Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşimin işinin kurulması için Salat-ı Tefriciye okurmusunuz? (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan manavvv
  • Başlangıç tarihi
M

manavvv

Selamun aleyküm, din kardeşlerim, bu foruma yıllar önce kaydolmuştum kardeşimin uyuşturucuyu bırakması için dua istemiştim beni kırmayıp okumuştunuz, okuyanlardan da okumayanlardan Allah binlerce kez razı olsun, kardeşim uyuşturucuyu 5 aydır bırakmıştı, ama son 3 gündür yine başladı, belki işi kurulursa bu illetten tamamen kurtulur, biz onun işini kurmak için ve uyuşturucudan uzaklaşması için evimizi sattık, arabamızı sattık ve memleketimize 1.5 saat uzak olan bursa merkeze taşındık, plaka aldık, ama 40 gündür belediye onaylamıyor, onlada bitmiyor eski aldıgımız servis aracını satıp yenisini almamız gerek, tabi bunun içinde kredi çekicez kısacası kardeşimin işi bi türlü kurulmuyor, 1 senedir ugraşıyoruz hep engel çıkıyor, ama yüce Rabbim hayırlısıyla okunan duanızı kabul ederse işi inşallah kurulur, ve uyuşturucudan tamamen kurtulur. okuyanlardan okuyamayanlardanda Allah razı olsun, mekanlarıı cennet olsun...

4444 Salat ı tefriciye yi umarım en kısa zamanda tamamlarız.
NOT: okuyanlar kaç tane okuduklarını yazarsa ben sayıyı takip ederim...

nurul-islam

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tez vakitte kardeşinizi bu illetten kurtarıp yeni bir hayat kurmayı ona nasib etsin size de sabır versin gerçekten çok zor bi durum
Allah yardımcınız olsun

İlk tefriciyeler benden o zaman
250 tane alıyorum
Allah kabul etsin.

nurul-islam.....................250

M

manavvv

allah sizden razı olsun kardeşim.. dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun...

M

manavvv

annem 100
babaannem 500
yasemin ablam 500 okucak,

toplam 1350 oldu hadı arkadaslar...

laves

Kayıtlı Kullanıcı
100 tanede ben alıyım akşam okurum Rabbim kabul etsin inşaAllah..

M

manavvv

Allah razı olsun kardeşlerim 1450 oldu yok mu başka Allah rızası için bize duayla yardımda bulunmak isteyen...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
5 tane okudum Allah kabul etsin Allah şifa versin

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
50 tane okurum bende allah kolaylık versin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt