Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kaçan cumaların vebali kime??? (1 Kullanıcı)

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yazsaati uygulamasına bu hafta başladık malesef ,
malesef diyorum çünki bu saat uygulamasında memur arkadaşlar cumaya gidemiyorlar bu beni çok üzüyo :(
millet kalkmış şeriat yönetiminden bahsediyo hükümet okadar hasas olsa buna dikkat ederdi..
ögretmenler için mesai 1 de başlıyo ezan 1:20 de okunuyo bu insanlar nasıl gidicek cumaya ??
bazı insaflı milli egtim müdürleri bu mesaiyi 1:30 alıyolar ama bazılarının umrunda degil .
bazı arkadaşlarıjn işine geliyo önemli degil ülkede derul harb var diyo ..
peki bunu vebali kime hükümetemi ,amiremi ,memuramı????
yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo:A:A

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
benim konularım begenilmiyomu:(

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. öyle olur mu ablam. Allah razı olsun. hassasiyet gösterseydi hakikaten dediğiniz gibi olurdu. yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo.:A:A neler yapılabilir bilmiyorum ama ben de çok üzülüyorum. çoğu yerde böyle.. gözümüzün nuru olması gereken bizi dirilten, Allah'a yaklaştıran bu nadide ibadetimizi de yapamaz hale mi geliyoruz.:(
Rabbim yardımcımız olsun.

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
selamun aleykum. öyle olur mu ablam. Allah razı olsun. hassasiyet gösterseydi hakikaten dediğiniz gibi olurdu. yazık benim ülkeme siperde namaz kılanların kazandıgı topraklarımız üstünde neler yaşanıyo.:A:A neler yapılabilir bilmiyorum ama ben de çok üzülüyorum. çoğu yerde böyle.. gözümüzün nuru olması gereken bizi dirilten, Allah'a yaklaştıran bu nadide ibadetimizi de yapamaz hale mi geliyoruz.:(
Rabbim yardımcımız olsun.

aleyküm selam kardeşim az daha sitede yanlız oldugmu düşünmeye başlamıştım konuyla ilgilendigin için teşekkürler :H

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
yeni üyelerin emegine ,fikrine saygı yokmu:(

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
::::::::::::::::::::::::::::H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt