Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KADER UTANSIN (1 Kullanıcı)

adem_67

Kayıtlı Kullanıcı
El, ele tutup dolaşmadık
Diz dize gelip oturmadık
Arzu ile sevdik kavuşamadık
Üzülme sevgilim kader utansın.

Hayat bir masalmış biz bilemedik
Göz göze gelip hiç gülmedik
Kimseye mutluyuz diyemedik
Unutma sevgilim kader utansın...

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KADER UTANSIN

selamun aleyküm sayın üyemiz:
[big]Kadere iman, hem Kur'an-ı kerim ve hem de hadis-i şerifler ile bildirilmiştir. Allahü teâlâ, ezelî ilmi ile, insanların ve diğer mahlukatın, ne zaman doğacağını, ne zaman öleceğini ve ne yapacaklarını bilir. dolayısıyla şiirde yazılmış olan"kader utansın"sözcüğünün kullanılması asla doğru değildir..lütfen güzel dinimize güzelliğine gölge getirmeye çalışan insnaların kullandığı bu tarz kelimeleri kullanmayalım.Allah rızası için bunu yapmayalım...Cenab-I Hak bizlere o kadar nimet sunarken bizlerin bu tabiri kullanması bizim kulluğumuza yakışan bir durum değildir....lütfen dikkat edelim...selam ve dua ile[/big]

adem_67

Kayıtlı Kullanıcı

teşekkür ederim beni aydınlattığınız için ama benim maksadım sizin anladığınız gibi değildi genede tşk ederim sağolunnnnn
selam.....ve.......dua ...ile...........AEO

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:
selamun aleyküm sayın üyemiz:
[big]Kadere iman, hem Kur'an-ı kerim ve hem de hadis-i şerifler ile bildirilmiştir. Allahü teâlâ, ezelî ilmi ile, insanların ve diğer mahlukatın, ne zaman doğacağını, ne zaman öleceğini ve ne yapacaklarını bilir. dolayısıyla şiirde yazılmış olan"kader utansın"sözcüğünün kullanılması asla doğru değildir..lütfen güzel dinimize güzelliğine gölge getirmeye çalışan insnaların kullandığı bu tarz kelimeleri kullanmayalım.Allah rızası için bunu yapmayalım...Cenab-I Hak bizlere o kadar nimet sunarken bizlerin bu tabiri kullanması bizim kulluğumuza yakışan bir durum değildir....lütfen dikkat edelim...selam ve dua ile[/big]

YANLIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNERMİŞ[TABİ ABD YOK ETMEZSE]
BURDADA SİTE GÖREVLİMİZDEN DÖNER
SİZE KATILIYORUM KARDEŞİM SAĞOLUNB)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

adem_67 yazdı:
teşekkür ederim beni aydınlattığınız için ama benim maksadım sizin anladığınız gibi değildi genede tşk ederim sağolunnnnn
selam.....ve.......dua ...ile...........AEO
önemli değil kardeşim.estağfirullah ne demek..şiirin özü ayrılık olabilir(ki böyle) Buna bir şey dediğim yok.fakat kardeşim öyle bir zamandayız ki kulun biraz başı ağırsa,biraz ağır sınavlara tabi olunsa hemen dilinde bu tarz kelimeler yer alıyor..benim üzüldüğüm tarafta bu ya..gençlerimiz genelde bu tarz sözleri sanki çok güzelmiş giib ,örnek alınacak kelimelermiş gibi kullanıyorlarya budur işte bizlerin yüreğini acıtan..bir yerde gördüklerinde daha içeriğine bile bakmadan çok farklı düşüncelere kapılabiliyorlar...istemeyerek bu onlara iyi bir örnek olmayabilir...anlayışınız için ALlah(CC) razı olsun...selam ve dua ile....

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

YANLIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNERMİŞ[TABİ ABD YOK ETMEZSE]
BURDADA SİTE GÖREVLİMİZDEN DÖNER
SİZE KATILIYORUM KARDEŞİM SAĞOLUNB)[/quote]
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM...SİZDE SAĞOLUN...BURDA HEPİMİZ İNSANIZ VE HEPİMİZ KARDEŞİZ ELBETTE GÖZDEN KAÇIRDIKLARIMIZ OLABİLİR ,BU ÇOK DOĞAL BİR ŞEYDİR.BURDA HEPİMİZE DÜŞEN GÖREV BİRBİRİMİZE EKSİKLERİMİİZ GÜZEL DİLLE İFADE ETMEKK..ELBETTE ADEM KARDEŞİMİZİN KÖTÜ BİR NİYETİ YOK;FAKAT BU TARZ ŞİİRLERİN YAYINLANMASI UYGUN DEĞİLDİR..HAYIRLI AKŞAMLAR SELAM VE DUA İLE...

adem_67

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm ecir hicran kardeşim benim bir ricam olacak siz bu şiiri kaldıra biliyosanız sitenizden kaldırın
başka arkadaşlarımızında yanlış anlamasını istemem onun için bunu sizden rica ediyorum lüğtfen
herkezden tekrar özürdiliyorum benim kötü bir maksadım yokk
anlıyacağınızı umuyorumm ve teşekkür ediyorumm sağolunnn
selam ve dua ile................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt