Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kapandım şükürler olsun (1 Kullanıcı)

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkdaşlarım kardeşlerim abilerim ablalrım :)

çok istediğim şeyi yaptım lise bitince kapanıcam demiştim sözümü yerine getirdim ama hala alışmış değilmi dışarıdan tepki gösteren falan oluyor ama ben rabbim için kapnıyorum ÇOK GEÇ KALDIM ASLAINDA AMAOKULDA STAJDA AÇ KAPAN AÇ KAPAN İSTEMİYORDUM okulda bitince daha ban engel kalmaşıtı ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM VE RABBİMİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİM ASLINDA KORKUYORUM ONUN İSTEDİĞİ GİBİ OLAMIYCAM DİYE AMA hergün dua ediyorum dün kandilde elimi açıp ağlayarak dua ettim beni şeytana uydurma diye namaza da başlamk istiyorum ama bi engel çıkıyo içimde tuhaf bi his var biliyorum şeytanın oyunu bu bana ama onuda yapıcam inşallah rabbimin izniyle kimse umrumda değil kapndım diye evlenecen mi ne yapcaksın diyorlar çok sıkıyorlar beni ama aldırış etmemye çalışyorum insanlık hali yinede alnıyorum ama o sözleri SÖYLETEN DE ŞEYTAN ONLARA İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM SİZ BENM BÜYĞÜMSÜNÜZ bi sorum oldu buraya sordum derdim oldu bura paylaştım EEEE EN MUTLU ŞEYİDE BURDA PAYLAŞMAMKTA OLMAZDI :) DUA EDİN BENM İÇİN İÇİMEDKİ ŞU BAŞ BELASI SIKINTI GİTSİN DEVAMLI CAYCAK GİBİ OLUYORUM AMA YAPMAYCAM BUNU TABİ KİDE DEVAMLI SIKINTI İÇNİDEYİM SIKINTIDAN AĞZIM FALAN YARA OLDU HEP sadece bi dua yı benden esrgemeyin abilerim ablalrım İYİ Kİ VARSINIZ İYİKİ BURAYLA TANIŞTIM EN GÜZELİNE RABBİME EMNETSİİN :)
:a15::

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc mübarek eylesin can gönüldaşımız...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE..SELAM..DUA...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
hayrlı olsun kardeşim..bnde yeni kapananlardanım 1 ay oldu...bnde cvremden tepkiler alıyorum en cokta annem kızıyor..kndisi açık banada kızıyor acınmamı istiyor ne öyle başında sarıklılar gibi dio..bn bştan çok üzülüodm bunun için evi terk edip gitmştm ailem kabul etsin diye..snra döndüm eve..onlara inat acınmayacağım snçta allah için kapandım..bndan snra kmseyi takmıyorum..kndim icin üzülmüyorum annemin byle karşı çkmasına üzülüyorum..rabbim inşallah daimi kılsın..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah.. benm ailme karşı değil allah tan çevre biraz sorun işte onarıda rabbim ıslah etsin ne yapıyım onlar benim günahımın hesaını vermeyecekler ....

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzell..Rabbim daimi kılsın.. ben dışardan aöf adalet okuyorum..evdeyim işe de gitmiyorum diye kapanayım dedim..saolsun yeni tanştığım bi arkadaşım vesile oldu kapanmama...buna vesile olduğu için her gün bnlerce kez şükrediyorum...allah razı olsun..ben zaten kapanmayı düşünüyordum 6-7 aydır lakin annem acık olnca tpkisinden cekniyordum brde kızar diye..arkadaşda krşıma çıkınca sağolsun baya destek oldu bana..her daim yanımda...onun sayesinde kapandım..inanın o kadar mtlu ve huzurluyum ki anlatamam..kapanmadan önce bu kadar huzurlu değildim bi yanım eksikti sanki..şmdi kapandım parcam tamamlandı..namaza da bşladım çok şükür...inşallah annemde beni bu şeklde kabl eder..hadi kabul etmesini de gectim..daha milletin ağzına laf veriyor o moralimi bozuyor..millet dio kii kübra kapanmış annem de diyo bilmem kii ne yptğını kndini blmiyor dio:( üzülüyorm yaa insan sygı dymuyorsan bari kızını kolla destekle millete ne diye laf veriosun:(

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkdaşlarım kardeşlerim abilerim ablalrım :)

çok istediğim şeyi yaptım lise bitince kapanıcam demiştim sözümü yerine getirdim ama hala alışmış değilmi dışarıdan tepki gösteren falan oluyor ama ben rabbim için kapnıyorum ÇOK GEÇ KALDIM ASLAINDA AMAOKULDA STAJDA AÇ KAPAN AÇ KAPAN İSTEMİYORDUM okulda bitince daha ban engel kalmaşıtı ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIM VE RABBİMİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİM ASLINDA KORKUYORUM ONUN İSTEDİĞİ GİBİ OLAMIYCAM DİYE AMA hergün dua ediyorum dün kandilde elimi açıp ağlayarak dua ettim beni şeytana uydurma diye namaza da başlamk istiyorum ama bi engel çıkıyo içimde tuhaf bi his var biliyorum şeytanın oyunu bu bana ama onuda yapıcam inşallah rabbimin izniyle kimse umrumda değil kapndım diye evlenecen mi ne yapcaksın diyorlar çok sıkıyorlar beni ama aldırış etmemye çalışyorum insanlık hali yinede alnıyorum ama o sözleri SÖYLETEN DE ŞEYTAN ONLARA İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM SİZ BENM BÜYĞÜMSÜNÜZ bi sorum oldu buraya sordum derdim oldu bura paylaştım EEEE EN MUTLU ŞEYİDE BURDA PAYLAŞMAMKTA OLMAZDI :) DUA EDİN BENM İÇİN İÇİMEDKİ ŞU BAŞ BELASI SIKINTI GİTSİN DEVAMLI CAYCAK GİBİ OLUYORUM AMA YAPMAYCAM BUNU TABİ KİDE DEVAMLI SIKINTI İÇNİDEYİM SIKINTIDAN AĞZIM FALAN YARA OLDU HEP sadece bi dua yı benden esrgemeyin abilerim ablalrım İYİ Kİ VARSINIZ İYİKİ BURAYLA TANIŞTIM EN GÜZELİNE RABBİME EMNETSİİN :)
:a15::
Ve Aleyküm Selam buket kardeşim kapanmışsın hayırlı olsun
En yakın zaman da namazada başlarsın inşaAllah
Bir kıızn kapanması evleniceği anlamına mı geliyor bu nasıl düşünce anlamadım başı açıklar evlenemiyo mu :D
Kapanmak Allah ın emri bundan haberlerimi yok
Batıl olan her şeye kapısını kapamaz.
Binlerce puta tapar, bir Allah'a tapamaz
Üç günlük ömrü için, gökdelenler diker de,
Ebedi hayat için, iki gönül yapaz.

Bizi yaratan Rabbimiz emretmiş çok mu zor kapanıp beş vakit namaz kılmak
İkramı bol, merhameti geniş olan Yaratıcımızın tükenmeyen lûtüflarına karşı teşekkürde bulunmak gerekmez mi?
Bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı vardır da,bize sayısız nimetler veren Allah'ımızın hiç hatrı yok mudur?
Şeytanın hilelerine gelmeyelim
Şeytan imansız insanla uğraşmaz Rabbim imanımızı muhafaza buyursun

Artık vakit DUA vaktidir: " Duanız olmasaydı ne ehemmiyetiniz olurdu " buyuran Yaratıcıya iltica vaktidir.
Bütün kapıların kapandığını sandığıız anda DUA kapısı ardına kadar açılır önünüzde, çarelerin bittiği yerde DUA tek çare olarak karşınıza çıkar...
Haydi Hep Beraber DUA Edelim

Yâ Rabbî!.. Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..
Yâ Rabbî!.. Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!

Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!

Yâ Rabbî!.. Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!

Kitaptan ve netten aldğım alıntılarla kendi düşüncelerimi de katarak bir şeyler yazmaya çabaladım kardeşim senin için yardımım dokunmuştur ::)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam Buket kardeşim.. Rabbim hayırlı ve daim eylesin. Mükemmel bir haber bu..
Düşüncelerine ve sağlam iradene maşaAllah diyorum..
Rabbim tavizsizce, bu yolda ilerlemeni nasip etsin.. Çok dua et, edelim inşaAllah..
Namazına da hemen başla kardeşim, erteleme.. Rabbim yardımcın olsun.. Hayırla kal inşaAllah..

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
maşallah kardeşim. Rabbim daim etsin bu amelinde seni, hakkıyla örtünmeyi nasip etsin inşaAllah. Allah'a emanet ol..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
namazada başladım bugün sabah saati kurdum ve kalktım anlatılamz bi duygu hele ki ezanı içine çekmek ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBİM dualrınız için hepinizden rabbim razı olsun İNŞALAH

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
Esselamualeykum...
TEBRİKLER Kardeşim...
İradeniz için sizi kutluyorum...
Ama asıl sınav şimdi balşıyor...
İnşallah bu iradeyle devam edin...
Kim ne derse desin...
Önemli olan ALLAH Celle Celaluhu ne der?
Bunu düşünün ve yolunuza dosdoğru devam edin inşallah...
Dualarımız sizinle...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Allaha emanet olun kardeşim....

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim mustafa abi hepinizede hep olumsuz tepki almıyorum tabi olumlulardaha çok bu beni daha mutlu ediyor ama arada çıkıyor işte kendini bilmezler :a12:

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ayın En İyi Üyesi
çok teşekkür ederim mustafa abi hepinizede hep olumsuz tepki almıyorum tabi olumlulardaha çok bu beni daha mutlu ediyor ama arada çıkıyor işte kendini bilmezler :a12:

Rice ederiz kardeşim...
" HAYIRLI İŞLERİN MUZIR MANİLERİ ÇOK OLUR..."
Bunu unutma...
Boşver...ALDIRMA....!!!
Sadece ALLAH Celle Celaluhu-Peygamberimiz-AHİRET...bunları düşün...
Ve şu kavurucu sıcakta da tesettür olur mu ? Böyle kapalı olunur mu? diyenlere de...
CEHENNEM ÇOK ÇOK ÇOK DAHA SICAK...de inşallah...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Selam ve DUA ile...

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
namazada başladım bugün sabah saati kurdum ve kalktım anlatılamz bi duygu hele ki ezanı içine çekmek ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBİM dualrınız için hepinizden rabbim razı olsun İNŞALAH

''Ey Ebu Kahil!Şu şüphesiz gerçektir ki kimin kalbine namazın tadı girer de bu sebeple o namazın rukü ve secdesini tamamlarsa kıyamet günü onu razı etmek Allahu teala üzerine bir hak olur.''

Hadisi Şerif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt