Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KADINLARIN PARFÜM SÜRMESİ (1 Kullanıcı)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
İMAM-İ CAFER SIDDIK (RADYALLAHU ANH);"hiç bir kadın, evinden dışarı çıkarken elbisesine güzel koku sürmemesi gerekir"

RASULU EKRAM ALEYHİSSALATÜ VESSELAM" bir kadın kocasından başkası için güzel koku sürünürse cenabetin yıkandığı gibi yıkanıp kokuyu vücudundan temizlemediği müddetçe namazı kabul olunmaz (yani o namaz boynundaki vazifeyi kaldırsada o namazdan sevap almaz)

RASULU EKREM ALEYHİSSALATÜ VESSELLEM;"kadının kocasından başkası için güzel koku sürmesi ateş ve zilleti satın alması demektir"

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KADINLARIN PARFÜM SÜRMESİ

KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BEN BU NKONUDA BILGI SAHIBI DEGILDIM YANI EN AZINDAN PEYGAMBER EFENDIMIZIN YUKARIDAKI SOZUNU BILMIYORDUM çOK SIK OLMASADA KOKU KULLANIYORDUM ARTIK KULLANMAM INSALLAH YANI EVIMIN DISINDA TESEKKUR EDERIM ALLAH TEKRAR SENDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA ILE..B)B)B)B)B)B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KADINLARIN PARFÜM SÜRMESİ

huzunlu_gurbet yazdı:
KARDESIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BEN BU NKONUDA BILGI SAHIBI DEGILDIM YANI EN AZINDAN PEYGAMBER EFENDIMIZIN YUKARIDAKI SOZUNU BILMIYORDUM çOK SIK OLMASADA KOKU KULLANIYORDUM ARTIK KULLANMAM INSALLAH YANI EVIMIN DISINDA TESEKKUR EDERIM ALLAH TEKRAR SENDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA ILE..B)B)B)B)B)B)

SAOLASIN TORAĞIM ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN EN İYİSİ EVİMİZ KADININ ÖZGÜRLÜĞPÜ ANCAK EVİNDEDİR(NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR İNŞ).

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt