Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kasım abiye (3 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

:gulegule:gulegule:gulegule:gulegule
ulan çocuk aglattın beni.bende seni çooook ama çooook seviyorum.ALLAHTA seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevsin.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ekrem.
çok teşekkür edrim.ilahiler çok güzel.zaten elimden geldigince dinlemeye çalışıyom.ama senden ricam diger kardeşlerimize buradan ilahi gönderelim.daha güzel olur demi güzel kardeşim.mesela ilahiyi gönderecegin kişinin adını bu formun başına yaz.sırayla degiştirisin.:G

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ekrem.
çok teşekkür edrim.ilahiler çok güzel.zaten elimden geldigince dinlemeye çalışıyom.ama senden ricam diger kardeşlerimize buradan ilahi gönderelim.daha güzel olur demi güzel kardeşim.mesela ilahiyi gönderecegin kişinin adını bu formun başına yaz.sırayla degiştirisin.:G
aleykume selam abi olmuyo
yokmu bize yardımcı olacak?

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUM SELAM EKREM.
rabbim senden razı olsun.çok teşekkür ederim.ALLAHTA seni sevindirsin.hiç dinlemezmiyim.hele şu YETİME bayılıyorum.sagol.selametle.:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUM SELAM EKREM.
rabbim senden razı olsun.çok teşekkür ederim.ALLAHTA seni sevindirsin.hiç dinlemezmiyim.hele şu YETİME bayılıyorum.sagol.selametle.:H
amin allah sizdende razı olsun abi ilahiler bitince yorun yaz gönderirim allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt