Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kardeşlerim Siz Olsaniz Ne Yapardiniz? (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim Bir Sikintim Var Sizlere Sormak Istiyorum. Bir Arkadaşim Var Ne Yazikki Hiç Iyi Bir Yolda Değil. Yaptiklari öyle Rahatsiz Ediciki Anlatmaya Utaniyorum. Uyarmak Isteyince Bana Karşi Tavir Yapmasida çok Canimi Sikiyor. Napicami şaşirdim Benim çocukluk Arkadaşim Din Kardeşim Annesi Ve Babasi çok Saygi Duyduğum Insanlar Ona Karşi Kendimi Sorumlu Hissediyorum Ama Anlatmaya çalişinca Beni Dinlemiyor Suaratini Asip Konuşmuyor. Onu çok Seviyorum Kaybetmek Yada Başina Kötü Birşey Gelsin Istemiyorum Içim Titriyor Kötü Bir Haberini Duyacağim Diye. Ama Elimden Hiçbirşeyde Gelmiyor. Siz Olsaniz Naparsiniz Kardeşlerim. Artik Ben Selam Vermeyince Selam Dahi Vermiyor Bana. Nasil Yaklaşmam Gerektiğini Bilemedim Sizler Benim Kardeşlerimsiniz Yardimci Olursaniz çok Memnun Olurum. Kendimi Bunca Yil Arkadaş Olmamiza Rağmen Ona Hiç Iyi Birşey Gösterememiş Gibi Görüyorum. Rabbime Emanet Olun.dua Ile

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim,
Yazdıklarına çok üzüldüm sen yapman gerekenleri yapmışsın ve hala çaba harcıyosun başına kötü bişey gelmesin diye o bunu anlamıyor. O onca başına kötü bişey gelirse aklı başına gelir gibime geliyor. Sana tavsiyem ailesiyle konuş arkadaşın nasıl bi yolda bilemiyorum ama gerçekten gidişatı kötüyse ailesiyle konuş derim. :gulegule

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam;bence öncelikle kendinizi suçlamayın "ona hiçbirşey gösterememişim gibi " düşünmeyin .Belkide o sizden birşey almak istememiştir.yada işine gelmemiştir.Konuşmak insanlar arsında en iyi iletişim biçimidir.siz bunuda denemenize rağmen değişen birşey yapacak birşey yok.Bir musibet,bin nasihata bedeldir.malesef.ALLAH onu doğru yolu göstersin.hoşçakalın. :H

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Benimde bir arkadaşım var ilkokul arkadaşım...vE BUNCA YILDIR Arkadaş olduk...Yanlız hiç birşeye inanmıyor...Nekadar konuşsakta dinlemiyor...Tüm Allah(c.c)'ya inanmayan insanların kitaplarını okumuş...Oda öyle düşünüyor..:(

yapacak birşeyim yok...Çok denedik....Ama her gördüğümde bir yolunu bulup o konuyu açıyorum inşallah..Başarılı oluruz...Allah(c.c) bizleri doğru yoldan ayırmasın...
Arkadaşım gerçekten çok iyi bir çocuk...kötü alışkanlıklarıda yok .. sadece bu sorunu var ama bu sorun en önemlisi:(Allah(c.c)'ya emanet olun..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim,
Yazdıklarına çok üzüldüm sen yapman gerekenleri yapmışsın ve hala çaba harcıyosun başına kötü bişey gelmesin diye o bunu anlamıyor. O onca başına kötü bişey gelirse aklı başına gelir gibime geliyor. Sana tavsiyem ailesiyle konuş arkadaşın nasıl bi yolda bilemiyorum ama gerçekten gidişatı kötüyse ailesiyle konuş derim. :gulegule

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN YORUMUN İÇİN KEŞKE AİLESİYLE KONUŞABİLSEM AMA NE YAZIKKİ BABASININ CİDDİ BİR RAHATSIZLIĞI VAR YANİ ONLARA ANLATAMAM. DUA ETMEKTEN BAŞKA YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK BİRDE TABİ EĞER BENİMLE KONUŞURSA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM SELAM VE DUA İLE RABBİMİZE EMANET OL.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.c Yar Ve Yardimcin Olsun Kardesim Insallah Dogru Yolu Bulabilir Dediginiz Gibi Cok Kotu Bir Durumda Ise Ve Babasinin Rahatsizligi Yuzunden Ailesinede Anlatamiyorsaniz Gercekten Artik Dua Etmekten Baska Yapacak Bisey Kalmiyor A.e.o Insallah

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm kardeşim; yazıklarını ve sana tavsiyeleri okudum. Ben tek cümle ile izah etmeye çalışacağım naçizane; "Bir insan herhangi bir şeyi (konuyu,vakayı vs..) almaya,öğrenmeye hazır hale gelmemişse maalesef vermek,öğretmek mümkün olmuyor.Sen üzerine düşeni yapmışsın şimdi O'na Allah'tan hidayet nasip etmesi için dua etmekten başka çare kalmıyor.

Selametle kalın. B)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim hepinizden Rabbim razı olsun sizlere anlatmak beni çok rahatlattı kimseye bişey diyememek daha kötü çünkü sizlerde arkadaşım ve onun gibi olanlar için dua edin Rabbim Yardımcımız Olsun Allah(c.c) emanet olun.B)

esra01

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim
Sen eminimki elinden geleni yapmışsındır belki o insanın kurtuluş vesilesi sen değilde bir başkası olacaktır Allah seni bu konuda imtihan ediyo olabilir her açıdan bakmalısın ama yinede için rahat etmiyorsa ona şöyle bir soru sor: Sen beni seviyormusun eminimki senin gibi iyi bir insana hayır demeyecektir
Seven her zaman sevdiğinin dediğini yapmaz mı de
bir başka yol onun gibi görün nebilim onun tarzına uy biraz tabi sınırları aşmamak gerekiyo kaleyi içten fethet... inan dediklerini yapması için seni gerçek sevmesi lazım sevdir kendini hediye al ona çok dua ettiğini söyle
Allah Yardımcın Olsun

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcin Olsun Kardeşim Dua Etmekten Başka Yapcak Bişi Yok Elinden Geleni Yapmişsin Ama Sen Yinede Pes Etme Kolay Gelsin Allah Onuda Doğru Yola Iletsin

sedannur38

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcin Olsun Kardeşim Dua Etmekten Başka Yapcak Bişi Yok Elinden Geleni Yapmişsin Ama Sen Yinede Pes Etme Kolay Gelsin Allah Onuda Doğru Yola Iletsin

selenny

Kayıtlı Kullanıcı

A

Arzu_76

Rabbim Yardimcin Olsun Kardeşim.
Rabbim Hidayet Nasip Etsin Inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt