Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kapandım ama istemeden oldu (1 Kullanıcı)

incele

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese, eşim ve ailesi kapanmamı istiyor. Eşim arada hediye olarak arada esarp alıyo bana. Ailesi de evde denmeler yap alışmaya çalış diyodu Bende evde yalnızken farklı bağlama bicimleri deniyorum bugünde yine kalkınca eşimi işe gönderdim ve bende evde yalnzken kapandım ve sonra işe başladım. Zaman nasıl geçti anlamadım bi ara zil çaldı baktım eşim. aşağıdan zili çalyom bende cevap verince heme aşağı gel arabana eşyaları al ben çıkmiim işe geri dönücem dedi. Bende hemen terliğimi giyip indim aşağı. Beni görünce şaşırdı ve gülümsedi ama ben anlamadım . Sonra çok yakışmış deyince anladım sonra ben eşyaları eve çıkarırken apartmanda komşuların bazısı da gördü. 30 dk önce kayın validem aradı kutluyo ve beni görmeye gelecekmiş 2 saat içinde (kesin eşim aradı). ben ne yapıcam şimdi. Daha hazır ddiildim ki.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a herkese, eşim ve ailesi kapanmamı istiyor. Eşim arada hediye olarak arada esarp alıyo bana. Ailesi de evde denmeler yap alışmaya çalış diyodu Bende evde yalnızken farklı bağlama bicimleri deniyorum bugünde yine kalkınca eşimi işe gönderdim ve bende evde yalnzken kapandım ve sonra işe başladım. Zaman nasıl geçti anlamadım bi ara zil çaldı baktım eşim. aşağıdan zili çalyom bende cevap verince heme aşağı gel arabana eşyaları al ben çıkmiim işe geri dönücem dedi. Bende hemen terliğimi giyip indim aşağı. Beni görünce şaşırdı ve gülümsedi ama ben anlamadım . Sonra çok yakışmış deyince anladım sonra ben eşyaları eve çıkarırken apartmanda komşuların bazısı da gördü. 30 dk önce kayın validem aradı kutluyo ve beni görmeye gelecekmiş 2 saat içinde (kesin eşim aradı). ben ne yapıcam şimdi. Daha hazır ddiildim ki.
aleyküm selam kardeşim gülümsedim okurken vardır bunda da bir hayır ki kesin hayırlı bir iş bu fısıltıları dinlemeyin 'hazır değilim' 'içimden gelmiyor' şeytanın vesveseleridir. ya yapamadan tevbe edemeden ölürsek yarına çıkacağımızın garantisi var mı? insan kapanınca keşke daha önce kapansaydım diyor. namaz kılmaya başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor sonuçta buluğa erdiğimiz zaman ile kapandığımız zaman arasında epey yıllar var yazık olmuş yıllar. günahla geçirilmiş yıllar. aslında size imrendim ne güzel size eşarp alınmış hediye şahsen böyle birşey görmedim. hayırlısı olsun kardeşim hayırlısı da Allahın emridir.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
sizi kutluyorum.rabbim herkese nasip etsin.selametle kalın.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbim nelere kadir...
Hayırlı olmuş inşallah kardeşim...
Allah Celle Celalühu nun sevgili kuluymuşsunuz ki sizi daha fazla bekletmeden emrine uymuşsunuz...
Şeytana ve şeytanın askerlerine uymamışsınız...
Ne güzel...
TEBRİKLER...
Allaha emanet olun...

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Mübarek olsun,
RABBİM nuruyla nurlandırsın,
RABBİM artırsın.
selametle

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Bu olayı kapanan için Rabbim vesile etmiş...Hayırlı olsun..Allah daim etsin inşAlllah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt