Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

***kasım abinin selamı var *** (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
..............................

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

kasım abinin gitmesini istemeyip yazı yazan bütün kardeşlerine selamı var... kasım abinin açtığı konuya selamı var diye yazdım ama kimse okumadı sanırım ...ondan dolayı konu açamak en doğrusu dedim.

hayırlı cumalar......

Aleykümselam kardeşim...yok o forumda da okumuştum ama cevaben bişey yazma fırsatı bulamadım...sende bizden çok çok selam söyle lütfen...demek ki bu gidişin dönüşü yok değil mi...ALLAHa emanet ol...hayırlı cumalar...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim sen de bizlerden selam gönder bol bol. Gitmesini çok üzüldük ama hayırlısı herşeyin. Hayırlı cumalar.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim sen de bizlerden selam gönder bol bol. Gitmesini çok üzüldük ama hayırlısı herşeyin. Hayırlı cumalar.

A

Arzu_76

Aleyküm selam kardeşim

Abimize selam ve dualarımızı ilet lütfen hakkı geçmiştir hakkını helal etsin inşallah gelir aramıza.

Sizde hakkınızı helal edin

Dua ile

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
.......................................

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam inşallah döner aramıza böyle nedensiz sebepsiz gitmek olmaz
yani benim bildiğim bir neden yok varsada bilmek isterim selametle

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm. Gelen selama (Aleyküm Selam).Yeni üyeyim Kasım kimdir tanımam yorumlarınızı okudum;sevilen sayılan biri olduğuna kanaat getirdim.Umarım kısa sürede aramızda olur ve tanışma fırsatı yakalarım saygılarımla.Es selamun Aleyküm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt