Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kabil ve Habil Kardeşler (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Cümleten Selamün Aleyküm,
Dün kanal7 de bir çizgi film izledim Kabil ve Habil kardeşler diye ben bu kişileri bilmiyorum ve dün ilk defa izledim Kabil kötü biri ve kardeşini çok kıskanıyor, Habil ise çok iyi biri ve kardeşini çok seviyor. Kabil sinirinden en sonunda kardeşini öldürüyor ve devamında ilk cinayeti işleyen insan olarak tarihe geçiyor. Ben ilk cinayeti işlen insanın Hz. Musa olduğunu sanıyordum.
Sizlerden ricam bu kişileri bilen var mı ? Aramızda onlardan rica ediyorum bilgilerini benimlede paylaşsınlar.
Selametle Kalın :H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Bu konuda, sitenin Forum-Kur'an Fihristi bölümünde bir kardeşimiz yazmış. (gönlümün-gülü) Hz.Adem'in iki Oğlu.

Maide suresi;27-32 ayetler bu konuyu anlatmakta(HABİL-KABİL)

Selam ve dua ile A.E.O.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Bu konuda, sitenin Forum-Kur'an Fihristi bölümünde bir kardeşimiz yazmış. (gönlümün-gülü) Hz.Adem'in iki Oğlu.

Maide suresi;27-32 ayetler bu konuyu anlatmakta(HABİL-KABİL)

Selam ve dua ile A.E.O.

ALLAH C.C. RAZI OLSUN SELAMETLE KAL....:G

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt