Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kalbim çok acıyor.. (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Sus yüregim. Feryat etme. Çigirtkanlara yarasir bu yaptigin, bir de küçük kiz çocuklarina. Oysa sen büyüdün, çigirtkan da olmadin hiçbir zaman.

Sen bilir miydin sormadigim sorularin cevaplarini. Bir açik kapi olsaydi, günesi de bahari da getirebilir miydin? Anlar miydin dilimden, konusmadan susar miydik öylece. Yoksa yeni bir alfabe mi yazardin her harfi bir çiçekten. Bilir miydin neden bu kadar korktugumu. Içimdeki korkunç yalnizligi, katran karasi geceyi, düs düs sonu gelmeyen uçurumu. Okur muydun gözlerimdeki hüznü, kendime bile kapattigim kapilari açabilir miydin?

Saglam dur yüregim. Etrafa saçma kivilcimlari. Geldigimiz gibi gidecegiz bu bahçeden. Gitmeye de biliriz. Gitmeyi de biliriz. Saglam dur yüregim. Ne içindeki çigligi büyüt dalga dalga, ne de yalnizligi.

Bu sirri açsaydik birbirimize. Gözlerimiz her karsilastiginda söylediklerimizi sözlere dökseydik... Kalbimin sükun buldugu yer dizinin dibi olur muydu? Sicacik baktiginda aradigim cevaplari bulur muydum? Içim erir miydi gülümsediginde, simdiki gibi? Utanir miydim yaptiklarimdan, yoksa mesut bahtiyar ölür müydüm son nefesimde?

Kendine saril kalbim. Siki tut kendini. Üzerine siçratma kuruntulari. Zaten giderek büyüyor gece...

Söylesene bu bir masal mi? Sorular üzerine kurulabilir mi hayatlar? Baslamadan biten masallar vardir hani, kahramanlari ta en basindan pes eden. Mizikçilik mi yapmis olur onlar, yenilmeyi seçmekle. Saklambaç oynarken yorulup kendini sobeleten çocuklar gibi...

Kaç bahar olur bir ömürde kalbim? Her tohum baska bir çiçek midir, yoksa yeniden açan ayni çiçek mi? Sorma artik yüregim. Sus yüregim, feryat etme...

kalbim acıyor.............

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
emeğinize sağlık
güzel bir paylaşımdı
sağolasınız
selam ve daimi dua ile...

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
eline sağlık kardeşim...bugunlerde marifetli arkadaşımızda yok...bi yemek yıyemedik görüşemiyoruz..pek..nasılsın

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
eline sağlık kardeşim...bugunlerde marifetli arkadaşımızda yok...bi yemek yıyemedik görüşemiyoruz..pek..nasılsın

RABBİM razı olsun...evet neslihan usta hasta....ben iyiyim ALLAHA şükür sizi sormalı..

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzeldiiiiiii

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Saglam dur yüregim. Etrafa saçma kivilcimlari. Geldigimiz gibi gidecegiz bu bahçeden. Gitmeye de biliriz. Gitmeyi de biliriz. Saglam dur yüregim. Ne içindeki çigligi büyüt dalga dalga, ne de yalnizligi

zeynep ya ağlattın beni..............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt