Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabir Azabı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

_TURGUT_

Kayıtlı Kullanıcı
Fotoğrafta Umman'ın devlet hastanesinde ölen 18 yaşlı gencin resmi var. Gencin cesedi gömüldükten sonra üç saat sonra babasının talebi üzerine kabirden geri çıkarılmıştı. Hastanede vefat eden genç aynı gün hoca tarafından yıkanmış, cenazesi kılınıp defnedilmişti. Görgü tanıklarının, akrabaların ve doktorların ifadelerine göre genç siyah saçlı, hiç bir yerinde kırık, dövülme veya işkence yeri olmadığı şekilde defnedildiğini ifade ediyorlar. Fakat gömüldükten üç saat sonra babası doktorların oğlunun ölüme sebep olan söyledikleri şey hakında şüphe etmiş ve oğlunun kabirden çıkartılıp otopsi yapılmasını talep etmişti
azap1lo4.jpg

Üç saat önce defnedilen genç çıkarıldıktan sonra, onu gören aile fertleri ve tüm akrabaları şok olmuşlar. Çünkü kabire koydukları genç idi, fakat üç saat sonra önlerinde yatan saçları bem-beyaz olan, sanki çok ihtiyar bir insanın cesedi idi. Saçlari beyaz, bütün bedenine inanilmaz seviyede işkence ve azab vermenin izleri bulunuyordu. Ellerin, kolların ve ayakların kemikleri kırık vaziyette. Kaburga kemikleri kırık ve bedenin içeresine inanılmaz bir şiddetle basık durumdaydılar. Bütün bedeni ve yüzü yekpare bir morluk hale gelmişti. Kurtuluşu artık ummayan ve sonsuz acıya mazhar olduğu açık gözlerinden ve kurumuş kandan gencin inanılmaz bir işkenceye tutulduğunu gösteriyor.

azap2uv6.jpg

Ölen gencin akrabaları İslam âlimlerine yöneldiler. Onlar da durumu öğrendikten sonra, hepsi dilbirliği ile Kabir azabının ibretli bir örneğin olduğunu ifade ettiler. Ki Allah (c.c.) ve Peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) Kabir azabından haber veriyor ve ümmeti sakındıryorlar.

azap8sv7.jpg

Şok geçiren baba oğlunun şımarık hayat yaşayıp, çeşitli günahlarda bulunup namazlarını kılmadıgını itiraf etti.

Allahın yolunda, yani Cihadda şehid olanlardan başka ölen her bir insan Kabir imtihanından geçecektir. Kıyamet gününden önce insanı bekleyen ilk korkunç bir sınav.

Peygamberimizden (s.a.v.) Imam Ahmed'in rivayet ettiği hadisi şerifte şöyle naklediliyor:

Peygamberimiz, onun üzerine selat ve selam olsun buyurdu:

- Ölümden sonra ölünün ruhu tekrar cesede döndürülür. Yanına da Münker ve Nekir isimli iki tane melek gelir ve sorguya çekerler:

"Rabbin kim?"

İnsan cevap verir: "Rabbim - Allah." Sonra onlar sorar: "Senin dinin ne?" O cevap verir: "Dinim - İslamdır." Sonra onlar sorar: "Size gönderilen uyarıcı kim?" O cevap verir: "O Allahın resülüdür." O zaman onlar sorar: "Sen bunları nereden biliyorsun?" O cevap verir: "Ben Allahın Kitabını okudum ve Ona iman ettim."

O zaman semadan ses gelir: "KULUM HAKİKATI SÖYLEDİ, ONA CENNET DÖŞEĞİNİ SERİN VE ÖNÜNDE CENNET KAPILARINI AÇIN." - , sonra o çok sevinecek, cennet ferahlığına kavuşacak ve onun kabri göz alabildiği kadar geniş olacak.

Kâfire ve günâhkârâ gelince onun hakkında Allah resülü, sallallahu aleyhi vesellem, şöyle buyurdu:

- ve ruhunu tekrar cesede döndürürler. Yanına da Münker ve Nekir isimli iki tane melek gelir ve sorguya çekerler: "Rabbin kim?"

O cevap verir: "Bilmiyorum." Sonra ondan sorulur: "Size gönderilen uyarici kim?" O tekrar: "Bilmiyorum" der, ve o zaman semadan gelen ses şöyle: "BU YALANCIDIR, ONA ATEŞTEN DÖŞEK SERİN VE ÖNÜNDE CEHENNEM KAPILARINI AÇIN." - , o zaman onun kabrini cehennemin harareti sarar, kabri ise dar olur ve kaburgalar birbirine girinceye kadar kabir onu sıkar.

Başka hadislerde söyleniyor: Sorgu esnasinda Melekler kâfir olan veya günâhları çok olan müslümanı işkence edip dövecekler, ve bu işkence dehşet vericidir.

Peygamberimizin (s.a.v.) de Allahdan Kabir azabından kendisini korumasini ve bu duayı herkese de emir ettiği rivayet ediliyor.

Kabir azabı iki çeşittir:
Birincisi, hiç bitmeyen Kabir azabı. Bunlar hakkında Allah Teala Kur'an-ı Kerim'de buyuruyor:
- ...o atestir, sabah ve aksam ona giriftâr oluyorlar.

azap4wq5.jpg

Bazı azap ise bir müddet devam edip sonradan kesilen Kabir azabı. Bu tip Kabir azabı günâhkâr müslümanlar için olur, azabın şiddeti ve ağırlığı ise işlediği günâhların ağırlığına göredir.

18 yaşlı genç hakkındaki hadise, inanan kalpler için bir ibrettir, kalbine mühür basılmış şahıslar için de tekrar bir masal, oyun gibi gelecektir. Çünkü onlar bakıyor fakat görmüyorlar, dinliyorlar fakat duymazlar...

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
:a Ayyyyyy Tüylerim Diken Diken Oldu. Bunlar Nasil Resimler. Kahvalti Bile Yapamadim Bunlari Izleyince. Paylaşimin çok Ibret Verici. çok Güzel Emeğine Sağlik Kardeşim. Inşallah Kabri Geniş Dini Bütün Insanlar Olarak ölmeyi Nasip Eder Rabbim. Yoksa Böyle Bir Aciya Kim Dayanir. :( Allaha Emanet Ol

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.sadece ilk 2 resime bakabildim.geri kalanlara bakmadım bakamadım.rabbim yardımcımız olsun kanım dondu.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
iyide bunları niye gösteriyorsunuz.sabah sabah altüst oldum ama.midem mahvoldu.

_TURGUT_

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim ibretin sabahı akşamı mı oluyor ki ?

ikraa

Kayıtlı Kullanıcı
sadece "allah ekber"..
allahım sen bızı kabır ve cehennem azabından koru..amınn

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakmayın ama tutamıyorum kendimi.ben bu kadar abartılı resimlerin gösterilmesine karşıyım.rabbimin gazabından tabiiki sual olmaz.ama burda yaşı küçük kardeşlerimizde var.bundan önce bence yapılması gereken şey dinimizi güzel bir şekilde sevdirmek.hakkınızı helal edin.allaha emanet olun.

_TURGUT_

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın aslında.. Dinimizden soğutmamak lazım. Ancak dinimizin de cezalarını bilmeleri gerekmez mi ? Ben sigarayı bıraktım dinim için.. Hesaba çekilmekten korktuğum için.. Eğer çekilecek hesabı bilmezsem veya korkmazsam nasıl bırakırdım ki ? Neyse Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kesinlikle ibretlik resimler şok oldum vay halimize diyorum biz günahkarız ama Rabbimin bağışlaması affı çok büyük O'ndan başka sığınacağımız kimse de yok Rabbim cümlemizin günahlarımızı bağışlasın inşallah

SadeceUmit

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Beden biizm değilki ona dönünce alıyor istedğini yapıyor. Bence bu kızımız klabini n güzelliği yerine dış görünüşünün güzellği için çalışmış. Arkasından konuşmak olmaz ama. Allah takdiratını affeylesin.

DESTINEM

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeslerim lutfen ne olur Allah bize zulum etmez bu resim 88 yilinda amerikanin saplik alanlarinda yillarca kalmis bir ceset neden muslumanlar boyle imani kuvvetli olan buna inanmaz Elbetteki rabbim her seye kadirdir herseyi yapar ama lutfen biraz arastirma yapalim cahil olmayalim her bulunan olu bizim degildir elin kafiri ne zaman musluman cesedi oldu yuzune bakinca nur diye birsey varmi biliyorum bu cesedi kac kere gordum ama oyuna gelmeyelim lutfen mumkun olursa bu konu hakkinda gerekli resimli yazilarida ekliyecem

ktyglcnztkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm resimler çok korkutucu ama bir yandanda bu resimleri koymanız çok iyi çünkü öyle kardeşlerimiz varki inandıkları halde hala günah işlemeye devam ediyorlar belki bu resmi görünce fikirleri değişir de günah işlemekten vazgeçerler inşallah allah hepimizi cennetine koysun önemli olanda bu değilmi zaten güzel amellerle cennetine girebilmek allaha emanet olun

mirayyy

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeslerim lutfen ne olur Allah bize zulum etmez bu resim 88 yilinda amerikanin saplik alanlarinda yillarca kalmis bir ceset neden muslumanlar boyle imani kuvvetli olan buna inanmaz Elbetteki rabbim her seye kadirdir herseyi yapar ama lutfen biraz arastirma yapalim cahil olmayalim her bulunan olu bizim degildir elin kafiri ne zaman musluman cesedi oldu yuzune bakinca nur diye birsey varmi biliyorum bu cesedi kac kere gordum ama oyuna gelmeyelim lutfen mumkun olursa bu konu hakkinda gerekli resimli yazilarida ekliyecem

Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim. Bu resmin hikayesi kesinlikle uydurma ve bu tür şeyler islama karşı açılmış psikolojik bir savaş. Tamam kabir azabını hatırlatıyor bize son derece ibretlik gibi görünsede, bu tür siteler sadece bizim gibi islamı tanıyan kişilere açık diil. İslama sempati duyan ve yakınlaşmaya çalışanlarda bakıyor. Bu onları islamdan uzaklaştırıcaktır. Allaha karşı gelmenin sonuçlarının hepimiz bilincinde olmalıyız ama unutmayalım. Dinimiz güzellikleri herşeyin üstünde, bişeyden korkarak onu yapmaktansa anlamını bilerek güzelliğini görerek yapmak daha güzel diilmi. Dediğim gibi bunlar dinimize karşı açılmış psikolojik bir savaş, en azından bunlara biz inanmayalım ve inananları uyaralım...

Bu resimlerin anlatılan konuyla bi alakası yok. Çünkü bu kişi bayan ve üzerinde iç çamaşırı var, nasıl iç çamaşıri ile gömülmüş !! PhotoShop!la efektler verilmiş. Çok eski bir resim ve yer aldığı yer çeşitli ölülerin resimlerinin yer aldığı bi site..

Blonde #1 of 8

ok yönü ile ilerleyip bütün resimlere bakabilirsiniz..

selametle...
.

ashabı suffe

Kayıtlı Kullanıcı
Kabir Azabı

Kabir Azabı

Bu Resimleri Gördükçe Kendim Ne Olacağim Diye Düşünüyorum.allah Yardim Etsin Bizlere.çok Korkunç.ibretlik Gerçekten Inananlar Için Tabi.resmi Koymaniz Bence Iyi Olmuş Allah Razi Olsun.ölümü Unutmamamiz Lazim.resme Baktikça Ağladim.rabbim Sonumuzu Güzel Eylesin.

DESTINEM

Kayıtlı Kullanıcı
canim kardesim

canim kardesim

Sana kesinlikle katılıyorum kardeşim. Bu resmin hikayesi kesinlikle uydurma ve bu tür şeyler islama karşı açılmış psikolojik bir savaş. Tamam kabir azabını hatırlatıyor bize son derece ibretlik gibi görünsede, bu tür siteler sadece bizim gibi islamı tanıyan kişilere açık diil. İslama sempati duyan ve yakınlaşmaya çalışanlarda bakıyor. Bu onları islamdan uzaklaştırıcaktır. Allaha karşı gelmenin sonuçlarının hepimiz bilincinde olmalıyız ama unutmayalım. Dinimiz güzellikleri herşeyin üstünde, bişeyden korkarak onu yapmaktansa anlamını bilerek güzelliğini görerek yapmak daha güzel diilmi. Dediğim gibi bunlar dinimize karşı açılmış psikolojik bir savaş, en azından bunlara biz inanmayalım ve inananları uyaralım...

Bu resimlerin anlatılan konuyla bi alakası yok. Çünkü bu kişi bayan ve üzerinde iç çamaşırı var, nasıl iç çamaşıri ile gömülmüş !! PhotoShop!la efektler verilmiş. Çok eski bir resim ve yer aldığı yer çeşitli ölülerin resimlerinin yer aldığı bi site..

Blonde #1 of 8

ok yönü ile ilerleyip bütün resimlere bakabilirsiniz..

selametle...
.

Canim kardesim cunku daha once bu resim cok yanki yapti bu resim yillarca guneste kalmis bakma araplarda bilinc yokki onlar cenazelerini yikayip kefenlemiyorlarmi yoksa? oysa bunda daha gomlek yirtik ic camasiri duruyor ama bu resim kesinlikle kuran uzerine yemin ederimki muslumana ait degil amerikanin samanliklar icinde bulunmus birazda resime dikkatli bakarsan gorursun mademki beden curumus hala agizda kan nasil boyle duruyor??? muslumanlarin bilinciyle oynuyorlar bizim islam dinimiz hep guzeldir olumude guzeldir buna benzer japon arkadasim yeni dosmus cocuklari fotoshopla corbada yapmisti bizzat sahit oldum arastirin bakin bu resmin altinda ne cikiyor agizdaki kana ne dersin birgun durdumu kan cekiyor kaldiki beden curumus be ablalarim dusunun youtubeye bi kedi koymuslar hayvana ne yapmislarsa bu cehennemden geldi bizler bu kadar cahil olamayiz bizi aydinlatan islam dini nurlu yoldur bunlara kanmayan
Allahin selami uzerinize olsun

saygilar

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
bence burda sergilenen resmin ne onemi varki?
benim icin onemli olan kabir azabinin siddetdir,yani illah resim gorupte inanmakmi lazim?hasa!!olum haktir vede kabir azabida gercektir,kacinilmaz.onemli olan kabirimize ne hazirliyoruz?:Akabirde bize dost,arkadasimiz varmi?
yuce rabbim kabir azabindan korusun.merhamet etsin bizlere..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt