Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KAŞ ALDIRMAK (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
KAŞ ALDIRMA...Peygamberimiz (s.a.v)kaşını incelttiren kadina ve bu işi yapanada lanet etmistir.Fakat bazi islam alimleri kadının yuzunde anormal olarak (cesitli hormon bozukluklarindan oturu)biten killari kadin kocasinin izni ile koparabilir.Cunku bu fitrati degistirmek degil cesitli hastaliklardan ötürü bozulan kadınlık fıtratını duzeltmek anlamini taşır.Kadın boylece kocasının suslenme arzusunu da karşılamis olur.Ibni abidin bu maksatla yapilirsa mustehaptir der.Ayaklardaki anormal kılları yolmak icinde aynı şey söylenir.Fakat imami taberi yüz kıllarını yolmanında yasaklanan ve lanet edilen kas yolma ceşıdine girdigini soylemistir.Kaynak:hanimlara özel ilmihal:Faruk Beşer

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KAŞ ALDIRMAK

ALLAH RAZI OLSUN... ÇOK ŞÜKÜR BU YAŞIMA KADAR KAŞLARIMA HİÇ DOKUNMADIM.. RABBİM İÇİMİZİ VE DIŞIMIZI KENDİ NURUYLA NURLANDIRIP GÜZELLEŞTİRSİN.. AMİN AMİN AMİN... SELAMÜN ALEYKÜM....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

baltefsiri yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN... ÇOK ŞÜKÜR BU YAŞIMA KADAR KAŞLARIMA HİÇ DOKUNMADIM.. RABBİM İÇİMİZİ VE DIŞIMIZI KENDİ NURUYLA NURLANDIRIP GÜZELLEŞTİRSİN.. AMİN AMİN AMİN... SELAMÜN ALEYKÜM....
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim,negüzel kardeşim Rabbim daim etsin inş ALEYKÜM SELAM

etruce

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ÖNCELİKLE BU KONU İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN..ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ RABBİMİZ HER ORGANIMIZA BİR GÖREV YÜKLEMİŞTİR YANİ KAŞIMIZIN DA BİR GÖREVİ VAR BEN ŞÖYLE BİLİYORUM BU KONUYU TERLEDİĞİMİZ ZAMAN TERİMİZ AŞAĞI DOĞRU AKIPDA GÖZLERİMİZİ YAKMASIN DİYE BİR GÖREVİ OLDUĞUNU BİLİYORUM VE TERİN TUZLU OLDUĞUNUDA DÜŞÜNECEK OLURSAK ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KAŞLARIMIZI YARATMIŞ DA GÖZLERİMİZİN ACIMASINDAN TUZLA YANMASINDAN BİZLERİ KORUMUŞ..BU KONUYU YANLIŞ BİLİYORSAM AFFEDİN..ALLAHIN YARATTIĞI ŞEKLİ BOZUP DA BEN BU ŞEKLİ BEYENMEDİM DEYİP BAŞKA ŞEKLE SOKMAK KAŞLARIMIZI VS. NE KADAR BÜYÜK BİR GÜNAH..ALLAH BİZLERİ BU DURUMDAN KORUSUN..SELAMETLE

Kaan Erdem

Yönetici

KONU BANA YABANCI AMA İNSAN OĞLU GÜZELLEŞMEK ADINA NE KADAR DA ŞEKLİNİ BOZMAK İÇİN GAYRET VE CABA HARCIYOR..ŞAŞIRMIŞLIK,GAFLET BAŞKA UYAN DAHA NE VARSA.................................

gurcu_05

Kayıtlı Kullanıcı

valla güzel bir konuya değinmişsiniz bizim yurtta(odamızda) en çok konuşulan ve tartışılan bir konu. bazı arkadaşlar (erkek) kaşlarını inceltiyor uyarılarımıza cevabı "ben kendimi boyle mutlu hissediyorum inasnın kendini nasıl mutlu hissediyorsa ole olmasında bir sakınca yoktur" diyorlar...sizce bu doğrumu

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

ALLAH RAZI OLSUN.HİÇ BUGÜNE KADAR GEREK DUYMADIM.RABBİMİZ HER ORGANIMIZA BİR GÖREV YÜKLEMİŞ...PAYLAŞIMIN İÇİN TŞKR B)B)B)B)B) B)B)B)B)B)B)A.E.O.

bintulleyl

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun ama ne yazık ki günümüzde çoğu insan bunun bilincinde değil..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

etruce yazdı:
S.A ÖNCELİKLE BU KONU İÇİN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN..ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM Kİ RABBİMİZ HER ORGANIMIZA BİR GÖREV YÜKLEMİŞTİR YANİ KAŞIMIZIN DA BİR GÖREVİ VAR BEN ŞÖYLE BİLİYORUM BU KONUYU TERLEDİĞİMİZ ZAMAN TERİMİZ AŞAĞI DOĞRU AKIPDA GÖZLERİMİZİ YAKMASIN DİYE BİR GÖREVİ OLDUĞUNU BİLİYORUM VE TERİN TUZLU OLDUĞUNUDA DÜŞÜNECEK OLURSAK ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KAŞLARIMIZI YARATMIŞ DA GÖZLERİMİZİN ACIMASINDAN TUZLA YANMASINDAN BİZLERİ KORUMUŞ..BU KONUYU YANLIŞ BİLİYORSAM AFFEDİN..ALLAHIN YARATTIĞI ŞEKLİ BOZUP DA BEN BU ŞEKLİ BEYENMEDİM DEYİP BAŞKA ŞEKLE SOKMAK KAŞLARIMIZI VS. NE KADAR BÜYÜK BİR GÜNAH..ALLAH BİZLERİ BU DURUMDAN KORUSUN..SELAMETLE
A S Değerli kardeşim,açıklamanız gerçekten çok güzel Rabbim bu durumda olan kardeşlerimize şuur versin inş

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
KAŞ ALDIRMA...Peygamberimiz (s.a.v)kaşını incelttiren kadina ve bu işi yapanada lanet etmistir.Fakat bazi islam alimleri kadının yuzunde anormal olarak (cesitli hormon bozukluklarindan oturu)biten killari kadin kocasinin izni ile koparabilir.Cunku bu fitrati degistirmek degil cesitli hastaliklardan ötürü bozulan kadınlık fıtratını duzeltmek anlamini taşır.Kadın boylece kocasının suslenme arzusunu da karşılamis olur.Ibni abidin bu maksatla yapilirsa mustehaptir der.Ayaklardaki anormal kılları yolmak icinde aynı şey söylenir.Fakat imami taberi yüz kıllarını yolmanında yasaklanan ve lanet edilen kas yolma ceşıdine girdigini soylemistir.Kaynak:hanimlara özel ilmihal:Faruk Beşer
Rabbim razı olsun,Zerda abla,çok faydalı olacağına inandığım bir açıklama

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.Allah razı olsun günah olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.selam ve dua ile.

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun... bende günah olduğunu bilmiyordum biraz geç öğrendim ve öğrendiğim andan itibaren hiç dokunmadım... Rabbim öncesini affeder inşallah...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

erguan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH sizden razı olsun. benim kaşlarım doğuştan çatık ama hiç dokunmadım. Çünkü Allah tüm kullarını en güzel şekilde yaratır.Beni de böyle yaratmış.Tüm azalarım için sonsuz şükürler rabbime..İnşaallah ömrüm olduğu sürece Allah'ın bana verdiği bu kusursuz emanete ne zarar vereceğim ne de onu değiştirmeye çalışacağım...
HAYIRLI GECELER

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sizden razı olsun. benim kaşlarım doğuştan çatık ama hiç dokunmadım. Çünkü Allah tüm kullarını en güzel şekilde yaratır.Beni de böyle yaratmış.Tüm azalarım için sonsuz şükürler rabbime..İnşaallah ömrüm olduğu sürece Allah'ın bana verdiği bu kusursuz emanete ne zarar vereceğim ne de onu değiştirmeye çalışacağım...
HAYIRLI GECELER
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim,düşünceniz çok güzel inş bu düşüncede daim kalabilmeniz dileği ile

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Evet, etrafimdakiler kaslarimin kavisli oldugunu hafif alinca cok hos gorunecegi aldirmami soyluyorlar. Ama Rabbim yasakladiysa, Efendim lanetliyorsa onlar soylemis soylememis bana ne?

Allah razi olsun.

r-aydin

Kayıtlı Kullanıcı
"Şüphesiz ki biz insanı en güzel biçimde yarattık" Tin Suresi 4. ayet. Bunun yanında şayet, kişinin özel bir durum söz konusu olacak olursa veya varsa, hastalık vs. kişinin çevresindeki alim vasfı ile muttasıf kişiden durumu hakkında bilgi alıp hareket etmesini söyleyebilirim. Bu da konuya benim katılımım olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt