Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Karşılıksız aşktır müslümanlık (1 Kullanıcı)

_çağla_

Kayıtlı Kullanıcı
cehennem ateşinin korkusuyla, cennet bahçelerinin aşkıyla başlar herşey. her iyilik, her sevap,her yardım aklına cennetteki yerini getirir.başın her secdeye değdikçe,unutursun cehennem ateşini gariptir aklına cennet bahçeleri de gelmez sade bir gurur vardır benliğinde ''ben O'nun ümmetiyim dersin.ben Yaradanın sevgili kuluyum dersin işte asıl müslümanlık cehennem korkusu ve cennet aşkı değildir. sevgiliye ulaşma isteğidir onun adını her duyduğunda gözlerinden dökülen yaşlar demektir. beşeri aşkı değil görünmeyen bir şeyi deli gibi sevmek ve herşeyden vazgeçmek demektir.inşallah sizinde dualarınız cennet için değil allah rızası içindir kardeşlerim. cennetten faydalanmak için değil de peygamberimizin ümmetine layık olma isteğidir.Allah'ın rahmeti hepimizin üstünde olsun..

G

Goldenrose

Selamun aleyküm. Bazı cümleleri doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum.
Bütün dualarımız cenneti kazanmak içindir. Çünkü o zaman Allah'ın da rızasını kazanmış oluruz. Cenneti görmeyi orada ebedi huzura kavuşmayı tüm müminler ister. Ve bunun için dua ederler. Allah'ın cennetine ebedi olarak koyduğu kullarından bunu hakeden kullarından olmak için çalışıyoruz. 'Cennet için değil Allah'ın rızası için' demek benim tam düşüncelerimi doğru ifade etmiyor.
Allah'a emanet olun.
Selametle...

TEK1

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH tan başka sevilecek ve istenecek ne var ki. En büyük sevgi onun sevigisidir en büyük aşk onadır. En büyük Hediyeyse onun cemâlini görmektir. ALLAH'ım cemâlini görmeyi nasip ettiklerinden eylesin. AMİN.

bursaa

Kayıtlı Kullanıcı
hepimiz cennete girmek istiyoruz kuşkusuz ama ALLAH ın rızasını kazanmak bambaşka ALLAH rızasını kazanınca zaten cennetlik oluruz inşallah.ALLAH bizi cennete giren kulların eylesin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt