Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

karabasan bu olsa gerek:( (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hepinize günaydın bugün tuhaf birşey oldu paylaşmak istedim.. sabah namazını kıldıktan sonra yattım uyuyp uyumadığımı bile hatırlamıyorum biri boğazımı sıkıyo nefes alamıyodum sanki benim yanımdada kardeşim yatıyo onun elini tutuyorum ama çok sıkıyorum uyansın diye ya hayal mi ne olduğunu anlamadım ama kardeşimin elini normalde sıkmamışım birde şunu hatırlıyorum
"Euzü billahi mineş-Şeytanir- racim" dediğimi ve ihlas suresini okuduğumu çok iyi hatırlıyorum ve sonra rahatladım ...sanırım karabasan dedikleri bu olsa gerek hayatımda hiç böyle birşey yaşamadım çok korktum düşünüyorum acaba yanlış bişeymi yaptım diye::(

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın canım evet olabilir karabasan bende çok duyuyorum çevremden böyle olaylar.akşam yatarken okuyarak yat canım..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ben kendimi bildim bileli gece yattığımda dua okumadan yatmam ayetel kürsiyi ve 3ihlas 1fatiha muhakka okurum bilmiorum ama ilk kez başıma geliyo böyle birşey...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..bende çevremden duyuyorum evet karabasan olabilir.okumanız çok güzel..böyle bişeyin altında bi sebp aramanız daha güzel..Rabbim korusun sizi
dua ile...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
daha etkisinden kurtulamadım teşekkürler arkadaşlar namazdan sonra olunca acaba namazımı doğru kılamadım diye düşünüyorum bununla bağlantısı olabilir mi diyorum ama abdestli yatmak gerekirmiş öyle yapıcam bundan sonra allah c..c razı olsun

nurışığı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim
Bende bir keresinde yaşamıştım ama benim de aklıma hemen ekmek kırıntısı gelmişti.
Selametle kardeşim geçmiş olsun Allah Azze ve Celle'ye emanet ol

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürederim güzel kardeşim yorumun için saol..selametle

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar ayçacıgım.seni çok iyi anlıyorum canım. Bende üniversitede iken banada gelmişti. üzerime çullanmıştı bi türlü kalkamamıştım. Dua okuduktan sonra ancak kendime gelebilmiştim. Ama çok korkmuştum. Bende besmele ve ayetel kürsü okumuştum. Bende öyleyim her akşam yatmadan duasızı yatmam ama işte gene de gelmişti. Ekmek kırıntılarından bilemiyorum. O gün üniversitedeki arkadaşlara anlatmıştım onlar söylemişti karabasan gelmiş. Diye...
Ama bana birde karabasan öyle herkese gelmez diye eglenmişlerdi...
Neyse canım geçmiş olsun..
Selam ve dua ile..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürederim elmas doğrudur canım benmde başıma ik kez ggeldiği için etkilendim bayağı daha dikkatli olucamm allahım bizleri korusun selametle canım..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım bundan 6 ay önceye kadar 2-3 gece arka arkaya ve bir gecede 3 kere geldiğini bilirim inan bana o aralar yine gelecekler diye sabaha kadar uyuyumazdım.birde ruyalaeımda bile cok korkuturlardı beni .. Cok şükür atlattım atlatmamda Aşka mecnun kardeşimizin dediği gibi üzerimde ekmek kırıntısının yada yemek lekesinin olmamasına dikkat ettim cunku 2 gun geldiklerinde sabah uyandıgımda uzerimde ekmek kırıkları buldum... bol bol dua oku ve böyle durumda hep Rabbimin seni korudugunu düşün canım rahatlarsın hayırlı sabahlar

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler canım benim bende düşünüyorum yanlış bişeylermi yaptım ekmek kırıntısı olabilir heralde bbugün daha dikkatli davranıcammm allahım hepimizi korusun böyle şeylerden amin

selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt