Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Karısının cesedini sehpa yapan adam!!! (2 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz??​

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
olayın hikayesini merak edip araştırdım sizinle paylaşmak istedim
selametle kardeşim
hakkaten ilginc bence adamı akıl hastanesine yatırmak lazım

Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz??

ahirzamangülü

Kayıtlı Kullanıcı
tüylerim diken diken oldu
nasıl bi anlayış bu
bi ölü bu yaa...
hiçmi korkmuyomuş bu adam
ben öyle bi manzara görsem kesin bi kalp krizide ben geçirirdim.
Allah korusun...
Rabbim ıslah etsin...
diyecek bişey bulamıyorum başka...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
tüylerim diken diken oldu
nasıl bi anlayış bu
bi ölü bu yaa...
hiçmi korkmuyomuş bu adam
ben öyle bi manzara görsem kesin bi kalp krizide ben geçirirdim.
Allah korusun...
Rabbim ıslah etsin...
diyecek bişey bulamıyorum başka...

aynen katılıyorum...gerçekten çok berbat ve üzülesi bir durum...Allah akıl fikir versin...selamun aleyküm...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
cok ilginç yaaaa :) kafayı yemiş herhalde bu adam

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
la ölmüş işte.Ölüsünü ne yapacan.Ne diyelim toprağı bol olsun :) ama toprakta yok meydanda.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Tamamen inaçsızlıktan kaynaklanıyor..bizim dinimizde böyle birşeye müsade edilemez..topraktan yaratıldık ,toprak olacağız... ama onların inancına göre normal demek ki böyle şeyler...Allah akıl ,fikir versin ne diyelim...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.İnancı yok hemde allaha düpedüz isyan bence.Selametle kardeşimB)

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardeşim ne diyeciyimi bilemiyorum vallahi

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aklı başında bir insanın yapacağı iş deyil

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
bence piskopatlıgın bir başka boyutuda bu olsa gerek.kaybetme korkusu.ve dünyalık bir aşkın,kendini aşmış hali.bu adam sevdigi ve sevgiyi kaybetme korkusuyla yapmış olmalı bunu.aslında ruhu bazı şeyle aç kalmış bir insan olarak bunu fazla görmemek lazım.genelde ABD de bu tarz acayip olaylar çok oluyor.çünkü yaşam tarzları ancak bunlara el veriyor.kadere razı olmak yok.islam gibi bir nimet,ilahi aşk gibi ruh doyuran bir gıdaları yok.o yüzden bence bu adamın yaptıgı çokda abes ve fazla degilll...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
olayın hikayesini merak edip araştırdım sizinle paylaşmak istedim
selametle kardeşim
hakkaten ilginc bence adamı akıl hastanesine yatırmak lazım

Bunu duyan akrabalari ve arkadaşlari "bu adam siyirdi" diyerek artik ona ugramiyorlarmiş.. ama soyledigine gore hala korkmadan evine girip cikabilen birkac gercek dostu varmiş.. buyrun. siz misafirlige gittiginiz bir evde salonun ortasinda aşagidaki gibi bişey gorseniz ne yaparsiniz??

evet kardeşim benimde fotoğrafın altında belittiğim gibi durum aynen öyle.
Allah razı olsun, gözlerine sağlık...:a12::a12:

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
selaün aleyküm kardeşim bu adamin akil denen hic bir şeyi yoktur bence akli olan böyle bir şey yapmaz sanirim

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Tamamen inaçsızlıktan kaynaklanıyor..bizim dinimizde böyle birşeye müsade edilemez..topraktan yaratıldık ,toprak olacağız... ama onların inancına göre normal demek ki böyle şeyler...Allah akıl ,fikir versin ne diyelim...

Amin kardeşim.
gözlerine sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt