Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim (1 Kullanıcı)

sevket süreyya

Kayıtlı Kullanıcı
ey müslüman kardeşlerim ben bu aralar hiristiyan sitelerine dadandım onların mantıksız lıgına ve iftiralarına yetişemez oldum sebebi bilgisizligim önyargılı deilde akıllı ve mantıklı delillerle bana yardım edin üye olun ve onlara gercegi teblig edin bakarsınız bir kişi bizim sayemize müslüman olu inş..

incil.com Ver4.0....

adres bu cok iftira ve küfürle dinimize yaklaşıyorlar.....bilgisiz bir müslümanın aklı karışır cünkü öle konular acı yor larki dudanız ucuk lar....

bunlara karşı yani misyonerlere karşı koymak bu devir de görevimiz

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
biraz baktim bende kardesim.. cok okumadim ama okuduklarimi gorunce defalarca sukrettim musluman olduguma Allah bizi dogru yoldan ayirmasin seytanin serrinden korusun.. incile baktim azcik , kurani kerim nerde .. kurani kerim basli basina bir mucize.. Allah tez zamanda o kisilerede dogru yolu bulmayi nasip etsin.. Amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt