Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kardeşlerim Lütfen Dikkat Edin (1 Kullanıcı)

Turgay45

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Lütfen Dikkatli Okuyun

gturgut@hotmail adresli biri beni listesine eklemiş ve ben de bu sitede ki kardeşlerimden biri olabilir diye kabul ettim fakat virüs uyarısı verdi. Arkadaşım bu virüsü kapmış, ordan da bana kişiyi listeme eklemem için gelmiş. Sakın gturgut@hotmail şeklinde bir adres sizi Msn listesine eklerse sakın kabul etmeyin.

İnternette biraz araştırdım ve bu adresler arkadaş listelerinden diğer arkadaş listelerine bulaşarak yayılıyormuş. Türk hackerlar Ruslara savaş açmış, Ruslarda Türkiye’yi bu virüs ile Mail bombardımanına tutuyormuş vs............

gt;@ rht.com

uzantılı adresleri MSN’nize eklerseniz HDD’nizdeki tüm veriler siliniyor ve kullanılamaz hale geliyormuş. Çoğu virüs programlarının da bu virüsü tanımadığı söyleniyor. Çok tehlikeli olduğundan tüm arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı lütfen uyaralım.

Allah'a Emanet Olun

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
aynı sorunu bende yaşadım hatta bununla ilgili konu bile açtım benim arkadaşımdan resim geldi bende kabul ettim vallahi nerdeyse bilgisayarı çökertiyodum eşim çok uğraştı temizleyemedi allah tan kaynım çok iyi bilgisayar kullanıyo o temizledi selametle

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm Selam Allah razı olsun Bilgilendirdiğiniz İçin Rus hackerler Saldırmaya başlamış Türkiyenin net ortamlarını gelen meillere dikkat edelim bilgisayarını göçertmek istemiyorsanız gelen meilleri hemen almayın Allaha emanet olun selametle..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Uyarın sağol Allah c.c. razı olsun Selametle

DENİZ61

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler Insanlar Ne Hale Gelmiş

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim...
msnemdeki bütün arkadaşlarıma gönderdim..

hayırlı akşamlar..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.RABBİM razı olsun uyarıların için teşşekkür ederiz.selametle.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Lütfen Dikkatli Okuyun

gturgut@hotmail adresli biri beni listesine eklemiş ve ben de bu sitede ki kardeşlerimden biri olabilir diye kabul ettim fakat virüs uyarısı verdi. Arkadaşım bu virüsü kapmış, ordan da bana kişiyi listeme eklemem için gelmiş. Sakın gturgut@hotmail şeklinde bir adres sizi Msn listesine eklerse sakın kabul etmeyin.

İnternette biraz araştırdım ve bu adresler arkadaş listelerinden diğer arkadaş listelerine bulaşarak yayılıyormuş. Türk hackerlar Ruslara savaş açmış, Ruslarda Türkiye’yi bu virüs ile Mail bombardımanına tutuyormuş vs............

gt;@ rht.com

uzantılı adresleri MSN’nize eklerseniz HDD’nizdeki tüm veriler siliniyor ve kullanılamaz hale geliyormuş. Çoğu virüs programlarının da bu virüsü tanımadığı söyleniyor. Çok tehlikeli olduğundan tüm arkadaşlarımızı ve yakınlarımızı lütfen uyaralım.

Allah'a Emanet Olun

Esselamü aleyküm
aynı şey benımde başıma geldi bi yakınımın msn adresını kırmışlar bana resım amaçlı yolladılar virüsü bende güvendıiğim için kabul ettim hemen uyarı geldi Allah tan virüs tarama programı vardı yoksa benımkınıde ele geçiriceklerdi buara cok arttı herkes çok dikkat etsın yakınınızın bıle gönderdiği resım müzık vs şeylere çok dıkkat edın ...selametle..

Turgay45

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm
aynı şey benımde başıma geldi bi yakınımın msn adresını kırmışlar bana resım amaçlı yolladılar virüsü bende güvendıiğim için kabul ettim hemen uyarı geldi Allah tan virüs tarama programı vardı yoksa benımkınıde ele geçiriceklerdi buara cok arttı herkes çok dikkat etsın yakınınızın bıle gönderdiği resım müzık vs şeylere çok dıkkat edın ...selametle..

Bu virüs mesela bana bulaştıysa, benim Msn'emdeki tüm adreslerede kendi ekliyor ve benden de diğer adreslere o şekilde yayılyor Tuba kardeşim. Bu biraz farklı - bulaşıyor, verileri siliyor ve diğer adreslere geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt