Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabrinde Feryat Eden GENC (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM :A:A

[FLASH]http://www.youtube.com/v/GY3nJaiQu4g&rel=1[/FLASH]

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet Abi .....yazacak bişey bulamıyorum...
ALLAHım bizlerin kabirlerini Cennet bahçelerinden bir bahçe eyle...
:A:A:A:A

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet Abi .....yazacak bişey bulamıyorum...
ALLAHım bizlerin kabirlerini Cennet bahçelerinden bir bahçe eyle...
:A:A:A:A

selamün aleyküm kardeşim bende amin diyorum kardeşim yaradana emanet olun selam ve dua ile

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi ana gibi yar kabe gibi diyar olmaz rabbim kıymetini bilmek nasip etsin (garip ve yetim olan şamda ve yemende olan değil kefende ve mezarda olandır kabrimizi cennet bahçesi eylesin rabbim )rabbim razı olsun rabbime emanet olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cevdet abi ana gibi yar kabe gibi diyar olmaz rabbim kıymetini bilmek nasip etsin (garip ve yetim olan şamda ve yemende olan değil kefende ve mezarda olandır kabrimizi cennet bahçesi eylesin rabbim )rabbim razı olsun rabbime emanet olun

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Abi çok Güzel Hiç Yoksa Bir Beş Kez Falan Dinlemişimdir. Belki Daha Fazla... ( Söylemeden Geçemicem Ayni Forumu Bende Açmiştim..:))

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Abi çok Güzel Hiç Yoksa Bir Beş Kez Falan Dinlemişimdir. Belki Daha Fazla... ( Söylemeden Geçemicem Ayni Forumu Bende Açmiştim..:))

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM COK ÖZÜR DİLERİM AMA BEN SİZİNKİNİ GÖRMEDİM SADECE HOŞUMA GİTTİĞİ İCİN YAPTIM İSTERSENİZ SİLERİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM COK ÖZÜR DİLERİM AMA BEN SİZİNKİNİ GÖRMEDİM SADECE HOŞUMA GİTTİĞİ İCİN YAPTIM İSTERSENİZ SİLERİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

BEN SİLMENİZ İÇİN SÖYLEMEİŞTİM. SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM... SELAMETLE....

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
offf offf ben annemle çok tartışıyorum çok kırıyorum onu tabi oda beni çok tartışıozz kendime engel olamıyorumm çok üstüme gelio bazen ne yapmalıyımm ...bunu 3 gün önce izledim yok dedim daha kavga etmiycem kırmıycam dedim ama olmadı gene tartşıoruz gene tartışıoruz ne yapacam ben yaa:'(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
offf offf ben annemle çok tartışıyorum çok kırıyorum onu tabi oda beni çok tartışıozz kendime engel olamıyorumm çok üstüme gelio bazen ne yapmalıyımm ...bunu 3 gün önce izledim yok dedim daha kavga etmiycem kırmıycam dedim ama olmadı gene tartşıoruz gene tartışıoruz ne yapacam ben yaa:'(

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ANNENLE TARTIŞ KONUŞ AMA FAZLA KIRMA YANİ HAKKINI HELAL ETMİYECEK ŞEKİLDE HEPİMİZ TARTIŞIYORUZ AMA FAZLA KIRMAYIN ANNELER HEMEN BAĞIŞLAR BİRAZ TARTIŞTIKTAN SONRA TEKRAR GÖNLÜNÜ ALMAYA CALIŞ RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam cevdet abi..............

kelimelerin kifayetsiz kaldığı, cümlelerin manalarını yitirdiği şu anda ne yazılabilirki?,
Allah razı olsun...:A
Rabbim ana babamıza hayırlı evlatlar olmamızı nasib etsin...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam cevdet abi..............

kelimelerin kifayetsiz kaldığı, cümlelerin manalarını yitirdiği şu anda ne yazılabilirki?,
Allah razı olsun...:A
Rabbim ana babamıza hayırlı evlatlar olmamızı nasib etsin...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM EVET ANLIYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN AMİN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET KARDESIM BENI EN DERIN YERIMDEN VURDUNUZ BEN CANLAR CANI ANAMI 23,SENE OLDU KAYBEDELI :AICIM HALA HASRETIYLE YANIYOR RÜYAMDA GÖRÜRÜM UMUDUYLA HEP UYKUYA DALIYORUM BABAMI O DAG YÜREKLI BABAMIDA 13,SENE OLUYOR KAYBEDELI:A ONLARA DOYAMADIM GÜL KOKULARINI KOKLAYAMADIM:( ERKEN YASTA EVLENDIRIP GURBETE GITMEK ZORUNDA KALDIM :(ÖYLE ÖZLÜYORUMKI!!! ANLATAMAM HELALIK BILE ALAMADIM AHHHHHHH BU GURBET AHHH CANLARIM NE OLURSUNUZ ANANIZI BABANIZI ÜZMEYIN ONLARIN HER GÜNÜNÜ DEGERLENDIRIN SEVIN KOKLAYIN HIZMET EDIN,BEN DAHA DOYAMADAN KÜCÜK YASTA AYRILDIM KESKE KESKE DIYORUM EN AZINDAN HELALIK ALABILSEYDIM SON NEFESLERINDE YANLARINDA OLSAYDIM AMA DILERIM**ALLAH'TAN AHIRETDE BULUSACAGIM ONLARLA HIC AYRILMAMASINA!! TEKRAR ELINIZA KOLUNUZA YÜREGINIZE SAGLIK KARDESIM COOOOOOOOOK GÜZELDI 'ALLAH'A EMANET OLUN

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi bende okudum çok hoşuma gitti annemi bende üzmüştüm ama uyanınca özür dilicem

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
cehennemden çok korkuyorum
ama cennet ucuz cehennem luzumsuz değil bunuda biliyorum banada bşeyler yazarsanız sevinirim

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
:A:A:Agaliba herkes aynı herkesi bilemem ama benimde durumum aynı kardeşim allah bizi affetsin

keçi

Kayıtlı Kullanıcı
bu saatte ya herkes uyuyor yada kimse beni görmüyor cennet ucuz cehennem luzumsuz değil bende büyüklerimi kırıyorum istemeden de olsa onlar affetmezse ne olur cehennemi giderim

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET KARDESIM BENI EN DERIN YERIMDEN VURDUNUZ BEN CANLAR CANI ANAMI 23,SENE OLDU KAYBEDELI :AICIM HALA HASRETIYLE YANIYOR RÜYAMDA GÖRÜRÜM UMUDUYLA HEP UYKUYA DALIYORUM BABAMI O DAG YÜREKLI BABAMIDA 13,SENE OLUYOR KAYBEDELI:A ONLARA DOYAMADIM GÜL KOKULARINI KOKLAYAMADIM:( ERKEN YASTA EVLENDIRIP GURBETE GITMEK ZORUNDA KALDIM :(ÖYLE ÖZLÜYORUMKI!!! ANLATAMAM HELALIK BILE ALAMADIM AHHHHHHH BU GURBET AHHH CANLARIM NE OLURSUNUZ ANANIZI BABANIZI ÜZMEYIN ONLARIN HER GÜNÜNÜ DEGERLENDIRIN SEVIN KOKLAYIN HIZMET EDIN,BEN DAHA DOYAMADAN KÜCÜK YASTA AYRILDIM KESKE KESKE DIYORUM EN AZINDAN HELALIK ALABILSEYDIM SON NEFESLERINDE YANLARINDA OLSAYDIM AMA DILERIM**ALLAH'TAN AHIRETDE BULUSACAGIM ONLARLA HIC AYRILMAMASINA!! TEKRAR ELINIZA KOLUNUZA YÜREGINIZE SAGLIK KARDESIM COOOOOOOOOK GÜZELDI 'ALLAH'A EMANET OLUN

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİN BU YAZINIZA YAZACAK HİC BİR ŞEY BULAMADIM RABBİM İKİSİNİNDE MEKANINI CENNET EYLER İNŞALLAH HER ŞEYİ ALLAH BİLİR SİZİN KADERİNİZDE BÖYLE YAZILMIŞ TAKTİRİ İLAHİ KENDİNİZİDE FAZLA ÜZMEYİN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASI AMA ANA BABA SI SAĞ OLANLARDA DİKKAT ETSİN KIYMETİNİ BİLSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt