Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kader Ile Ilgili Hadis-i şerifler (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardesim bankacılıkta mı okuyrsn,ünv mi hazırlanıyrsn? Bu arada öğretmenlik veya bankacılık farketmez emin ol bize her yerde ihtiyac var.Hele ki senin gibi bilgi küplerine her yerde ihtiyacımız var emin ol.Allah onun yolunda yürüyenlerden olmayı nasip etsn.
Bu arada des konusunda veya baska konularda her zaman yardımcı olabilirim.Demin hemserim dedim ya ben yarı kayserili sayılırım aslında.ünv yüksek lisans,öğretmenlik hayatım hep kayseride gecti.

Allah razı olsun. Ben öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum. Malum bu devirde herşey pahalılaştı. Evet yarı Kayserili sayılırsınız. Çok yol katederek öğretmen olmuşsunuz. Yüksek lisans yapmak her yiğidin harcı değil. Dilerim Allah u Teala emeklerinizin karşılığını verir inşallah( Gerçi bundan hiç şüphem yok Allah çalışanın hakkını mutlaka verir). Hayırlı akşamlar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt