Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kavunlu jöle (1 Kullanıcı)

ShEqErPaRe

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ara 2008
Mesajlar
29
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
28
Kavunlu Jöle (4 Kişilik)


Malzemeler
1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği


Yemeğin Tarifi
Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın. Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın. Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin. Jölenin içine ekleyin.
Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın. Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın.
Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın. Kavunun içine doldurun. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
 

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Şub 2007
Mesajlar
529
Tepki puanı
0
Puanları
0
ben bişi sorucam
jölenın neden yapıldını bilen varmı????

ben yıllar önce jölenın domuzun kemıklerı ve derısının toz halıne getırılmesınden oldunu duydum tv de ugur dündarın programında izlemıştım
yılardır kulanmıyorum bu yu<den
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt