Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kadını Cehenneme götüren haller !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Hazreti Fatıma Nebiyy-i Efendimizin biricik kızıdır . Yaşadığı İslami hayatıyla Cennet kadınlarının önünde yer aldığı, vefatından önce kendisine müjdelenmiştir. İşte bu Fatıma validemizin bir arzusu vardı . O da diğer mü’mine hanımların da Cennet’e girmeleri idi. Fatıma validemizin bu arzusu, Resulüllah efendimizden gelmeydi. Nebiyy-i Ekrem Efendimiz de ümmetinin hanımlarının Cennete girmelerini ister , onları sık , sık ikaz eder ve irşad ederek ateşten korunmalarına gayret gösterirdi. Hatta cehennemlik amel işleyen kadınları görünce şefkat ve merhametinden ağlayan Resulüllah’ın göz yaşlarına Fatıma validemizle damadı Hazreti Ali’de şahit olmuştu. Bir gün Fatıma validemizle birlikte Resulüllah’ın huzuruna giren İmam-ı Ali , Nebiyy-i Ekrem efendimizi sürekli göz yaşı döker halde görünce üzülüp sorar :

-Ya Resulullah , sizi böyle göz yaşı dökmeye sevk eden hadise nedir ? Ne için böyle coşkun ağlıyorsunuz?

-Ya Ali, Mi’raç gecesinde Rabbim bana Cehennem’in ( küçük ) suretini gösterdi . Orada yanacak kadınların misallerini gördüm. Çeşitli azaplarla tazip olunuyorlardı. Onun için göz yaşı dökmekteyim.

-Nasıl azap görüyorlardı ya Resulallah ? Efendimiz şöyle anlatır :

-Bir kadın gördüm saçlarından asılmış sallanıp duruyordu.

-Bir kadın gördüm, dilinden asılmış ağzından da katran dökülüyordu.

-Bir kadın gördüm, göğsünden asılmış feryat ediyordu.

-Bir kadın gördüm, ayakları göğsüne , elleri başına bağlanmış , çevresinde yılan ve akrepler dolaşıyordu.

-Bir kadın gördüm, gövdesi eşek , başı da hınzır başı gibi.

-Bir kadın gördüm, k öpek şekline çevrilmiş ağzından ateş dökülüyordu . Meleklerde dökmemesi için ateşten kamçılarla vuruyorlardı.

Daha fazla sabredemeyen Fatıma validemiz de Resülallah ( s . a .v . ) gibi göz yaşı dökmeye başlarken; sormaktan da kendini alamaz :

-Ya Resulallah , bu kadınların amelleri neydi , hangi hal ve tutumlarından dolayı böyle azap görmekteydiler? İstikbalde vaki olacak hallerin aynını bir sinema şeridi gibi müşahede eden Resulallah (s.a.v.) şöyle haber verir.

-Ya Fatıma , bunların böyle cezaya çarpılmalarına dünyadaki şu amelleri, şu tutum ve hareketleri sebep oluştur, der ve şöyle sıralar :

1. Saçından asılı kadının günahı saçını örtmeyişi, namahremden korunmayışıdır. Örtmekte bir marifet miymiş, demesidir.

2. Dilinden asılı kadının günah ve hatası ise, diliyle kocasına eziyet edip bezdirmesi, ona cevap hakkı vermemesidir.

3. Göğsünden asılı kadının günah ve kusuru ise, kocasının yatağından kaçması, onu yanından uzaklaştırmasıdır.

4. Ayakları göğsünde, elleri de boynuna bağlı bulunan kadının günahı da, gusülsüz gezmesi cenabetten yıkanmamasıdır. Muayyen halden sonra da gusletmeyi terk etmesi gusül abdestini hafife alıp ibadetlerini yapmamasıdır.

5. Bedeni eşek, başı da hınzır başı gibi olan kadının günahı da, devamlı yalan söylemesidir.

6. K öpek şekline benzeyen ve ağzından ateş kusan kadının günahına da gelince, korkunç derecede komşuya haset yapması, çekememezlik halinde olması, hep komşunun ayıp ve kusuruyla meşgul olmasıdır.

Resülallah Efendimiz daha sonra kızına şöyle buyurdu :

-Kızım Fatıma, kocasına haksız yere isyan edip, eziyette bulunan kadınlara acıyorum. Onlara çok yazık. Yapmasınlar bunları. İbadetlerini yapsın, tesettürlerine (giyim-kuşam) riayet etsinler, buyurmuştur.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamun Aleyküm Bayanlar Okumanizi şiddetle Tavsiye Etmekteyim. Ben Okudum Tüylerim Diken Diken Oldu. Rabbim Korusun.

B)B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm canım...Rabbım sen bizleri koru ...o duruma getırme bizleri ya Rabbım ... çok kötü yaa çok korktum...:A :A Mevlam sen bizlere hidayet ver..Allah senden de razı olsun bu güzel konuyu paylaştın sayende öğrenmiş olduk güzelim...dua ile .. :A :A

G

gülderen özdemir

ve aleyküm selam canım emeğine sağlık rabbim cümle mümin kadınları ve bizleri bu hallaere düşmekten korusun allah c.c. emanet ol hayırlı akşamlar

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm canım...Rabbım sen bizleri koru ...o duruma getırme bizleri ya Rabbım ... çok kötü yaa çok korktum...:A :A Mevlam sen bizlere hidayet ver..Allah senden de razı olsun bu güzel konuyu paylaştın sayende öğrenmiş olduk güzelim...dua ile .. :A :A

Ve aleyküm selam ablam ne kötü durumlar Rabbim hepimizi korusun. AMİN. Allah hepimizden razı olsun . Ben sadece öğrenmenize vesileyim ablacığım. Allah seni ve bütün bacılarımızı korusun böyle durumlardan . AMİN.
Hayırlı günler.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım emeğine sağlık rabbim cümle mümin kadınları ve bizleri bu hallaere düşmekten korusun allah c.c. emanet ol hayırlı akşamlar

AMİN. AMİN. AMİN.
RABBİM BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN SANA SIĞINIRIZ. SEN KORU YA RABBİ! SEN KÖTÜ DURUMA DÜŞÜRME. AMİN.
HAYIRLI AKŞAMLAR ABLAM.

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Paylaştiğin Için Allah Razi Olsun..yüce Rabbim En şefkatli En Merhemetli Anneden Daha şefkatliymiş..inşallah Bunlar Başimiza Gelmez..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...
rabbim razı olsun senden inşaallah..
RABBİM MUHAFAZA EYLESİN TÜM MÜMİN KADINLARI BU HALLERDEN İNŞAALLAH...

rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Paylaştiğin Için Allah Razi Olsun..yüce Rabbim En şefkatli En Merhemetli Anneden Daha şefkatliymiş..inşallah Bunlar Başimiza Gelmez..

Ve aleyküm selam kardeşim Allah hepimizden razı olsun. İnşallah hiçbir kulun başına gelmez böyle şeyler Rabbim cümlemizi korusun. Amin.
Selametle kal inşallah.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ÇOKDA GÜZEL SÖYLEMİŞ RABBİM YANLIŞ YOLDA OLANLARI DOĞRU YOLA ÇEVİR KABŞİR VE CEHENNEM AABI ÇEKTİRME İNŞALLAH

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim...
rabbim razı olsun senden inşaallah..
RABBİM MUHAFAZA EYLESİN TÜM MÜMİN KADINLARI BU HALLERDEN İNŞAALLAH...

rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı akşamlar..

Ve aleyküm selam kardeşim . AMİN . AMİN. AMİN. Sonu yok o azapların Rabbim korusun. Hayırlı akşamlar sen de Allah'a emanet ol kardeşim.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımınız için ALLAH razı olsun kardeşim rabbim bizleri bu günahlardan korusun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımınız için ALLAH razı olsun kardeşim rabbim bizleri bu günahlardan korusun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Amin. Hayatımızı daha çok öbür dünyaya endekslersek bunlar başımıza gelmeyecektir inşallah. Rabbim sen koru bütün kötülüklerden sana sığınırız. Hayırlı günler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt