Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kasım Beye Yardım (1 Kullanıcı)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm Arkdaşlar bana gelen bi maili sizinle paylaşmak istedim. İnşallah bi yardımımız dokunur. Haydi Arkadaşlar.....

DENİZ FENERİ DERNEĞİ

Kasım Avşar

Kasım Bey. Henüz 40 yaşında ve bu hayatta alabileceği en kötü haberi almış durumda. Bir düşünün sizce bir insanın hayatta alabileceği en kötü haber ne olabilir? Evet doğru tahmin ettiniz, bir insanın alabileceği en kötü haber, sevdiklerini sahipsiz ve çaresiz bırakarak bu dünyadan göçüp gideceği haberidir. Haberi ağırlaştıran iki etken daha vardır biri zoraki gidişin zamanının belli olması diğeri ise son anda dönüş için yapılması gerekenin neredeyse imkansız olması.

Kasım Bey'in geçindirmesi gereken bir yuvası, ve okutması gereken 4 çocuğu var. Kasım Bey rahatsızlıkları üzerinde gittiği doktorda uzunca bir tetkik sürecinden sonra karaciğer fibloz sirozu olduğunu öğrenmiş. Tedavi için karaciğer nakli şart demişler. Devlet hastanesinde sıraya girmiş Kasım Bey ancak durumu ağırlaşınca Florance Nightingale Hastanesi'ne gönderilmiş.
Florance Nightingale Hastanesi özel bir hastane ve bu tür ameliyatların 200.000 YTL tuttuğunu söylemişler Kasım Bey'e. Deniz Feneri'nin aracı olması ve Allah'ın iyilerle karşılaştırması sonucu bu rakam 85.000 YTL kadar düşmüş durumda. Nakil için uygun donör de bulunmuş ve tetkikleri tamamlanmış.

Şimdi yapılması gereken tek bir şey kaldı. Kaçınılmaz sona, ölüme doğru hızla ilerleyen Kasım Bey'in nakil için gerekli masraflarını elele vererek karşılayıp onu yaşama geri döndürmek, onun ve sevenlerinin hayır dualarını almak.

Haydi, acele edelim!

Unutmayın bir hayat kurtaran insanlığı kurtarmış gibidir!

[big]SMS YARDIMI[/big]​

[big]http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1484[/big]​

Türkcell Sadece Faturalı, Telsim ve Avea hem faturalı hem kontörlü olarak msj yollanabiliyor. Az önce aradı sordum. Ne yazıkki Turkcellden sadece faturalı hattı olanlar yararlanabiliyor. Telsim ve Aveadan 5 YTL karşılığı kontör düşüyo. Yukarıdaki adres bu msjların yazılı olduğu linktir. Kopyalayıp yapıştırın.

Haberin geçtiği adres ise

[big]http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?kategori=BHK[/big]​

ercantween

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kasım Beye Yardım

rabbim tüm hastalara şifa versin.amin.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
KEŞKE ONA YARDIM EDEBİLECEK DURUMDA OLSAM..BİR KEZ TREREDDÜT ETMEZDİM..
YİNEDE SİTEYİ KONTROL EDİCEM BELKİ 3-5 'TE OLSA BİRİKECEK BİŞİYLER YAPABİLİRİZ...HE NEDERSİNİZ.. B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim şifa verir inşaallah. Rabbim yardımcıları olsun..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFA İHSAN EYLESİN :( ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun arkadaşlar üç-beş ne yardım edebilirsek kardır inş

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN PAYLASIMINIZ ICIN.RABBIM TEZ VAKITTE SIFHASINI VERSIN INSALLAH...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ilgilenenlerin denizfeneri.org sitesine girerek detaylı bilgileri almaları rica olunur

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşim bu duyarlılığın için Rabbim senden razı olsun.Sanırım cep tlf yardım edilebiliyor damlaya damlaya göl olur misali bizde acizane olarak böyle yapmayı düşünüyoruz.Kardeşlerimde böyle yapabilir.Rabbim hiç bir kulunu bu kadar çaresiz bırakmasın.Kasım kardeşime Rabbimden sabırlar diliyorum.Kaınca misali zerrede katkımız olursa ne mutlu bize..SELAM VE DUA İLE

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN...BAKALIM Bİ İNŞALLAH YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VARDIR.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C) ŞİFALAR VERSİN.İNŞALLAH.. DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR ARKADAŞLAR KÜÇÜKTE OLSA YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN. HER GÜN NE KADAR GEREKSİZ ŞEYLERE PARA HARCIYORUZ. BEN BURDAKİ HERKEZİN 10 YTL YARDIM YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. B)B)B) HAYDİ ARKADAŞLAR HAYDİ. BUGUN BAŞKASINA YARIN BİZE UNUTMAYALIM.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

[big]http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1484[/big]​

Türkcell Sadece Faturalı, Telsim ve Avea hem faturalı hem kontörlü olarak msj yollanabiliyor. Az önce aradı sordum. Ne yazıkki Turkcellden sadece faturalı hattı olanlar yararlanabiliyor. Telsim ve Aveadan 5 YTL karşılığı kontör düşüyo. Yukarıdaki adres bu msjların yazılı olduğu linktir. Kopyalayıp yapıştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt