sert yazdı:
Bir zamanlar,şu an kendilerini medeniyetin temsilcileri olarak görenlere kafa tutabilecek güçteymişiz.Ya şimdi!!!
Acaba ne zaman bizi Avrupa Birliğine kabul edecekler,çıkardığımız kanunları beğenecekler mi diye endişelenip duruyoruz.
tebessumd yazdı:
kardeş ALLAH RAZI OLSUN.atalarımızın kemikleri sızlıyormudur arkadaşlar nadersiniz.
f.s.mehmet hz. kalk kabrinden bak desek istanbulun haline ne derdi acaba.
ALLAH CC YARDIMCIMIZ OLSUN. SELAM VE DUA İLE.
(sert kardeşim eski isminle aramıza döndüğüne sevindim:|B)B)B))
YANLIŞ ANLAŞILDIM GALİBA,ABİCİM DEĞİL ABLACIM HATTA TEYZE DESEN BİLE OLUR,1969 LUYUM.SLAYT BÖLÜMÜNE BAKTIM AMA GÖRÜNTÜLEYEMEDİM,AÇTIĞIMDA WİNDOWS GİBİ BİRŞEY ÇIKIYOR VE BAŞLIK AT,ALT BAŞILK AT FALAN DİYOR,BECERİKSİZİMDİR BU KONULARDAsert yazdı:
Çok haklısınız sayın abicim.Millet istemiyor belki O malum birliğe girmeyi ancak; kendisini milletin temsilcisi olarak görenler inatla uğraşıyorlar o samimiyetsizler birliğine girebilmek için.
Slaytlar ve animasyonlar bölümüne "Misyoner" adlı bi slayt yollamıştım.Onu indirirseniz orada Avrupa Birliğinin şeytani yüzünü daha net olarak göreceksiniz.
Allah'a emanet olun!
FORUM AÇAYIM DERKEN OLDU KUSURA BAKMAYIN.tebessumd yazdı:
İmam-ı Azam sorulara nasıl cevap verdi? Üç kişi İmam Azam Hazretlerine birer soru
sordular. Büyük imam hepsine birbirinden güzel cevaplar verdi: SORU1- Bize Allahı
gösterebilir misin? SORU2- Cehennem ateş olduğuna göre, ateşten yaratılan cinler ve
şeytanlar orada nasıl azap göreceklerdir? SORU3- Hem kaza ve kadere inanmamızı
istiyorsun, hem de insanın iradesinden bahsediyorsun. Halbuki insan her şeyi
mecburen yapar, kendi iradesi yoktur? Bu soruları alan büyük imam, eline aldığı bir
avuç toprağı soranların yüzlerine attı. Üçü de bu davranışa tepki gösterdiler. İmam-ı
Azam bunun üzerine şöyle dedi: Allahı göremediği için inkar etmeye çalışan adam!
Toprağın yüzünde meydana getirdiği acıyı görebildin mi? Daha yüzündeki acıyı
göremezken Allahı göremediğin için nasıl inkar edersin? Ya sen ikinci sorunun sahibi!
Bildiğin gibi insan topraktan yaratılmıştır. Ama bu bir avuç toprak senin yüzünü
acıtmaya yetti. Demek ki cehennemin ateşi de ateşten yaratılan varlıkları yakabilir.
İnsanın iradesini inkar eden adam! Madem benim iradem yok, ne diye yüzüne attığım
toprak için benden şikayetçi oluyorsun? Aldıkları bu cevaplar karşısında şaşkına
dönen adamlar ne diyeceklerini bilemeden oradan uzaklaştılar.