Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kedi Uzanamadiği (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM KEDİ UZANAMADIĞI CİYERE MUNDAR DER VE BU ARALAR YİNE SİTEMİZE BAZI KİŞİLER TARAFINDAN SALDIRI VAR BUNU SİZDE GÖRMÜŞÜNÜZDÜR VE BEN SİNİRLİ BİRİ OLARAK SİZLERİ SAKİN OLMANIZI VE CEVAPLARI GEREKTİĞİ GİBİ VERMENİZİ İSTİYORUM ONLARIN TUZAKLARINA GELMEYELİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
aleyna aleykümselam abicim. dil uzatma şekillerine bağlı. ben de çok sinirliyim.

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abicim
sabır diyecegiz inşALLAH
münafıklara,provakatörlere pirim vermiycegiz
Bizi kendilerine benzetemiycekler inşALLAH

Hakendiş

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar bu tarz şahıslar beni hakikaten çok üzdü. Cevap verdikçe anlamsız şeylerle üstüne geliyor. Bu sefer ne diyeceğini şaşırıyorsun. Cevap vermesem, bu sefer bu eserleri yeni tanımaya başlayan arkadaşların kanına girme durumu var. Ama tartışmakta hiç hoş değil. Çok rahatsız oluyorum. İki arada bir derede kalma durumu oldu. Yoksa burada uhrevî bir durumdan kesinlikle Müslüman kardeşimle tartışmam kolay kolay. Beni deli eden bu haksız yere saldırılar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt