Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kaynim kendini asti (1 Kullanıcı)

dilegim

Kayıtlı Kullanıcı
bundan 5 sene once kaynim kendini asmisti,(allah gunahlarini af etsin)morga kaldirdilar,o

aksamda konu komsu kayinvalidemin evine toplandi,aglamalar sizlanmalar derken,bende

kapinin dibinde oturuyordum,giriste hisil hisil sesler duydum odanin kapisina baktim golge

kimse yok.golge ayni insan golgesi yukari biseyler atip baglamaya calisiyor,yanimdaki

komsuya soyledim korktu aman dilek bakma dedi,ama o kadar korkuyorum kiii

anlatamam bir yandan da vardir bir mantikli aciklamasi diyorum,gozumun ucuyla soyle bir

kapiya dogru yine baktim,boslukta bir paca sallanip duruyordu ama golge olarak,bir ileri bir

geri.gicir gicir seslerde geliyor ,duyuyorum yani,resmen kendini asmis bir golge

gordum,bunu anlatinca ,buyuklerim dedilerki olu gelir dolasirmis,yaptigi en son seyi tekrar

edermis demislerdi,,,,,,,,,, rahmetlk kendini astigi saatlerde bende uyuyordum ruyama girdi

oyle bana bakiyo gulumsuyo.konusmuyo,gitgide resim kuculup kararmaya basladi karardi

karardi kucucuk olup kayboldu.hani turk filimlerinde olur ya iste oyle megersem o saatlerde

kendini amista ruhunu veriyormus rahmetlik,rabbim gunahlarini af eylesin insallah,geride 2cocuk ve gencecik bir kadin birakti,

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kaynim kendini asti

başınız sag olsun rahmetli için allahtan af dileyın allah taksiratını af etsın geride kalan lara sabır versın rabbıb

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

allah rahmet eylesin günahları afolsun

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN...

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'ın rahmeti, Peygamberimizin şefaatı üzerine olsun inşaAllah kardeşim
Allah sizede sabır , kuvvet versin inşaAllah...

Allahaısmarladık... B)

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı

allah günahlarını affetsin kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt