Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kadınlardan özür dilemekte gecikmeyin (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Kadınlardan özür dilemekte gecikmeyin

Yapılan araştırmalara göre, hak ettiği halde özür dilenmeyen kadınlarda kalp krizi riski artıyor.

Amerika'da yapılan bir araştırmada, kaba ya da kırıcı bir harekete maruz kaldıktan sonra özür bekleyen kadınların tansiyonlarında, kalp krizi veya inme olasılığını artırabilecek şekilde artış gözlendiği belirtildi.

Araştırma, zamanında bekledikleri özrü duyan kadınların daha çabuk sakinleştiklerini, tansiyonlarının yüzde 20 oranında daha hızlı normale döndüğünü gösterdi.

ABD'de Massachusetts Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli bilim adamlarının yaptıkları araştırma çerçevesinde, 29 erkek ve 59 kadının küçük tansiyonları ölçüldü.

Araştırma kapsamında, erkek ve kadın katılımcılardan her birinden bir matematik testini 5 dakika içinde bitirmeleri istendi ve test sırasında üç kez bölünen katılımcılara öfkeli bir biçimde çabuk olmaları söylendi.

Testin sonunda, "yeterince iyi olmadıklarının aşikar olduğu" söylenirken, bundan 2 dakika sonra araştırmacılar, kadın ve erkeklerin yarısından özür diledi.

Özür dilenen kadınların erkeklerden daha çabuk sakinleştiği görülürken, erkeklerin tansiyonlarının özürden sonra normale dönmesinin kadınlardan yüzde 20 oranında daha uzun sürdüğü görüldü.

Küçük tansiyonun yüksek seviyede seyretmesinin kalp krizi ve inme olasılığını artırabileceği biliniyor.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç bir kadın kabalığı haketmiyor...Yaratılıştan, ince ve narin yapısına uymuyor
Bazen de tatlı dilli yalancılara o yüzden çabuk kanıyor...
Bana inanmayanlara bende çok kızıyorum Aşkıma, Allah aşkıma inanmayanlara çok kızıyorum, ....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Hiç bir kadın kabalığı haketmiyor...Yaratılıştan, ince ve narin yapısına uymuyor
Bazen de tatlı dilli yalancılara o yüzden çabuk kanıyor...
Bana inanmayanlara bende çok kızıyorum Aşkıma, Allah aşkıma inanmayanlara çok kızıyorum, ....

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim evet çok haklısınız hiç bir kadın kabalığı hak etmiyor,işi derinden düşünürseniz kadınlara kabalık edenler işin özünde Allah'ın c.c emanetine ihanet ediyorlar çünkü Ku'ran'ı Kerimde ey erkekler kadınlar size Allah'ın c.c emanetidir buyuruluyor,bu mübarek âyete rağmen kadınlara kabalık etmenin neticesini erkekler iyice düşünmeli ve derhâl davranışlarını düzeltmelidir aksi taktirde çok zor bir hesabın içine gireceklerini kesinlikle bilmelidirler.
Size inanmayanlara hiç kızmayınız Sizin Allah c.c aşkınızı Her şeyi hakkkıyla aşikâr bilen Rabbim elbette bilmektedir,sizce bu yetmezmi? Elbette yeter.Allah c.c aşkınızı arttırsın,ve sizi müstâkim yoldan ayırmasın.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt