Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kanuni Sultan Süleyman'dan Mektup (Resimli) (2 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kanuni Sultan Süleyman'dan Mektup (Resimli)

B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Bir zamanlar,şu an kendilerini medeniyetin temsilcileri olarak görenlere kafa tutabilecek güçteymişiz.Ya şimdi!!!
Acaba ne zaman bizi Avrupa Birliğine kabul edecekler,çıkardığımız kanunları beğenecekler mi diye endişelenip duruyoruz.

takan

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim ALLAHrazı olsun bize bir tarih bilgisi öğrettiniz.gördüğümüz gibi bir zamanlar dünyaya kafa tutan osmanlının şimdiki torunları müslüman katleden israile bile gıkını çıkaramıyo.bunun sebebi içimizdeki ermeni,yahudi lerin Türk toplumunu için için ele geçirmesinden kaynaklanmakta ALLAH sonumuzu hayretsin.selam ve dua ile.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Estağfirullah,tarih öğretmek benim haddim değil! Öğrendiğim bir bilgiyi siz kardeşlerimle paylaştım yalnızca.
Dediğiniz gibi... Evet bir zamanlar Osmanlıydık şimdi Türk bile olamıyoruz!!!

sert

Kayıtlı Kullanıcı

B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sert yazdı:
Bir zamanlar,şu an kendilerini medeniyetin temsilcileri olarak görenlere kafa tutabilecek güçteymişiz.Ya şimdi!!!
Acaba ne zaman bizi Avrupa Birliğine kabul edecekler,çıkardığımız kanunları beğenecekler mi diye endişelenip duruyoruz.

BİR TOPLUM KENDİNİ DEĞİŞTİRMEDİKÇE ALLAH DA ONLARI HELAK ETMEZ.OTURUP DÜŞÜNELİM,ONLAR MI TEHLİKE BİZE BİZ Mİ BİZE TEHLİKE?SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ.ONLAR HEP AYNI ÇİZGİDEYİ,ÇİZGİMİZİ BOZAN BİZ OLMUŞUZ,LAİK OLCAZ DİYE DİNSİZLEŞTİRİLİYORUZ SONRA ONLARIN YAPTIKLARINA BAKIN DİYE AĞLAŞIYORUZ.
REFERANDUM İSTEYELİM,HALA BİZ O AVRUPADAN DAHA MEDENİYİZ İDDİA EDİYORUM.KİMSE DE O BİRLİĞE GİRMEK FALAN İSTEMİYOR,İSTEYEN AZINLIKTA VE ONLAR GİDİP ORDA GİRSİNLER O HRİSTİYAN BİRLİĞİNE.TUTAN YOK ONLARI.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Çok haklısınız sayın abicim.Millet istemiyor belki O malum birliğe girmeyi ancak; kendisini milletin temsilcisi olarak görenler inatla uğraşıyorlar o samimiyetsizler birliğine girebilmek için.
Slaytlar ve animasyonlar bölümüne "Misyoner" adlı bi slayt yollamıştım.Onu indirirseniz orada Avrupa Birliğinin şeytani yüzünü daha net olarak göreceksiniz.
Allah'a emanet olun!

c_su

Kayıtlı Kullanıcı

okuduğumda söylediğim tek şey vayy bee oldu :) ogünlerde yasamak vardi...

sert

Kayıtlı Kullanıcı

;););)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

kardeş ALLAH RAZI OLSUN.atalarımızın kemikleri sızlıyormudur arkadaşlar nadersiniz.
f.s.mehmet hz. kalk kabrinden bak desek istanbulun haline ne derdi acaba.
ALLAH CC YARDIMCIMIZ OLSUN. SELAM VE DUA İLE.
(sert kardeşim eski isminle aramıza döndüğüne sevindim:|B)B)B))

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
kardeş ALLAH RAZI OLSUN.atalarımızın kemikleri sızlıyormudur arkadaşlar nadersiniz.
f.s.mehmet hz. kalk kabrinden bak desek istanbulun haline ne derdi acaba.
ALLAH CC YARDIMCIMIZ OLSUN. SELAM VE DUA İLE.
(sert kardeşim eski isminle aramıza döndüğüne sevindim:|B)B)B))

ne demek efendim nedemek kemikleri sızlıyormu acaba bu gün kalkıp gelse yüzümüze tükürür belkide idam ettirir. Onun vede hanedanın bu topraklara yaydığı islamiyetle bugünkü miras arasında çok farklılıklar var ikinci istanbul kuşatması bu defa karadan denize inerek değilde havadan tepemize inerek olucak şüphesizki bizler bu konuda vurdum duymazız atalarımız almış gerisi ne beni nede seni ilgilendirir ye iç yat kal şükret yeter düşüncesiyle bizi ipe vurdururdu sanırım ama hakkıda yani

bu arada sert abim avatarınız güzel olmuş maşAllah paylaşım içinde teşekkür ederim selam ve dua ile

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İMAM AZAM'DAN CEVAP

RE: İMAM AZAM'DAN CEVAP

İmam-ı Azam sorulara nasıl cevap verdi? Üç kişi İmam Azam Hazretlerine birer soru

sordular. Büyük imam hepsine birbirinden güzel cevaplar verdi: SORU1- Bize Allahı

gösterebilir misin? SORU2- Cehennem ateş olduğuna göre, ateşten yaratılan cinler ve

şeytanlar orada nasıl azap göreceklerdir? SORU3- Hem kaza ve kadere inanmamızı

istiyorsun, hem de insanın iradesinden bahsediyorsun. Halbuki insan her şeyi

mecburen yapar, kendi iradesi yoktur? Bu soruları alan büyük imam, eline aldığı bir

avuç toprağı soranların yüzlerine attı. Üçü de bu davranışa tepki gösterdiler. İmam-ı

Azam bunun üzerine şöyle dedi: Allahı göremediği için inkar etmeye çalışan adam!

Toprağın yüzünde meydana getirdiği acıyı görebildin mi? Daha yüzündeki acıyı

göremezken Allahı göremediğin için nasıl inkar edersin? Ya sen ikinci sorunun sahibi!

Bildiğin gibi insan topraktan yaratılmıştır. Ama bu bir avuç toprak senin yüzünü

acıtmaya yetti. Demek ki cehennemin ateşi de ateşten yaratılan varlıkları yakabilir.

İnsanın iradesini inkar eden adam! Madem benim iradem yok, ne diye yüzüne attığım

toprak için benden şikayetçi oluyorsun? Aldıkları bu cevaplar karşısında şaşkına

dönen adamlar ne diyeceklerini bilemeden oradan uzaklaştılar.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

paylaşım için sağol kardeşim allah razı olsun a.s.e.

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SERT KARDEŞİM ,EMEĞİNE SAĞLIK,ONLAR KORKU BİLMEZ Kİ,ONLARDA İMAN GÜCÜ VARDI.SADECE PADİŞAHLARIMIZ DEĞİL.DİNİMİZİN ,BAYRAĞINI AYAKATA TUTMAYA ÇALIŞAN ONCA YÜREKLER.VARDI,VAR VE OLACAK,RABBİM İZİN VERDİĞİ SÜRECE ,ARKADAŞLARIMA KATILIYORUM, GELİP DESELERKİ ,SİZ BÖYLE OLUN DİYEMİ ,BİZ CANLARIMIZI VERDİK.NE CEVEP VERECEĞİZ.AZICIK UTANAMA KALDIYSA .DEVE KUŞU GİBİ KAFAMIZI TOPRAĞA SOKARIZ, BELKİ.RABBİM İMAN DOLU YÜREKLERİ.EKSİK ETMESİN.ZATEN ONLARIN SAYESİNDE BU KADAR RAHATIZ.ALLAHA EMENT OLUN.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN SERT KARDEŞİM

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sert yazdı:
Çok haklısınız sayın abicim.Millet istemiyor belki O malum birliğe girmeyi ancak; kendisini milletin temsilcisi olarak görenler inatla uğraşıyorlar o samimiyetsizler birliğine girebilmek için.
Slaytlar ve animasyonlar bölümüne "Misyoner" adlı bi slayt yollamıştım.Onu indirirseniz orada Avrupa Birliğinin şeytani yüzünü daha net olarak göreceksiniz.
Allah'a emanet olun!
YANLIŞ ANLAŞILDIM GALİBA,ABİCİM DEĞİL ABLACIM HATTA TEYZE DESEN BİLE OLUR,1969 LUYUM.SLAYT BÖLÜMÜNE BAKTIM AMA GÖRÜNTÜLEYEMEDİM,AÇTIĞIMDA WİNDOWS GİBİ BİRŞEY ÇIKIYOR VE BAŞLIK AT,ALT BAŞILK AT FALAN DİYOR,BECERİKSİZİMDİR BU KONULARDA:D

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

s.a emeğinize sağlık çok güzel bi paylaşım.........

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
İmam-ı Azam sorulara nasıl cevap verdi? Üç kişi İmam Azam Hazretlerine birer soru

sordular. Büyük imam hepsine birbirinden güzel cevaplar verdi: SORU1- Bize Allahı

gösterebilir misin? SORU2- Cehennem ateş olduğuna göre, ateşten yaratılan cinler ve

şeytanlar orada nasıl azap göreceklerdir? SORU3- Hem kaza ve kadere inanmamızı

istiyorsun, hem de insanın iradesinden bahsediyorsun. Halbuki insan her şeyi

mecburen yapar, kendi iradesi yoktur? Bu soruları alan büyük imam, eline aldığı bir

avuç toprağı soranların yüzlerine attı. Üçü de bu davranışa tepki gösterdiler. İmam-ı

Azam bunun üzerine şöyle dedi: Allahı göremediği için inkar etmeye çalışan adam!

Toprağın yüzünde meydana getirdiği acıyı görebildin mi? Daha yüzündeki acıyı

göremezken Allahı göremediğin için nasıl inkar edersin? Ya sen ikinci sorunun sahibi!

Bildiğin gibi insan topraktan yaratılmıştır. Ama bu bir avuç toprak senin yüzünü

acıtmaya yetti. Demek ki cehennemin ateşi de ateşten yaratılan varlıkları yakabilir.

İnsanın iradesini inkar eden adam! Madem benim iradem yok, ne diye yüzüne attığım

toprak için benden şikayetçi oluyorsun? Aldıkları bu cevaplar karşısında şaşkına

dönen adamlar ne diyeceklerini bilemeden oradan uzaklaştılar.
FORUM AÇAYIM DERKEN OLDU KUSURA BAKMAYIN.:(

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Estağfirullah kardeşim hiç önemli değil :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt