Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kafam allak bullak (1 Kullanıcı)

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
kafam çok karışık arkadaşlar.namaz kılmayı bilmiyorum ama öğrenmek içinde çaba sarfetmiyorum her akşam sabah namazına kalkayım diyorum ama olmuyo hep erteliyorummmm eni görenler bu kız namaz kılmaz der ama ben öle biri değilimmmmm.içimde hep allah korkusu var.oğlum beyin hasarlı kaza sonucu allah herşeyi yoktan var edebilir diye kendimi rahatlatıyorum kök hücre nakli henüz ülkemizde yapılmıyo çünkü.işe gitmekten yoruldum ben evi geçindirmek isterken maaşları geciktirmelerinden bunaldımmm ve insanları köle gibi görmelerinde rahatsızlık duyuyorummmm.anlayacağınız hep düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorummmmm.polyanlacılıktan usandımmmmmmmmmm

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.yazınızı okuyunca yüreğim sızladı.ne zordur hak yoluna girmek isterken bocalamak.aslında Rabbimin yolu zor değil zor olan bizim nefsimiz.nefsimizle mücadele etmek ne kadar yıpratır ilk zamanlar.ben de hak yolunda girmeye niyet ettiğimde sizin hissetiklerinizi hissetim.yeri geldi nefes alamadım.ama bu yolun sonu huzur dolu kardeşim.öyle ki nefsinizi yendiğiniz anda ,savaştan çıkmış gibi yorgun bitkin oluyorsunuz ama onun rahatlığı,huzuru Rabbim herkese nasip etsin.

ben de namaz kılmaya niyetlendiğimde bunu eyleme dönüştüremedim.hep sabah başlıcam,akşam başlıcam diye oyalandım.aslında şeytandı beni oyalayan.öğleni kıldım sabah kılamadım.önceleri bir türlü 5 vakit namazımı tam kılamıyordum ama sonra sonra Rabbim banada nasip etti.şimdi kaçırcam diye aklım çıkıyor.

düşünsenize kardeşim,demek ki Rabbim bizi seviyor sevmeseydi,düzenin bozulduğu şu fani dünyada namaz kılmayı bile aklına getirmeyen,istemeyen ,bundan rahatsızlık duymayanlar gibi olsaydık.bak çok şükür namaz kılamadığınız için rahatsız lık duyuyorsunuz ya duymasaydınız veya duymasaydık.

sabırlı olun ve hemen bence abdest alıp başlayın .şimdi hiç vakit kaybetmeden .Rabbim size doğruyu göstermiş nefsinizi yenin inşallah.Mevlam evladınızada şifa versin.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
kafam çok karışık arkadaşlar.namaz kılmayı bilmiyorum ama öğrenmek içinde çaba sarfetmiyorum her akşam sabah namazına kalkayım diyorum ama olmuyo hep erteliyorummmm eni görenler bu kız namaz kılmaz der ama ben öle biri değilimmmmm.içimde hep allah korkusu var.oğlum beyin hasarlı kaza sonucu allah herşeyi yoktan var edebilir diye kendimi rahatlatıyorum kök hücre nakli henüz ülkemizde yapılmıyo çünkü.işe gitmekten yoruldum ben evi geçindirmek isterken maaşları geciktirmelerinden bunaldımmm ve insanları köle gibi görmelerinde rahatsızlık duyuyorummmm.anlayacağınız hep düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorummmmm.polyanlacılıktan usandımmmmmmmmmm

Allahü teala yardımcınız olsun. Sabır ve istikamet nasib eylesin. Kuran-ı kerimde mealen istiğfara devam ederseniz imdadınıza yetişirim buyuruyor. Ölümden gayrı her derde devadır. Bol bol istiğfar etmek yani estağfirullah demek lazım. Yani günahlara tevbe etmek gerekiyor. Estağfirullah min külli ma kerihallah okumak çok faidelidir. Bütün din büyükleri talebelerine tavsiye etmiştir. Ama namazsız kurtuluş çok zor. Malumunuzdurki namaz dinin direğidir.

Allahü teala isteğinizi gayretinizi arttırsın.

Dua eder dua beklerim.

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Zor bir durum olmalı.Cenab-ı hak Saliha arkadaş ihsan eylesin.Rabbimiz kim bizden istedi de onu isteğine kavuşturmadık mealindeki Ayet-i kerimesindeki sırrına kavuştursun bu isteğinizde samimiyseniz inşaallahü teala önünüz bir anda açılır otoban şeklini alır.Mahşer günü inceden inceye hesabımızın görüleceğini düşünerek kalan ömrümüzü zayi etmessek iyi olur.

İçerde kimse varsa bir söz de yetişir!

Amentü, Ehli sünnet vel cemaat, İslamiyet, Kuran-ı Kerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt