Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanyada Yapilay Dular (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.
BUNDAN SONRA KARDEŞLERİMİZİN YAPTIGI DUALARI BU FORUMDA TOPLAYACAGIZ.
SELAMETLE.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
KAMPANYA --1

AMİN
YA RAHMAN,B)
YA RAHİM, B)B)
YA KERİM, B)
Yalnız sana sıgınır,yalnız senden isteriz.Seni ne kadar zikr etsek,sana ne kadar şükretsek azdır.Senki senin kapına geleni boş çevirmezsin,senki seni zikr edeni yüceltirsin,senki anamızdan babamızdan bile bizi çok seversin,
Rahmetine,merhametine,cömertligine güvenerekten kapına geldik.Sana bakacak ne yüzümüz nede söyleyecek bir sözümüz vardır.iki omuz dolusu günahla kapındayız.Kapında dilenciyiz.
EY ON SEKİZ BİN ALEMİN SAHİBİ,senin rızan için biz günahkar kulların seni andık.TÖVBE ETTİK,HABİBİNE SELAVAT GETİRDİK,DİLİMİZE KELİMEYİ ŞADETİ DOLADIK. belki miktarı çok az,belki temiz bir dillede yapılmadı, ama sırf senin rızan için bunca kardeşim kapına geldi.Kapıma geleni boş çevirmem diyorsun... Ey ALLAHIM, habibin aşkına, o gözü yaşlı aşıklar hatrına, o agzı baglı sabiler hatrına, bizim şu ufak hediyemizi kabul buyur.
sevabını lutfedersen evvela iki cihanın sultanı HABİBİN MUHAMMED MUSTAFANIN o pak ve tertemiz ruhlarına hediye eyledik kabul buyur.Hasıl olan sevabı ilk peygamber HZ.ADEM den son peygamber HZ.MUHAMMEDE kadar olanbütün peygamberlerinde ruhlarına hediye ettik.kabul buyur.
hasıl olan sevabı evliyaların,şehitlerin ve bir cümle ümmeti MUHAMMEDİN ahirete göç etmişlerinin cümlesininde ruhlarına hediye ettik kabul eyle.
hasıl olan sevabı,gerek bu zikri bizzat etmiş,.gerek sebeb olmuş,.gerek destek olmuş cümle kardeşlerimizinde ahirete göç etmiş akrabalarınında ruhlarına hediye ettik kabul buyur.Bu kardeşlerimizinne muratları var ise nasip eyle,iki cihanda aziz eyle.hastalarına derman,sıkıntılarına çare ver.hayırlı yaşamayı ve hayırlı bir şekildede ölmeyi cümlemize nasip eyle.AMİN ,AMİN,AMİN,VESELAMÜN ALEN MURSELİN VELHAMDÜLİLLAHHİRRABBİL ALEMİN EL FATİHA.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

Kampanya--2

duayı yapan. B)B) ERCİYES1984 B)B)

AMİN!
Euzubillahimineşeydanurracimbismillahirrahmanirrah im.Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain.
Ey yüceler yücesi rabbim! Okuduğumuz İhlas-ı şeriften ve diğer surelerden,zikirlerden,dualardan hasıl olan sevabı Efendimiz(s.a.v.)mubarek ruhlarına hediye ediyoruz,kabri şeriflerine ulaştır.
Hz.Adem(a.s)Efendimiz’e kadar gelip geçen bütün peygamberlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allahım!
Ehli beyt’in,Ashab-ı kiram efendilerimizin,ahirete göçen bütün mü’min lerin,Annelerimizin,Babalarımızın ve tüm ecdadımızın ve kabir aleminde Fatiha bekleyen kimsesizlerin ruhlarınada hediye ediyoruz vasıl eyle Allah’ım!
Kuran-ı kerim hürmetine bizleri ve bütün müminleri iki cihanda aziz eyle.Maddi ve manevi dertlerimize şifalar ihsan eyle.Bizlere son nefeste iman ile çene kapamayı nasip eyle.Evlatlarımızı Analarına,Babalarına hürmetkar eyle.Dileklerimizi kabul eyle Allahım!
Ey gayb hazinelerinden put pereslerede,ateşpereslerede rızık veren Allahım.Sen ki düşmanları bile gözetiyorsun dostlarını hiç mahrum bırakırmısın?Rızkımızı helalinden ihsan eyle.
Ey Allahım!Bizi kulluguna kabul eyle.Zira sen her kimi kulluguna kabul edersen aziz edersin.Her ne kadar hasis isede.Kimide red edersen hakir edersin,velev ne kadar nefs isede.
Allahım!dualarımızı duaları kabul olunan kutbul aktabın ve evliyaların duaları hürmetine kabul eyle.İçteki ve dıştaki düşmanlarımızı kahr eyle.
Ahirete göçen bütün geçmişlerimizin ruhlarına bil hassa Allah rızası için el Fatiha

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
KAMPANYA-3

Duayı yapan. B)B) CENNET AGACI B)B)

Ey Rabbimiz! Kuran'ı Kerim'i bizlere lütfun ve kereminle dünyada arkadaş, kabirde yoldaş, kıyamet gününde şefaatçi, sırat üzerinde nur, cennete götüren bir refik, ateşten koruyan bir perde ve bütün iyiliklere ulaştıran bir delil ve imam kıl.
Ey Rabbimiz! Bizleri Kur'an'ın hidayetiyle hidayet eyle. Bizleri kuranın kerametiyle ateşten koru. Kuranın lütfuyla derecelerimiz; yükselt. Ey büyük lütuf ve ihsan sahibi! Kur'an'ın tilavetiyle günahlarımızı bağışla.
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey Rabbimiz! Bütün İslam coğrafyasını her türlü belalardan ve musibetlerden muhafaza eyle. islam düşmanlarını kahru perişan eyle. İslam’ın nurunu söndürmek isteyen kafir ve münafıklara fırsat verme. Kafir, münafık ve zalimleri Müslümanların başına musallat etme. Gerek fert ve gerekse toplum olarak senin rızana uygun olarak yaşamayı nasip eyle. Çocuklarımızı hayırlı eyle. Onların birer Kur'an nesli olarak yetişmelerini nasip ve müyesser eyle.
Ey rabbimiz! Okumuş olduğumuz ''La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim''duamızın sevabı ve nurunu önce Efendimiz, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in mübarek ruhuna hediye eyledik sen ulaştır. Diğer peygamberlerin (salat ve selam onların üzerine olsun) ruhlarına, Hz. Peygamber (s.a.v) in aile ve ashabının bütün Müslümanların ruhlarına hediye eyledik sen ulaştır Ya Rabbi! Ayrıca okunan hatmi şeriften hasıl olan sevabı bütün geçmişlerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın, akraba ve sevdiklerimizin, dostlarımızın, hocalarımızın, meşayıhımızın üzerimizde hakkı olan herkesin: ve özellikle bu hatmi şerifin niyetine okunduğu kimselerin ve burada bulunan. cemaatin geçmişlerinin ruhuna hediye, ediyoruz sen ulaştır Ya Rabbi!
Kur'an’ı Kerim hürmetine" onların günahlarını bağışla. Kabirlerini nurlandır.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz ! Dualarımızı kabul eyle.
Alemlerin Rabbi Yüce Allah'a hamd, peygamberimiz Hz. Muhammed {s.a.v.)'e aline, ashabına ve tüm inananlara salat ve selam olsun.
Ey Rabbimiz! Okuduğumuz duayı bizden kabul buyur. Şüphesiz ki sen her şeyi işitensin, bilensin. Günahlarımızı bağışla. Çünkü sen tevbeleri, çok kabul edensin, merhametlisin. Yüce Kuran'ın ve alemlere rahmet olarak ,gönderdiğin peygamberin hürmetine bizleri hakikate ve doğru yola ulaştır. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Bizleri affeyle, lütfün ve kereminle günahlarımızı mağfiret eyle.
Ey Rabbimiz! Bizi Kur'an'ın ziynetiyle ziynetlendir. Kur'an'ın keremiyle bize ikram et. Kur'an'ın şerefiyle şereflendir. Kur'an'ın şefaatiyle cennete ulaştır. Kur'an'ın hürmetine bizi bütün dünya belalarından ve ahiretin azabından koru. Ey Rahman ve Rahim bütün ümmet-i Muhammed'e merhamet eyle.

Ya Rabbi !
"AMIN" diyen şu kullan iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.
“Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil” alemin

AMİN ALLAH KABUL ETSİN...

--------------------------------------------------------------------------------

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
KAMPANYA-4

Duayı yapan. B)B) CENNET YOLCUSU B)B)

EUZÜLLAHİMİN EŞŞETDANİRRACİM

BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN,VESSELATÜ VESSELAMÜ ALA RASULİNA MUHAMMEDİV VEALA ALİHİ VESAHBİHİ ECMEİN ETTEYYİBİN,ETTAHİRİN CENABI ERHAMERRAHİMİN,
EY İSTEYENLERE RAHMET YAĞMURLARI SAÇAN ,HACET KAPILARINI ÇALAN KULLARINA HEMEN AÇAN ULU ALLAHIM!YANLIZ SANA KULLUK EDİYOR,YALNIZ SENDENYARDIM DİLİYORUZ.BURADA OKUYAN KULLARINI İMANDAN KUR’ANDAN SANA VARAN DOĞRU YOLDAN AYIRMA YARABBİ!
GÖNLÜMÜZÜ DİVANINA AÇIYOR BAĞIŞLAYACAĞINA İNANARAK NİYAZ EDİYORUZ.UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA YARABBİ!
FELEKLERİ NURA,MELEKLERİ SURURA BÜTÜN ALEMLERİ HUZURA KAVUŞTURAN RABBİM PEYGAMBER EFENDİMİZİN HÜRMETİNE DERGAHINA UZANAN ELLERİMİZİ MUHABBETİNLE YANAN GÖNÜLLERİMİZİ AŞKINDAN BAŞKA ATEŞLE YAKMA YARABBİ!
DÜNYANIN GAMIYLA BULANAN RUHLARIMIZI,GÜNAH KİRLERİYLE KARARAN KALPLERİMİZİ İBADETİN ZEVKİYLE AYDINLATMAK,KUR’ANIN HÜKÜMLERİYLE ARINDIRMAK İSTİYORUZ.
GAYESİ SENDEN BAŞKASI OLMAYAN GECE GÜNGÜZ SECDEYİ RAHMANDAN AYRILMAYAN YAPTIĞI SUÇLARI İÇİN GÖNÜLDEN AĞLAYAN KULLARINDAN EYLE BİZİ YARABBİ!
BANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEM DİYORSUN DÜNYA DOLUSU GÜNAHLA GELSENİZ İHLASLA NİYAZ ETSENİZ REDDETMEM DİYE İLAN EDİYORSUN
BU İLANINA GÜVENDİK KAPINDAN BOŞ ÇEVİRMESSİN ÜMİDİYLE GELDİK
ÜMİTLERİNİN MEYVASINI GÖREN KULLARINDAN EYLE YARABBİ!
NE KADAR ÇALIŞSAK SANA KULLUKTA KUSURUMUZ ÇOK SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ YOK LUTFUNU BEKLİYORUZ UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMA YARABBİ!
BURDAN OKUYAN VE OKUMAYAN KARDEŞLERİMİZİN BÜTÜN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE YARABBİ!
NİCE MEVTALARIMIZIN İSİMLERİ UNUTULMUŞ NESİLLERİ KESİLMİŞ MEZARLARI KAYBOLMUŞ BİZEDE BİR FATİHA YOKMU DİYENLERİN RUHLARINA HEDİYE EYLEDİK HABERDAR EYLE YARABBİ!
OKUNAN HASBUN ALLAH VENİĞMEL VEKİL DEN HASIL OLAN SEVABI EVVELE BİZZAT HACAİ KAİNAT HEPİMİZİN ŞEFAATÇİSİ MUHAMMED MUSTAFA S.A.V EFENDİMİZİN RUHUNA ADEM A.S BİZİM PEYGAMBERİMİZE KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN PEYGAMBERLERİN RUHUNA HEDİYE EYLEDİK DEN VASIL EYLE YARABBİ!
BİZİ KÖTÜLÜKLERE KARŞI ARKADAŞ ZALİMLERE YOLDAŞ YAPMA SANA HAKKIYLA ŞÜKREDENLERDEN HUZURUNA MÜMİN GELENLERDEN EYLE YARABBİ!KÖTÜLÜKTEN ZEVK ALAN NAMAZINI NİYAZINI UNUTAN GECE GÜNDÜZ KUMAR OYNAYAN İÇKİ SOFRALARINDAN KALKMAYAN ZAVALLILARISEN ISLAH EYLE YARABBİ!
YAVRULARIMIZI DİNSİZLİKTEN VE REZALETTEN SEN ISLAH EYLE YERABBİ!
BURADA ACİZ HANE YAPILAN DUALARI KABUL EYLE DİLEKLERİ VE NİYETLERİ OLANLARIN HAYIRLI DİLEKLERİNİ SEN VER YARABBİ!
YA İLAHEL ALEMİN BİZLERİ DEFTERİ İSLAMA KAYDETTİN NURU,İMAN İLE SÜSLEDİN,KENDİNE KUL HABİBİNE ÜMMET EYLEDİN BİZLERİ KULLUĞUNDAN KOVMA BAŞIMIZDAN İMAN TACINI ALMA GÖZLERİMİZDEN GAFLET PERDESİNİ KALDIR BİZLERİ RAHMET DERYASINA DALDIR RUHLARIMIZI TEVHİDİNLE TESBİHİNLE UYANDIR YARABBİ!AMİN AMİN Bİ HÜRMETİ DAHA VE YASİN YARABBİ HAYIRLARIN FETHİ ŞERLERİN DEFHİ İÇİN HASTA KULLARINA ŞİFALAR DERTLİ KULLARINA DEVALAR BORÇLU OLANLARA EDALAR NASİP EYLE OKUNULAN TESBİHİ KABUL EYLE SENİN RIZAN İÇİN
ELFATİHA MEAS SALAVAT…..
RABBİM KABUL ETSİN RABBİME EMANET OLUN

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamın aleyküm Kasım amcam. Çok güzel düşünmüşsün. Benim babam vefat etti 7 sene oluyor. Babamı öyle özledimki aynı zamanda abimi de kaybettim. Dualara göz gezdirirken bir satır dikkatimi çekti bana babamı ve abimi hatırlattı. Onlara için dua etmeyi bazen ihmal ediyorum. Onlar kabirlerinde oturup bir dua beklerken ben kim bilir ne işle meşgulum. Allah'ım ne hayırsız bir evlatmışım meğerse dedim içimden. Bana babamı hatırlattın amcam Allah razı olsun.

Hayırlı akşamlar amcam.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamın aleyküm Kasım amcam. Çok güzel düşünmüşsün. Benim babam vefat etti 7 sene oluyor. Babamı öyle özledimki aynı zamanda abimi de kaybettim. Dualara göz gezdirirken bir satır dikkatimi çekti bana babamı ve abimi hatırlattı. Onlara için dua etmeyi bazen ihmal ediyorum. Onlar kabirlerinde oturup bir dua beklerken ben kim bilir ne işle meşgulum. Allah'ım ne hayırsız bir evlatmışım meğerse dedim içimden. Bana babamı hatırlattın amcam Allah razı olsun.

Hayırlı akşamlar amcam.

Hemşerim başın sagolsun Allah sabır versin bak akşam akşam bizide duygulandırdın ama unutmaki senin yapacagın her hayır babana ve abine ulasacaktır gardaşım A.E.OL

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Hemşerim başın sagolsun Allah sabır versin bak akşam akşam bizide duygulandırdın ama unutmaki senin yapacagın her hayır babana ve abine ulasacaktır gardaşım A.E.OL

Allah razı olsun hemşerim dostlar sağolsun. Desteğin için Allan senden bin kere razı olsun inşallah. Ama niyetim sizleri hüzünlendirmek değildi paylaşmak istedim. Bir an onları hatırladım. İçim burkuldu. Allah kimseyi babasız bırakmasın. Hemşerim üzülme nolur. Bu Allah'ın taktiri. Vadeleri yetmiş öldüler. Tekrar Allah razı olsun. :A:A:A:A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt