Aleykümselam...ALLAH razı olsun Cevdet Abi .....yazacak bişey bulamıyorum...
ALLAHım bizlerin kabirlerini Cennet bahçelerinden bir bahçe eyle...
:A:A:A:A
selamün aleyküm cevdet abi ana gibi yar kabe gibi diyar olmaz rabbim kıymetini bilmek nasip etsin (garip ve yetim olan şamda ve yemende olan değil kefende ve mezarda olandır kabrimizi cennet bahçesi eylesin rabbim )rabbim razı olsun rabbime emanet olun
Selamün Aleyküm Abi çok Güzel Hiç Yoksa Bir Beş Kez Falan Dinlemişimdir. Belki Daha Fazla... ( Söylemeden Geçemicem Ayni Forumu Bende Açmiştim..)
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM COK ÖZÜR DİLERİM AMA BEN SİZİNKİNİ GÖRMEDİM SADECE HOŞUMA GİTTİĞİ İCİN YAPTIM İSTERSENİZ SİLERİM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
afsdafsadfsda
offf offf ben annemle çok tartışıyorum çok kırıyorum onu tabi oda beni çok tartışıozz kendime engel olamıyorumm çok üstüme gelio bazen ne yapmalıyımm ...bunu 3 gün önce izledim yok dedim daha kavga etmiycem kırmıycam dedim ama olmadı gene tartşıoruz gene tartışıoruz ne yapacam ben yaa:'(
aleykümselam cevdet abi..............
kelimelerin kifayetsiz kaldığı, cümlelerin manalarını yitirdiği şu anda ne yazılabilirki?,
Allah razı olsun...:A
Rabbim ana babamıza hayırlı evlatlar olmamızı nasib etsin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET KARDESIM BENI EN DERIN YERIMDEN VURDUNUZ BEN CANLAR CANI ANAMI 23,SENE OLDU KAYBEDELI :AICIM HALA HASRETIYLE YANIYOR RÜYAMDA GÖRÜRÜM UMUDUYLA HEP UYKUYA DALIYORUM BABAMI O DAG YÜREKLI BABAMIDA 13,SENE OLUYOR KAYBEDELI:A ONLARA DOYAMADIM GÜL KOKULARINI KOKLAYAMADIM ERKEN YASTA EVLENDIRIP GURBETE GITMEK ZORUNDA KALDIM ÖYLE ÖZLÜYORUMKI!!! ANLATAMAM HELALIK BILE ALAMADIM AHHHHHHH BU GURBET AHHH CANLARIM NE OLURSUNUZ ANANIZI BABANIZI ÜZMEYIN ONLARIN HER GÜNÜNÜ DEGERLENDIRIN SEVIN KOKLAYIN HIZMET EDIN,BEN DAHA DOYAMADAN KÜCÜK YASTA AYRILDIM KESKE KESKE DIYORUM EN AZINDAN HELALIK ALABILSEYDIM SON NEFESLERINDE YANLARINDA OLSAYDIM AMA DILERIM**ALLAH'TAN AHIRETDE BULUSACAGIM ONLARLA HIC AYRILMAMASINA!! TEKRAR ELINIZA KOLUNUZA YÜREGINIZE SAGLIK KARDESIM COOOOOOOOOK GÜZELDI 'ALLAH'A EMANET OLUN