Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşim... (1 Kullanıcı)

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
benden şikayetçi misin ey kardeşim
bilirim kardeş böylemi olur dersin
anladım manalı bakışlarından
sen benden şikayetçisin
bir dinlesen anlatırım mazeretim var demem
haklısın suçluyum,haktır hakkını istemen
sen açtın ben tok,ben sıcaktım sen üşürken
bilmiyorum kaç gece agladın korkudan titrerken
vur yüzüme bir sille,acısı bagrımı delsin
tükür yüzüme istersen kezzap gibi eritsin
ne haller çektin sen bunu bilensin
şimdi sürdügüm sefalar varsın beni delirtsin

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celaluh bizleri dil ile aslan kesilen,cenkleşen,atıp tutan,yapmadığı vazifelerini yapıyormuş gibi kul rızası gözeterek desinler diye yaşayan şuursuz,nasipsiz ve basiretsiz kul,ümmet ve müslüman olmaktan alıkoysun inşaALLAH.

Bu gece ne idi 2008'den 2009'a geçiş.........Başka söze gerek yok...Selametle kalınız kardeşimiz.

Nerede Müslüman.Nerede Müslüman...Nerede Müslüman..Ne yaptık..Ne yaptık...Ne Yaptık....Mevla affetsin,hidayet versin...

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH celle celaluh bizleri dil ile aslan kesilen,cenkleşen,atıp tutan,yapmadığı vazifelerini yapıyormuş gibi kul rızası gözeterek desinler diye yaşayan şuursuz,nasipsiz ve basiretsiz kul,ümmet ve müslüman olmaktan alıkoysun inşaALLAH.

Bu gece ne idi 2008'den 2009'a geçiş.........Başka söze gerek yok...Selametle kalınız kardeşimiz.

Nerede Müslüman.Nerede Müslüman...Nerede Müslüman..Ne yaptık..Ne yaptık...Ne Yaptık....Mevla affetsin,hidayet versin...

amin kardeşim....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt