Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kardeşini seç (1 Kullanıcı)

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Bu başlığı nereye açıcamı çok düşündüm ama sonunda buraya açmaya karar verdim..Bi dostum sayesinde bugün uzun zamandır yapmak istediğim bi şeye ulaştım..Ve konuyu sizlerede açmaya karar verdim..
Karde?ini Seç die bir sitede yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimiz bulunmaktadır..Kendinize bi kardeş seçiyosunuz ve onunla iletişime geçiosunuz..Çoğu okuduğu için okulları ve öğretmenleride bu duruma vesile olmuş..Öğretmenlerinin cep nolarına kadar bilgi verilmiş sitede..arayıp kardeşiniz hakkında bilgi alma imkanınızda var..Ben bu durumdan çok etkilendim ki hep yapmak istediğim bişeydi ve çok mutlu oldum..Konuyu foruma açarakta daha fazla kişiye ulaşacağını düşündüm.Daha uzun anlatmıcam siteyi incelediğinizde daha iyi anlıcaksınız.Kesinlikle anasayfayı dikkatlice okumanızı rica ediyorum..Ben kardeşimi seçtim umarım diğer kardeşlerimizde bir abi ya da ablaya biran önce sahip olurlar..Bu konuya hassasiyet ve özen göstereceğinizden eminim..Teşekkrler şimdiden
Mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum Karde?ini Seç

ALINTIDR

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi düşünce.En kısa zamnda bi tane kardeş edinecem.Yanlız dikkatimi çekti doğu illerine tercih az gibi geldi bana.Asıl oralara dah çok yardım etmemiz gerekiyo arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt