Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kariyer testi (1 Kullanıcı)

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Amerikan kariyer testi..Basit ama uygulanan ve doğruluğu kanıtlanmış etkili bir test… bir tanesini secin bakalim.
Soru su;
“Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor… Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?. ..
” Burada düsünün ve cevabiniza göre kariyer analizinizi asagida bulun…

1-Agaca tirmanirsiniz;
2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz;
3-”Gel pisi pisi” diye bagirirsiniz;
4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz;
5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri ararsiniz;

1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz. .. Iyi bir satis temsilcisi olursunuz…
2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunu z… Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz…
3-”Gel pisi pisi” diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin…
4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz;Kendi isinizi kurup cok basarili ve ünlü olabilirsiniz. ..
5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz. .. Iyi bir üst düzey yönetici olursunuz…

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bu ilmi araştırmaların karşısında saygı ile eğiliyorum:a15:

ne alemsiniz yav:a16:

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
ne demek her zaman:a26:
selam ve dua ile...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ben itfaye çağırırdım

Sweet-S

Kayıtlı Kullanıcı
Iyi bir halkla iliskiler müdürü oludum ..

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
3-”Gel pisi pisi” diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin…

:) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt