Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kehle!bir Edebiyat Fanzini (1 Kullanıcı)

kehle

Kayıtlı Kullanıcı
vE ALEYKÜM SELAM GÜL GÜZELİ ALİYE'M...B)
SANKİ YANINIZA GELMİŞ YAZDIKLARIMI YÜZÜNÜZE SÖYLEMİŞ KADAR YAKIN HİSSETTİRDİN KENDİMİ CANIM KARDEŞİM İNAN ÇOK MUTLU OLDUM.SAYENDE CAN...BELKİ BİLİYOSUN AMCA'M YOKTU BENİM.KIYMETLİ BABAN KIZI YANINDA YİĞENİDE KABUL ETSİN BENİ İZNİYLE.BENDE ACİZANE DUACISIYIM ARTIK KIYMETE DEĞER BABANIZIN.SAMİMİ DUALARINIZ İÇİN RAB'BİM C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN CAN KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. HER YANINI HAYIRLA KUŞATSIN İNŞAALLAH.EN KISA ZAMANDA DÜŞÜNÜYORUZ,RAB'BİM C.C. HAYIRLISIYLA BİZLERE NASİP EYLESİN.TARİH KESİNLEŞİRSE İLETİRİM SANA KARDEŞİM.HEP BİRLİKTE DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE TEKRAR ALLAH C.C. RAZI OLSUN.FORMUNU YETERİNCE İŞGAL ETTİM HAKKINI HELAL ET CAN..SELAM VE DAİMİ DUALARIMLA.MUHABBETLE KAL.EN EMİN OLANA C.C. EMANETİMSİN SENDE CAN KARDEŞİM...B)

Rabbimiz c.c senin de gül yüreğinden ebeden razı olsun can kardeşim..
Rahman c.c'nin izni ile tarih kesinleşirse inşallah, bekleyeceğim haberlerini.. Rabbimiz c.c o güzelliği tekrar tekrar nasip etsin inşallah can, sizlere.. Babam gerçekten çok mutlu oldu okuyunca.. Bu arada amcanın olmadığını bilmiyordum.. Sen nasıl görmek istersen güzel kardeşim..Hem Sevgi kızı, hem Sevgi yeğenisin inşallah;). Buna da çok mutlu oldu gerçekten.. Çok teşekkür ediyoruz tekrar tekrar.. Gül yürekli kardeşim, dualarını hissediyorum.. Rahman c.c o güzel dualarını, ziyadesi ile senin için de makbul buyursun, her daim hakkında her şeyin en hayırlısını lütfetsin inşallah.. Est. işgal etmedin, aksine çok mutlu oldum. Gönlün rahat olsun güzel kardeşim.. Helal hoş olsun ebeden, hakkım var ise.. Rabbimize emanetimsin inşallah..Kıymetli ailene Selam ve Dualarımız ile.. Baki Muhabbetle inşallah...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt