Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabre inen nur (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh, Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey`in kadir.
Arefe günü 100 defa ihlas suresi ve 100 defa salavatı şerife ile birlikte bu dua okunursa Cenab'ı Hak meleklerine şöyle der
; Ey meleklerim bu kulum beni zikretti ihlası okudu. Ondan sonra da Peygamberime salavat'şerife getirdi ben bu kuluma ne iyilik yapsam azdır Hatta bana bu kulum hacları kabul olmayanlar için Ya Rabbi haclarını kabul buyur dese onuda kabul ederim

KABRE İNEN NUR

Allahın salih kullarından biri şöyle der
Mekkede adamın birinin şöyle dua ettiğini gördüm.

Arefe günü senin rızan için oruç tutanlar hürmetine arefe gününün sevabından beni mahrum bırakma Allah,ım..

Ona sordum

Niçin böyle dua ediyorsun ? Bana şöyle dedi

Babamda böyle dua ediyordu öldükten sonra onu rüyada gördüm Allah sana ne gibi bir muamelede bulundu,dedim

.Bana şöyle dedi.

RABBİM benim okuDuğum o dua hürmetine afetti.Ben kabre konulduğum anda bir nur geldi İşte bu nur arefe gününün nurudur Bu nuru sana ikram ettik denildi ..( Ettuhfetül marziyye s. 66)

H

hasan_26

emegine saglık allah razı olsun inşallah
hafize kardeşim bir konuda yardımcı olurmusun bana çok üzgünüm gece 4:30dan beri

emimur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ALLAH razı olsun bu mübarek arife gününün hürmetine Mevlam günahlarımızı bağışlar inşallah bu günün güzelliklerinden faydalanmayı cümlemize nasip eder inşallah amiiiin.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bunu herkezin okumasını istiyorum

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizlerden razı olsun Hafize kardeşim.İnşaallah Rabbim bizide bu arefa gününün hürmetine bağışlar ve yarlığar.

Bi_iznillah

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ALLAH razı olsun bu mübarek arife gününün hürmetine Mevlam günahlarımızı bağışlar inşallah bu günün güzelliklerinden faydalanmayı cümlemize nasip eder inşallah amiiiin.

AMİN AMİN BİNLERCE KEZ AMİN ...
hayırlı bayramlar....

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.çok güzel bir paylaşım...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
La ilahe illellahü vahdehü la şerike leh, Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey`in kadir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt