Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kapanmak (1 Kullanıcı)

duygusuz75

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba ben dün yani cuma günü kapandım.şimdi içimde bir sıkıntı var.doğru bir zaman değilmiş gibi hissediyorum çokta kötü bir haldeyim.yarına kadar birileri cevap verirse çok mutlu olacağım.kendim kendimi anlamıyor birinin yardımına ihtiycım var.üniversite bir öğrencisiyim.kendi kararım kapanmak ki şuan mutlu etmese de beni.kimsede etkilemedi.lüften ya birisi cevap versin bekliyorum:(:a17:

إسما إل

Kayıtlı Kullanıcı
Zararın neresinden dönsen kardır derler sen şimdi kardasın ve hep öyle kal inşALLAH Rabbim kolaylık versin

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım hayırlı kılsın ınsallah...
ne güzel senın adına cok sevındım
ben de kapanmayı cok ıstıyorum
inşallah bana da nasip olur en hayırlı zamanda..
Allah zorluk verırmıs sevgılı kulalrına bu zorluklara yenılme..
kararından dönme ve kazan kardesım..
Rabbım tüm kapanmak ısteyenlere kısa zamanda kapanmayı nasip etsin inşallah..
BANA DAAAAAAAAAAAAAAAAA.........

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun kardeşim bende bir zamanlar öyleydim sonra alışıyo insan başörtüsünü çıkardığında kötü bir iş yapmış gibi hissediyo insan utanma duygusu sıkılma duygusu ilk başta oluyor ama aynanın karşısında o güzelliği gördüğün zaman içindeki mutluluk katlanacaktır eminim selametle

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Mübarek bir günde mübarek bir iş yapmışsınız kardeşim tebrikler. İçinizdeki ise şeytanın size verdiği vesvese olabilir. Üniversite okuduğunuzu söylemişsiniz, bende üniversite öğrencisiyim ve bayan arkadaşların üniversite de yaşadığı zorlukları malesef görüyorum. Ama İnşaAllah bütün bu zorlukları ve şeytanın vesvesesini alt ettiğinizde huzuru kalbinizde bulacaksınızdır. Ama bende size bir tavsiye okula girmek için bile olsa başınızı açmamalısınız. O yüzden bu konuda sıkıntı çekebilirsiniz. Ama üniversite okuyan bayan arkadaşlarım bu konuda tecrübeleriyle size yardımcı olacaklardır.

Selam ve dua ile...

acmiyy

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMIN ALEYKUM
Yani ablacim ilk vakit olacak tabi nefis bu birden vazgeciyoruz nefsimizin istedigi seylerden zamanla duzene girer insallah hazzini en iyi sekilde alirsiniz.Zaman konusuna deginecek olursak bize en bastan beri tesettur lazimda olmuyor insallah hep mutlu olursunuz uzmeyin kendinizi Aeo Selam ve dua ile

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Mübarek bir günde mübarek bir iş yapmışsınız kardeşim tebrikler. İçinizdeki ise şeytanın size verdiği vesvese olabilir. Üniversite okuduğunuzu söylemişsiniz, bende üniversite öğrencisiyim ve bayan arkadaşların üniversite de yaşadığı zorlukları malesef görüyorum. Ama İnşaAllah bütün bu zorlukları ve şeytanın vesvesesini alt ettiğinizde huzuru kalbinizde bulacaksınızdır. Ama bende size bir tavsiye okula girmek için bile olsa başınızı açmamalısınız. O yüzden bu konuda sıkıntı çekebilirsiniz. Ama üniversite okuyan bayan arkadaşlarım bu konuda tecrübeleriyle size yardımcı olacaklardır.

Selam ve dua ile...

selamun aleykum duygusuz kardeşim
Rabbim mübarek eylesin inşAllah
ben de üniversite okuyorum.
şimdi zorlanmış olmanız normaldir
unutmayın ki şeytan bundan sonra daha cok uğraşacaktır sizinle
ama Rabbim'e şükredeceksiniz hep. okulun kapısına geldiğinizde içinizden kopup giden şeyleri anlatmamın imkanı yok
yaşayan kardeşlerim iyi bilirler bunu.
ama şöyle baktığınız zaman cevrenize gurur duyacaksınız yaptığınızla
çünkü ÖRTÜMÜZ GÜVENLİK KALKANIMIZ.
acık olan bayan arkadaslara ilişen sapıksı bakışlar size döndüğü zaman önüne eğecektir bakışını.
RABBİM MÜBAREK EYLESİN İNŞALLAH KARDEŞİM ABLAM :a07:

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim kardeşleriminde dedigi gibi ilk zaman baya zorlanıyo insan ama zaman geçtikçe çok hayırlı bir iş yaptgnı anlayacaksın içine bir güven gelecek iyiki kapanmışım diyeceksin sokaga çıktıgında hissettigin gurur sana yetecek zor olanı başardıgından içini 2kat sevinç kaplayacak şuan yapman gereken tek şey rabbimize dua etmek ve içindeki şeytanı susturmak rabbim seni geri çevirmeyecektir bütün kulları gibi rabbime emanet oll rabbim kolaylık versin inşallah selametle hayırlı geceler

kalbiminurlandır

selamun aleyküm kardeşim kardeşleriminde dedigi gibi ilk zaman baya zorlanıyo insan ama zaman geçtikçe çok hayırlı bir iş yaptgnı anlayacaksın içine bir güven gelecek iyiki kapanmışım diyeceksin sokaga çıktıgında hissettigin gurur sana yetecek zor olanı başardıgından içini 2kat sevinç kaplayacak şuan yapman gereken tek şey rabbimize dua etmek ve içindeki şeytanı susturmak rabbim seni geri çevirmeyecektir bütün kulları gibi rabbime emanet oll rabbim kolaylık versin inşallah selametle hayırlı geceler
:G DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUNUZ KARDEŞİM
selametle kalınız

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim
benim uzun zamandır yapmak istediğimi sen gerçekleştirmişsin çok şükür. Rabbim beni ve diğer kardeşlerime de nasip etsin inşallah.
senin yaşadığın vesvese. sen büyük bir imtihanı geçip başarmışsın ve şeytan imanı olanlarla daha çok uğraşırmış. kalbini ufak ta olsa oynatma sakın. Allah'ın izniyle bu sınavdan başarıyla çıkacaksın inşallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım,
RABBİM mubarek eylesin, hayırlı uğurlu olsun,daim etsin inş.
canım,seni anlıyorum,ama canım unutma nefis ve şeytan var,şeytan yanilgiyi çabuk kabullenirmi,birde nefis var,
Bitanem doğru zaman ne zaman sence,doğru olduğunu düşündüğümüz zaman gelmeden dünya değiştirmeyeceğimize garantimiz varmı,peki doğru zaman diyebileceğimiz zamana kadar olan sorumluluğumuz ne olacak,herşey bizim isteimize yada belirlememize göreyse o zaman ne gerek var yemekte yemiyelim ,nasıl olsa yine acıkacağız,pişir hazırla ye yıka,tekrar aynı şeyler,yemiyelim boşver yine acıkmayacakmıyız.Varmı böyle birşey.
canım,bunlar nefsin ve şeytanın oyunları,bunu unutma,şeytanı sevindirme inş.
RABBİM yar ve yardımcın olsun
Selam ve Dua ile

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim şeytanı sevindirmee yenilmee sabır et ilk günün boşluğundasın şuan ama bi kaç gün sonraa alışıcaksınn çabuk geçicekk tabi bu arada Rabbime dua ett sabır iste selametle..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim sen bence en guzeli en dogru zor şeyi başarmışsın şu genc yaşta inan bana herkes nefsine hakim gelip şeytanı yenemiyor senin gibi....Canım seni böyle düşündüren şey nefsin ve şaytanın bak ben kapanalı 5 ay oldu hala nefisim ve şeytanla ugrasıyorum sen en guzel şeyi başardın onların işne gelmiyor tabi oyuzden seni caydırmak için ugasıyolar .... böyle durumda bol bol dua et ve Rabbimizden yardım iste vede güçlü olmaya çalış lutfen Rabbimin o mutlugunu hiçbirşeye değişemem ben en guzel şeyi yapıyorum şeytana yenilmeyeceğim diye şartlandır canım bol bol iman cuglendirici kitaplar oku Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı gunler

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Basortu, musluman analarimizin ve bacilarimizin simgesidir. Allahim(cc) sizlere yardimci olsun INSAALLAH. Amac Allah(cc) rizasini kazanmak olduktan sonra kim ne derse desin. Gorenle gormeyen bir olur mu?

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim senin adına çok sevindim,,huzursuzluğun geçiçi olur inşallah, , sen şimdi farkında değilsin ama firavunları devirdin ,onları zulümlerini devirme gücünü kendinde hisettinki kapandın,ne mutlu sana melekler arkandan gülümsüyor,,rabbim rahmet yağmurlarını yağdırıyor üzerine..sen farkında değilsin canım benim sabret ve gör...biz hep senin yanındayız...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:(

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:(

örtünmeyi zamana bırakanlara tek bir cümlem var şuanda söyleyebileceğim:::::::::::::::
peygamber efendimize sav ;örtü ayeti indiğinde;bunu duyan sahabe hanımlar,derhal eteklerinin bir kısmını parçalayıp,başlarına örtmüşlerdir.sırf ALLAH ın cc rızasını kazanmak için.(ALLAH CC EN DOĞRUSUNU BİLENDİR)
selam ve baki dualarımla..​

duygusuz75

Kayıtlı Kullanıcı
bana nasıl yardım etiğinizi bilemezsiniz.ALLAH razı olsun hepinizden.kapandım en azından elimden geleni yapacağım.desteklerinize minnettarım:)çok sağolun.dualaarıma sizleri katacağım

kalbiminurlandır

bana nasıl yardım etiğinizi bilemezsiniz.ALLAH razı olsun hepinizden.kapandım en azından elimden geleni yapacağım.desteklerinize minnettarım:)çok sağolun.dualaarıma sizleri katacağım
Rabbim senden de razı olsun inşAllah güzel kardeşim :a35:
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH
SEN DE BENİM DUALARIMDASIN :a16:

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim vazgeçmeyecegini biliyordum sen en büyük adımı attın ve kapandın gerisini rabbim kolaylaştırır inşalalh
rabbim yar ve yardımcımız olsun selametlee

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm değerli kardeşim

esselamün aleyküm değerli kardeşim

RABBİM c.c. yar ve yardımcınız olsun
...Tüm kalbler O' c.c. nun elindedir.
O c.c. herşeyi en layıkıyla bilendir.

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

SİZ KAPANDIĞINIZA GÖRE DAHA NEYİ ZORLUYORSUNUZ..KALBİNİZ SADECE O' C.C. nda...

ŞEYTANIN VE NEFSİNİZİN ZORLAMALARINA ALDIRMAYIN

KENDİNİZİ ALLAH' a C.C. teslim edin

başörtümüzden vazgeçmeyelim.....

tesettür bedenin derisi gibidir

derimi söküp atamam ki.......

Ruhum ve bedenimle bu dünyada ölene dek derime işlemiş tesettürümle gurur duyuyor ve gidebileceğim yere kadar gidiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt