o senin açtığın tevhit bölümü vardıya orada bulunmayı istiyorum ama artık görüntüleniyo o sayfa
yani sitede görüntüleniyo ama çok cvp yazıldığı için benim net açamıyo ya anlıyacağın ne olup biitiindenden haberim yok o bölümde selam ve dua ile...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin ablacığım bende merak ettim seni yoksun kaç haftadır bide bi şey söyleyecektim
o senin açtığın tevhit bölümü vardıya orada bulunmayı istiyorum ama artık görüntüleniyo o sayfa
yani sitede görüntüleniyo ama çok cvp yazıldığı için benim net açamıyo ya anlıyacağın ne olup biitiindenden haberim yok o bölümde selam ve dua ile...

sağol ablacım...

tevhid konusunu kapattım ...
rabbime emnaet ol du aile..
hayırlı geceler..

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
sağol ablacım...

tevhid konusunu kapattım ...
rabbime emnaet ol du aile..
hayırlı geceler..

ya gerçekten mi iyi sevindim buna abla ben daha açamıyorum diye üzülüyodum
ya kusura bakmazsan bi şey soracaktım senin yaş kaç acaba abla diyomda