Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kasım abinin gitmesini istemeyip yazı yazan bütün kardeşlerine selamı var... kasım abinin açtığı konuya selamı var diye yazdım ama kimse okumadı sanırım ...ondan dolayı konu açamak en doğrusu dedim.
Aleykümselam kardeşim...yok o forumda da okumuştum ama cevaben bişey yazma fırsatı bulamadım...sende bizden çok çok selam söyle lütfen...demek ki bu gidişin dönüşü yok değil mi...ALLAHa emanet ol...hayırlı cumalar...
Selamun Aleyküm. Gelen selama (Aleyküm Selam).Yeni üyeyim Kasım kimdir tanımam yorumlarınızı okudum;sevilen sayılan biri olduğuna kanaat getirdim.Umarım kısa sürede aramızda olur ve tanışma fırsatı yakalarım saygılarımla.Es selamun Aleyküm.