Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KADİR GECESİNDE NE YAPILMALI (1 Kullanıcı)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR,
BİLİYORSUNUZ RAMAZAN AYINDA YAPILAN HAYIR, HASENAT, İBADET V.S. NORMAL ZAMANDA YAPILAN LARDAN 1000 KAT DAHA FAZLA SEVAP YAZILIR. BU KADİR GECESİNDE 30000 KATINA ÇIKAR, BURAYA KADAR HER ŞEY NORMAL.
BURADA KENDİ ÇEVREMDE OLUŞAN YANLIŞ ANLAŞILMADAN YOLA ÇIKARAK Bİ AÇIKLAMA YAPMA İHTİYACI HİSSETTİM. ONUN İÇİN BUYAZIYI KLAVYEYE ALDIM.
MESELA KADİR GECESİNDE KILACAĞIMIZ BİR KAZA NAMAZI 30000 KAT DAHA SEVAP GETİRİR BİZE AMA BU 30.000 TANE KAA NAMAZI KILDIĞIMIZ MANASINA GELMEZ.
GENE KILDIĞIMIZ KAZA NAMAZI 1 TANEDİR. AMA O KILDIÜIMIZ NAMAZIMIZI TABİRİ CAİZSSE NORMAL ZAMANDAKİNDE DAHA PAHALIYA SATMIŞ OLURUZ.
BEN BU YANLIŞ ANLAŞILMAYI DÜZELTMEK İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. TABİ SİZLERİNDE BU KONUYA EKLEYECEĞİNİZ VARSA FAYDALANMAK İSTERİM.
ŞİMDİDEN HEPİNİZİN KADİR GECESİNİ VE BAYRAMINI KUTLUYORUM.
Kalbinizin Sahibine Emanet Olun.... K.S.E.O.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
RE: KADİR GECESİNDE NE YAPILMALI

ARKADAŞLAR SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM.
PEKİ MADEM HEPİNİZ BİLİYORDUDA NEDEN BU ACİZ KARDEŞİNİZİ BİLGİLENDİRMEDİNİZ.
BİLİYORSUNUZ İLMİNDE ZEKATI VARDIR. BİLDİKLERİNİ BİLMEYENLERE ÖĞRETME GİBİ.
K.S.E.O.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı osun paylaşımınız için.Siz ilminizin zekatını verdiniz Allahın izniyle.Rabbim bu mübarek geceyi gündüzünden başlayarak layıkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah.Sizinde kadir geceniz mübarek olsun şimdiden

esedturkey07

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun paylaşım için....

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

tugba_m yazdı:
Allah razı osun paylaşımınız için.Siz ilminizin zekatını verdiniz Allahın izniyle.Rabbim bu mübarek geceyi gündüzünden başlayarak layıkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah.Sizinde kadir geceniz mübarek olsun şimdiden

ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.
İNŞALLAH CÜMLE ZULÜM GÖREN İSLAM ALEMİNİ VE TÜM MAZLUM İNSANLARI DUALARIMIZDAN EKSİK ETMEYELİM
K.S.EO.

hazan_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun bütün herkesin kadir gecesi mübarek olsun .hayırlı kandiller.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

hazan_gulu yazdı:
Allah razı olsun bütün herkesin kadir gecesi mübarek olsun .hayırlı kandiller.

Allah sizdende razı olsun . Kandili gereği gibi kutlamamızda engel varsa allah cümlesini önümüzden çeksin.
k.s.e.o.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
tugba_m yazdı:

ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.
İNŞALLAH CÜMLE ZULÜM GÖREN İSLAM ALEMİNİ VE TÜM MAZLUM İNSANLARI DUALARIMIZDAN EKSİK ETMEYELİM
K.S.EO.
Selamun aleykum
Evet bugün özellikle zulum gören müslüman kardeşlerimizi unutmayalım dualarımızda.Rabbim kabul etsin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt