Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KAFAMA TAKILAN SORULAR 2 (1 Kullanıcı)

rimano

Kayıtlı Kullanıcı
Daha once islamiyete ilgili birtakim sorular sormustum. Simdide uygulama ile ilgili bazi sorular sormak istiyorum.

1- Bazen tesetturlu bayanlar goruyorum. Kafasi kapali yuzunde ruj var boya var. Eger susleneceklerse niye kafalarini kapatiyorlar. Bu yanlis degilmi? Sonra ortunmenin amaci erkeklere cinsellik uyandirmamak guzelliklerini saklamak gostermemek degilmi? O zaman niye kadinlar alli pullu esarplar takiyorlar. Tesettur modalari oluyor. Bu sekilde disiliklerini yine gostermis olmuyorlarmi?

2- Gunumuzde nufusunun cogu musluman olan devletler neden ilimde cok geriler bunun sebebi sizce ne olabilir?

3- Kurani Kerimde (ayni incil gibi) Hz Muhammed oldukten seneler sonra Hz Osman zamaninda kitap haline getiriliyor. Ve Hz Osman o donemde kucuk kagitlara agaclara yazili butun nushalari yaktiriyor. Tek bir kuran nushasi olsun. Farkliliklar olmasin diye. Ya o esnada bazi metinler yanlislikla yakildiysa. Birde ya bazi cumleler yanlislikla degistirildiyse. Bunun dogrulugu konusunda nasil emin olacagiz?

4- Batili bir bilim adami bir sey buluyor. Biri cikip bu kuranda var zaten diyor. Madem kuranda vardi. Niye sen bulmadinda onu o batili bilim adami buldu. Bu bana garip geliyor.

5- Dinimiz icindeki hurafeleri, yalan yanlis inanclari nasil ayiklayacagiz?

6- Bana birisi seyhi olmayanin seyhi seytandir demisti. Illaki iman etmek icin seyhlere tarikatlara ihtiyacimiz varmi?

Tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt