Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kayıp Aranıyor ! Allah rızası için lütfen bakınız... (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
NOT: BU BANA MAİL OLARAK GELDİ. DOĞRU VEYA YALAN.. BEN GÖREVİM GİBİ GÖRÜP YAYINLAMAK İSTEDİM. Kİ YALAN GİBİ DURMUYOR SANKİ. VE SANKİ BİR KÂR SONUÇ ELDE EDİLECEK MAİL DEĞİL.
MAİLLE YOLLAMAKTANSA BU ŞEKİLDE DAHA GENİŞ KAPSAMLI DİYE DÜŞÜNDÜM...
O ANNENİN YERİNDE BİZLERDE OLABİLİRDİK OLABİLİRİZ ....

dsc08664w.jpg

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!
Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

( lütfen herkeze ulaştırınız..!!)

.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıp Aranıyor ! Allah rızası için lütfen bakınız...

Es selamu Aleykum kardeşlerim.

Bu meşajı bana geldiği gibi gönderiyorum. Allah rızası için bir kez bakın bence. Belki bir yerlerde görmüşsünüzdür. Görmemiş olsanız dahi sizlerden ricam, kişi listenizdekilere bir mail atmanız sadece 2 dk nızı alır. Bunu Allah rızası için yapalım olurmu !

482ur4g42.jpg

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır.

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis'e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur.

0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

Bihter Yalcinkaya

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA yar ve yardımcıları olsun :(

Selam ve dua ile...

zrrtt

Yasaklı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu teala yardımcıları olsun

TUBİX

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcı olsun inş

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun tez zamanda bulunur inş.

AHU ALTINIŞIK

Kayıtlı Kullanıcı
kayıp

kayıp

allah yardımcınız olsun en kısa zamanda bulursunuz inşallah

emsal-i nur

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcıları olsun.Rabbim sabır versin....En yakın zamnda bulunur inş sağ salim....

MekYes

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.allahyolu.com
Yüce rabbim en kisa sürede saglikli bir sekilde kavusturmayi su müaberek ramazan bayrami yüzü suyu hürmetine nasip etsin iNsallah...

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcıları olsun, sabırlar versin. En kısa zamanda bulunmasını temenni ederim. Rabbim evlat acısıyla bizleri imtihan etmesin inşeALLAH. Amiiiin.

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın evlat acısı göstermesin inşallah bulunur

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.Bu kızımız bulundu mu?Bu siteye yayınlayalı aradan 4 yıl geçmiş.Akibeti ne oldu?.Ben şimdi burada öğrenmiş bulunuyorum.Bu güne kadar İnşaallah bulunmuştur.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
ŞU AN DA FACEBOOK'TAN BİR TANIDIK ARKADAŞ VASITASIYLA KAYIP BİR KIZ HABERİ DAHA ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.

998946_402738813165273_2137376302_n.jpg

GÜZEL TÜRKİYEM..SUDENAZI BULALIM..AİLESİNE KAVUŞTURALIM...FIRAT AKGÖL'ÜN BİRİCİK TATLI KIZI,SUDENAZ 3 GÜNDÜR ORTALIKTA YOK..KÖTÜ NİYETLERE KURBAN GİTMEDEN ONU BULALIM...EVLADIN YERİ BAMBAŞKADIR..KİMSE DOLDURAMAZ..BU ACILI AİLEYE "İnsanlık" ÖLMEDİ DEDİRTELİM..PAYLAŞINIZ..PAYLAŞINIZ Kİ YÜZBİNLERE ULAŞSIN..HERKES ALLAH RIZASI İÇİN ARASIN SUDENAZ KIZIMIZI..

ÇOK GEÇ OLMADAN...

Hemen harekete geçip aramaya başlayalım.Üyesi olduğum tüm sitelere yayınlayacağım..Keşke bu kıza zamanında evinin açık adresini öğretselerdi.İnşaallah başına kötü bir şey gelmemiştir.Yarabbi kötü kimselere fırsat vermeden bu kızımızı bulmak nasip eyle! (Amin)...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt