Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

" Kapat şu cihazı! Daha fazla dinleyemiyeceğim!" (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm değerli din kardeşlerim . Öncelikle hepinizi selamlıyor, gününüzün hayırlı geçmesini diliyorum Rabbimizden.

Cümleten selamun aleyküm.

Ben otobüs falan beklerken ya da boş bulunduğum zaman hemen mp3'ümü açar ; ilahi dinlerim. Şimdi bize ne dinliyorsan dinle diyebilirsiniz. Ama bu anlattığım ilginizi çekecektir. Çünkü çekmesi gerekiyor...

Ben yine her zamanki gibi otobüse binmek üzere durağa doğru yol aldım. Bir müddet bekledim bu arada kulağımda da mp3 var. Uygun gördüğüm yere oturdum. Sonra aradan çok zaman geçmeden yanıma başı açık bir bayan oturdu. Ben de biraz yüksek sesle dinlerim daha çok etkilenmek için.
Neyse konumuza dönelim. Bu şahıs benim ilahi dinlememden o kadar rahatsız oldu ki anlatamam sizlere... Gözlerindeki mana aynen şu sözleri yansıtıyordu!!!
" Kapat şu cihazı! Daha fazla dinleyemiyeceğim!"

Daha sonra bu şahıs benim dinlediğim ilahinin sesini duymamak için hemen kulaklığı ve radyoyu çıkardı...

Hanımefendi rahatsız olmuş , bak sen! Bu nedir ben çıkaramadım. Bir müslüman nasıl bir ilahiden rahatsız olur!..

İşte bu tip insanlar çok bizim burada... Tabi gerçekleri duymak kulakları acıtır. Gerçeklerle yüzleşemeyen zavallı insanlar... Kendilerini kandırıyorlar...
Ben başka yorum yapamayacağım dostlarım sizlerle paylaşmak istedim. Allah okuyan ve okumayan kardeşlerimizden razı olsun inşallah.
Selametle kalın. :A

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim evet sadece ilahiden değil kapalılıktanda rahatsız oluyorlar kapalılıktan kastım tamamıyla tesettüre bulanmış hanımlardır...Nediyelim allah ıslah etsin selametle.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum hemserim bu ahir zamanda olmasi mumkun seyler bunlar.Tabiki ağırına ğider insanin ama herkes bir değil Allah cc tüm ummetimuhammedin yardimcisi olsun bu din kıyamete kadar ayakta kalacak insallahuteala paylastigin için tşkler a.e.ol hayirli günler.

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Veysel Karaninin Duası :.

Ve aleyküm selam hemşerim. Haklısın galiba bu ahir zamanda yaşanabilecek şeyler... Nasıl hayret ettim nasıl sinirlendim bir bilsen... Ben başkaları da yararlansın onlar da dinlesin diye yüksek sesle dinliyorum şu yapılana bak. Allah ıslah eylesin. Yaşa ki neler göresin!
Rica ederim hemşerim Allah razı olsun okuduğun için.Link için de ayrıyeten teşekkür ederim.
Sen de Allah' a emanet ol.

Hayırlı günler.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim evet sadece ilahiden değil kapalılıktanda rahatsız oluyorlar kapalılıktan kastım tamamıyla tesettüre bulanmış hanımlardır...Nediyelim allah ıslah etsin selametle.

Ve aleyküm selam ablam. Evet demek ki benden başka insanların da dikkatini çekiyor. Neden rahatsız oluyorlar ? Çünkü kapalı insanlar onlara Allah'ı hatırlatıyor, hakikatleri anlatıyor, yapılması gereken ama hiç haberdar olunmayan ibadetleri hatırlatıyor, yani kısacası nefislerine zor gelecek şeyleri hatırlatıyor... Eeee bu insanlar da nefislerine o kadar düşkün ki hiç gelemiyorlar böyle şeylere... Bir şekilde oyalamak istiyorlar kendilerini... Oyalasınlar bakalım bir fayda olacak mı...
Allah ıslah eylesin. Amin.
Yorumun için teşekkür ederim ablacığım Allah razı olsun okuduğun için.
Hayırlı günler.

berat05

Yönetici
VE ALEYKÜM SELAM

KARDEŞİM SİZİ İYİ ANLIYORUMM..... BU ZAMANDA SANKİ BUNLARLA SINANIYORUZ...BİZ BİLDİĞİMİZ DOĞRU YOLDAN ŞAŞMAYACAĞIZ İNŞALLAH.
BENDE DIŞARDAYKEN TELEFONUMLS KURAN DİNLİYORUM..SESİNİ AÇMIYORUM ÇOK AŞIRI ....HEM EZBERLİYORUM HEM DE ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ GİBİ İNSANIN KALBİ GÜZELLEŞİYOR,BAŞKA HİÇ BİRŞEYE İHTİYAÇ DUYMUYOR..

BİZ KİMSENİN ROCK-POP DİNLEMESİNE KARIŞIYORMUYUZ...ÖZELLİKLE KULAKLIKLA..KENDİMİZE ÖZEL DİNLERKEN KİMİN KARIŞMAYA HAKKI VAR..

ÜZÜLMEYİN..DİNLEMEYE DEVAM EDİN.... :H

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...HERKESE HAYIRLI GÜNLER OLSUN...
ÖNCELİKLE KUSURA BAKMAYIN AMA BEN BU TÜR OLAYLARA KARŞIYIM...İSTER İLAHİ İSTER POP OLSUN TOPLUM İÇİNDE SESLİ DİNLENİLEN HER ŞEYE KIZARAK BAKIYORUM...KULAKLIK DİNLENİLEN CİHAZ ÖZELLİKLE O KİŞİ RAHATLIKLA DİNLENİLSİN DİYE ÜRETİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN LAFIM SİZE DEĞİL...SADECE BAŞKA İNSANLARI KİMSENİN RAHATSIZ ETMEYE HAKKI OLMADIĞINA İNANIYORUM...İSNSANLARI KENDİMİZE ÇEKECEĞİMİZE YAKINLAŞTIRACAĞIMIZA BU TÜR OLAYLARLA UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN AMAÇLARIDA BU TOPLUM ÖNÜNDE KAVGA ÇIKARIP ADIMIZI KAVGACI DÖVÜŞÇÜ OLARAK GÖSTERMEK...HOŞ OLMAYAN SÖZLERLE AŞAĞILAMAK AŞAĞILANMAK...
BU TÜR OLAYLARA ÇOK ŞAHİT OLDUĞUM İÇİN SÖYLÜYORUM...HERGÜN BİR BUÇUK SAATLİK TREN YOLCULUĞUNDA SIK SIK RASLIYODUM...BİR GRUP İSLAMİYETLE İLGİLİ KİTAP OKUYOLARDI...BANLİYO TRENİNE BİNENİNİZ VARSA ÇIKARDIĞI SESİ BİLİR BU SESİN ÜSTÜNE KENDİ SESİMİZ DUYULSUN DİYE BİRİLERİ BAĞIRIYO....ÇOK GÜZEL ALLAH'I(C.C) ANLATIYO KİTABINI ANLATIYO...AMA BUNLARIN NE YERİ NEDE ZAMANINI KESTİREMİYO VE BİR ÇOK KİŞİYLE TARTIŞMALARA GİRİP BAŞKA İNSANLARIDA RAHATSIZ EDİYOLARDI...BİZDE ELHAMDÜLİLLAH KİTABIMIZI OKUYORUZ SOHBETİMİZİ YAPIYORUZ AMA KİMSEYİ RAHATSIZ ETMİYORUZ...İNŞALLAH İSTEDİĞİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR...HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim sen ne kadar iyi birşeyler yaparsan yap anlamayan bir kişi için çok zor ama sen üstüne düşeni yapmışsın kardeşim boş o gibi kişiler anlamassa anlamasın a.e.o. selam ve dua ile kal(birde o insanlara inat sana güzel bir ilahitıkla dinle kardeşim)YouTube - Ilahi Sultanim(inşallah beğenirsin kardeşim)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Kardeşim
Paylaşimin Icin Allah Razi Olsun
Fakat Her Zaman Toplum Icinde Ne Dinlersek Dinleyelim Sessiz Dinlememiz Gerekir Diye Duşunuyorum
Ayrica Bayan Acikmiş Kapali Ve Acik Diye Duşunmuyorum Olayi
Sozlu Uyari Olmamiş Sanirim
Tabii şu Yonune Baktiğimiz Vakit Insan Ilahiden Rahatsiz Olur Mu Tabii Ki Olmamali
Allah Ilahi Dinlemekten Alakoymasin Kardeşim
Allah Gonlune Gore Versin
Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM

KARDEŞİM SİZİ İYİ ANLIYORUMM..... BU ZAMANDA SANKİ BUNLARLA SINANIYORUZ...BİZ BİLDİĞİMİZ DOĞRU YOLDAN ŞAŞMAYACAĞIZ İNŞALLAH.
BENDE DIŞARDAYKEN TELEFONUMLS KURAN DİNLİYORUM..SESİNİ AÇMIYORUM ÇOK AŞIRI ....HEM EZBERLİYORUM HEM DE ANLATMAK İSTEDİĞİNİZ GİBİ İNSANIN KALBİ GÜZELLEŞİYOR,BAŞKA HİÇ BİRŞEYE İHTİYAÇ DUYMUYOR..

BİZ KİMSENİN ROCK-POP DİNLEMESİNE KARIŞIYORMUYUZ...ÖZELLİKLE KULAKLIKLA..KENDİMİZE ÖZEL DİNLERKEN KİMİN KARIŞMAYA HAKKI VAR..

ÜZÜLMEYİN..DİNLEMEYE DEVAM EDİN.... :H

Bana katıldığınıza çok sevindim kıymetli abiciğim. Allah razı olsun sizden. Ne güzel siz de Kur'an dinliyormuşsunuz. Herkes istediğini dinler buna diyecek lafım yok fakat ben bir yandan ilahi dinliyorum otobüs içindekiler de saçma sapan şarkılar dinliyorlar üstelik benim açtığım sesten oldukça yüksek açıyorlar radyolarının sesini. Bu kişiler ( bilhassa yazıdaki bahsettiğim şahıs ve benzerleri) onların dinlediğinden rahatsız olmuyorlar da benim dinlediğim ilahiden mi rahatsız oluyorlar?
İnşallah abiciğim biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız ne olursa olsun.
Hayırlı günler.:H

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...HERKESE HAYIRLI GÜNLER OLSUN...
ÖNCELİKLE KUSURA BAKMAYIN AMA BEN BU TÜR OLAYLARA KARŞIYIM...İSTER İLAHİ İSTER POP OLSUN TOPLUM İÇİNDE SESLİ DİNLENİLEN HER ŞEYE KIZARAK BAKIYORUM...KULAKLIK DİNLENİLEN CİHAZ ÖZELLİKLE O KİŞİ RAHATLIKLA DİNLENİLSİN DİYE ÜRETİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN LAFIM SİZE DEĞİL...SADECE BAŞKA İNSANLARI KİMSENİN RAHATSIZ ETMEYE HAKKI OLMADIĞINA İNANIYORUM...İSNSANLARI KENDİMİZE ÇEKECEĞİMİZE YAKINLAŞTIRACAĞIMIZA BU TÜR OLAYLARLA UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN AMAÇLARIDA BU TOPLUM ÖNÜNDE KAVGA ÇIKARIP ADIMIZI KAVGACI DÖVÜŞÇÜ OLARAK GÖSTERMEK...HOŞ OLMAYAN SÖZLERLE AŞAĞILAMAK AŞAĞILANMAK...
BU TÜR OLAYLARA ÇOK ŞAHİT OLDUĞUM İÇİN SÖYLÜYORUM...HERGÜN BİR BUÇUK SAATLİK TREN YOLCULUĞUNDA SIK SIK RASLIYODUM...BİR GRUP İSLAMİYETLE İLGİLİ KİTAP OKUYOLARDI...BANLİYO TRENİNE BİNENİNİZ VARSA ÇIKARDIĞI SESİ BİLİR BU SESİN ÜSTÜNE KENDİ SESİMİZ DUYULSUN DİYE BİRİLERİ BAĞIRIYO....ÇOK GÜZEL ALLAH'I(C.C) ANLATIYO KİTABINI ANLATIYO...AMA BUNLARIN NE YERİ NEDE ZAMANINI KESTİREMİYO VE BİR ÇOK KİŞİYLE TARTIŞMALARA GİRİP BAŞKA İNSANLARIDA RAHATSIZ EDİYOLARDI...BİZDE ELHAMDÜLİLLAH KİTABIMIZI OKUYORUZ SOHBETİMİZİ YAPIYORUZ AMA KİMSEYİ RAHATSIZ ETMİYORUZ...İNŞALLAH İSTEDİĞİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR...HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN...SELAMUN ALEYKÜM...

Size de hayırlı günler olsun inşallah değerli yorumunuz için de teşekkür ederim. Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Ben kimseyi rahatsız etmekten hoşlanmam. Sesi yüksek açıyorum dediysem o kadar da değil yani bana göre yüksek gelen dışardakilere göre çok alçak ses . Dışarıya fazla ses vermiyor sadece ilahi olduğu anlaşılıyor bu bir. İkincisi ben otobüste ilahi dinlerken başka insanlarda saçma sapan, manası olmayan bir sürü laf salatasıyla süslenmiş şarkıları dinliyorlar ve de benim dinlediğim sesten oldukça yüksek sesle dinliyorlar. Onların dinlediği müzik rahatsız edici olmuyor da benim dinlediğim ilahi mi rahatsız ediyor insanları sorarım size. Sizin dediğiniz " başkalarını rahatsız edecek şekilde gürültü yapmak ya da yapmamak görgü kurallarına giriyor. " Biz de bunları bilecek yaşta ve olgunluktayız elhamdülillah.
Yine de kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Allah razı olsun.
Selametle kalın.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim sen ne kadar iyi birşeyler yaparsan yap anlamayan bir kişi için çok zor ama sen üstüne düşeni yapmışsın kardeşim boş o gibi kişiler anlamassa anlamasın a.e.o. selam ve dua ile kal(birde o insanlara inat sana güzel bir ilahitıkla dinle kardeşim)YouTube - Ilahi Sultanim(inşallah beğenirsin kardeşim)

Evet haklısın kardeşim. Ben ne kadar birşeyler yapmaya çalışayım anlamak istemeyen anlamaz... Ne demişler : " Anlayana sivrisinek ,saz; anlamayana davul, zurna az."
Sağol kardeşim Allah razı olsun yorumun ve desteğin için.
Sen de Allah'a emanet ol.
:G

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Kardeşim
Paylaşimin Icin Allah Razi Olsun
Fakat Her Zaman Toplum Icinde Ne Dinlersek Dinleyelim Sessiz Dinlememiz Gerekir Diye Duşunuyorum
Ayrica Bayan Acikmiş Kapali Ve Acik Diye Duşunmuyorum Olayi
Sozlu Uyari Olmamiş Sanirim
Tabii şu Yonune Baktiğimiz Vakit Insan Ilahiden Rahatsiz Olur Mu Tabii Ki Olmamali
Allah Ilahi Dinlemekten Alakoymasin Kardeşim
Allah Gonlune Gore Versin
Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

AMİN.AMİN.AMİN.
Aleyküm selam ablam. Allah senden de razı olsun.
Ben insanları rahatsız edecek şekilde dinlemedim. Dışarıdan benim dinlediğim ilahi bir fısıltı varmış gibi duyuluyor. Sadece ilahi olduğu anlaşılıyor. Yoksa insanları rahatsız etmekten hoşlanmadığım gibi ; tasvip ettiğim bir davranış da değildir. Bir sürü müziğin içinde bula bula benim dinlediğimi buldu o hanımefendi ve rahatsız oldu...
Sen de Allah'a emanet o ablam
Selametle...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablam. Evet demek ki benden başka insanların da dikkatini çekiyor. Neden rahatsız oluyorlar ? Çünkü kapalı insanlar onlara Allah'ı hatırlatıyor, hakikatleri anlatıyor, yapılması gereken ama hiç haberdar olunmayan ibadetleri hatırlatıyor, yani kısacası nefislerine zor gelecek şeyleri hatırlatıyor... Eeee bu insanlar da nefislerine o kadar düşkün ki hiç gelemiyorlar böyle şeylere... Bir şekilde oyalamak istiyorlar kendilerini... Oyalasınlar bakalım bir fayda olacak mı...
Allah ıslah eylesin. Amin.
Yorumun için teşekkür ederim ablacığım Allah razı olsun okuduğun için.
Hayırlı günler.
AMİN CANIM KARDEŞİM SİZLERDENDE RAZI OLSUN.SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM.SENDE GÖRMÜŞÜNDÜR SON ZAMANLARDA ÜN.LERDEKİ OLAYLARI.AŞAĞIDAKİ RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR SANIRIM

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN CANIM KARDEŞİM SİZLERDENDE RAZI OLSUN.SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM.SENDE GÖRMÜŞÜNDÜR SON ZAMANLARDA ÜN.LERDEKİ OLAYLARI.AŞAĞIDAKİ RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR SANIRIM

AMİN.AMİN.AMİN. Evet ablacığım çok güzel bir özet vermişsin ellerine sağlık. Evet takip ediyorum gündemi bu gibi çelişkiler göze çarpıyor...
Sözün tükendiği vakit devreye resimler girer...
:G:G:evet
Hayırlı günler ablacığım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt